Agenda 21

V

vrysuyver

Guest
Ik begrijp dat veel mensen nog niet helemaal door hebben wat Agenda 21 is, wat voor een impact het heeft, wat de geschiedenis daarvan is en onder welke sluier het de wereld in is gebracht.

Ik wil onder dit topic alle verwijzingen, signalen en ontwikkelingen van deze Agenda 21 verzamelen.

Er is op andere sites al heel veel er over geschreven, dus als we daarnaar kunnen linken dan heeft dat de voorkeur. Quotes, inzichten en eigen ervaringen zijn natuurlijk welkom.

Ik trap af met het begin van Agenda 21, wat namelijk de wereld in is geholpen onder de noemer "duurzame ontwikkeling" (sustainable development).

Hier zie je meteen een trendwoord: "duurzaam". Maar zo'n trend is het niet, want Agenda 21 is al ruim 30 jaar in aantocht.

De geschiedenis van Agenda 21 kun je op Wikipedia vinden.

De inhoud van Agenda 21 kun je elders vinden. Ook in PDF.

Verdiep je er maar eens in en je zult zien hoe dat in de media heel anders naar voren komt, dan wat de impact en doelen werkelijk zijn. De kern is namelijk heel communistisch, socialistisch en fabianistisch. Wat daar mis mee is, spreekt voor zich.
 
ik zie het Cham, wat een stelletje onnozelen.
Volgens Francis Pottenger kan een kat binnen 3 generaties niet meer voortplanten op een plantaardig (of zelfs gekookt vlees) dieet.

 
Dat is een teken van geestelijke gestoordheid, een ander woord is er niet voor. Dat je je dit jezelf aandoet als volwassene moet je zelf weten, maar dieren en kinderen? Dat staat gelijk aan verwaarlozing!

Mike

 
Arme katten en honden, die hebben toch over duidelijk een verleden en tanden van jagers. Zo dadelijk mogen die katten ook niet meer de muizen in de moestuin van die mensen op eten.
Wat ik me wel afvraag hoe kan het dat honden zich nog steeds kunnen voortplanten nu ze al behoorlijk wat generaties op brok zitten, het kleine beetje vlees (of vleessmaak) dat daarin zit zal waarschijnlijk niet rauw zijn. Katten kunnen vaak nog jagen, maar de meeste honden zijn volgens mij niet instaat genoeg muizen, ratten en vissen uit de tuin van hun baas te halen.

 
Met de honden gaat het ook niet goed Kklz. Tegenwoordig vindt men het normaal dat een hond max. rond de 10 jaar haalt, terwijl dat op goede voeding met gemak 20 jaar zou kunnen zijn.
Sterke, boerenhondjes (hebben wij gehad en kreeg brok lang geleden) maar hij werd wel 16. Het was echter geen doorgefokt ras, dus dat scheelt ook.

 
The tap heeft nog meer over deze bende.
http://tapnewswire.com/2015/05/the-u-n-s-shocking-millennium-agenda-21/
http://tapnewswire.com/2015/05/what-the-u-n-doesnt-want-you-to-know/
http://tapnewswire.com/2015/05/grassroots-alaska-kills-agenda-21/
 
The Tap is nogal christelijk. Maar het is altijd goed om wakkere christenen of moslims te zien. Christenen moeten mij toch maar eens uitleggen waarom ze Israel blijven steunen, terwijl diezelfde lui christenen massaal hebben afgemaakt in Armenie, Oekraine en Rusland in de vorige eeuw. Het lijkt wel een soort religieus Stockholm-syndroom, waarbij je je vereenzelvigt met je onderdrukker.

Mike
 
Hieronder, in de link, staat een heel lang verhaal. Ik heb er flarden van bekeken en weet niet of het allemaal waar is. Is dit een geloofwaardig verhaal (hoeft niet op alle punten te gelden hoor). Loont het zich om zich daar eens in te verdiepen of zitten hier weer andere belangen achter?
Het is soms heel moeilijk om waarheid van onwaarheid te onderscheiden. De dingen die ik gelezen heb, lijken mij echter wel waar.
Wat is jullie mening?
https://sites.google.com/site/alarmuwordtvergiftigduf/artikel-120-als-zelfstandig-artikel-in-de-grondwet-betekent-dat-de-rechter-daaraan-niet-meer-mag-toetsen-en-misbruikt-wordt-voor-de-globale-genocide
 
Het lijkt wel een soort religieus Stockholm-syndroom, waarbij je je vereenzelvigt met je onderdrukker
Klopt, dat joods-christelijke (wat het ook moge betekenen) zit er in het westen zo diep in gemasseerd dat het de standaard is geworden.
Er zijn nog wel een paar wakkeren.
&annotation_id=555cfe90-0000-2077-9f15-001a113e93e0&src_vid=cP3dEyk75sc&feature=iv
 
De V.N. zet een media-offensief in om de massa te overtuigen van het nut van de ecofasistische Agenda 21:Mike
 
hey Dorothejs,
in jouw link staat in het commentaar daar meteen onder interessante info over MH17:

Mark Kutte
Hey Rutte ” LAMLUL” hoe is het nu met die onderste steen va je waar blijft ie ???

Het verdwijnt wederom zoals vakkundig gepland naar de achtergrond, het word wederom erg stil rond de MH17 !!!
DE Zwarte dozen ” ook nooit meer wat van gehoord ” Stelletje viezerikken !!!!

Bij germanwings werden de dozen uit een totaal vernietigd toestel binnen een paar dagen uitgelezen … MOTIE VAN WANTROUWEN ZOU WELVERDIEND ZIJN….

FF WAT INFO VOOR DIE ONDERSTE STEEN VAN JE…

Er is een heel groot verschil met de bewijsvoering rondom de vorig jaar juli neergestortte vlucht MH17 tussen de manier waarop het Westen daar mee omgaat en hoe Rusland dat doet.

Het Westen heeft geen enkel stuk geloofwaardig bewijsmateriaal gepresenteerd. Niets concreets anders dan oneindige geheimhouding, of wat voor getuigen dan ook.

Voor de Westerse mainstream media is het evangelie betreffende informatie over de neergstorte vlucht MH17, de “onderzoeken” van een blogger Elliot Higgins op de website Bellingcat. We schreven eerder deze week dat we hier niet te maken hebben met een nerd die onderzoek doet, maar met een betaalde overheidstroll die schrijft wat Westerse overheden willen horen.

Naar het schijnt is deze zelfde Bellingcat inmiddels zelfs door de Duitse Spiegel ontmaskerd als een hoax.

Ondertussen zijn de Russen wel op de proppen gekomen met een ontzettend belangrijke getuige. Een die al anoniem vorig jaar december zijn verhaal had gedaan in Rusland.

Afgelopen december schreven wij hierover het volgende:

Het Russisch Onderzoekscomité dat onderzoek doet naar de ramp met MH17 heeft het verhaal van de Oekraïense getuige bevestigd die vertelde dat hij een SU-25 vliegtuig zag vertrekken op 17 juli, uitgerust met twee air-to-air raketten en dat deze zonder deze wapens terugkeerde op de basis.

Volgens de woordvoerder Vladimir Markin heeft het Comité afgelopen dinsdag de getuige ondervraagd. Tijdens deze ondervraging was de getuige gekoppeld aan een leugendetector. Deze gaf geen enkele aanwijzing dat de getuige loog. Al met al is het Comité van mening dat de man een betrouwbare getuige is.

De getuige die bekendstaat onder de schuilnaam Alexander, zal door Rusland in beschermende hechtenis worden genomen omdat men voor zijn leven vreest.

De geheimedienst van de Oekraïne heeft ondertussen bevestigd dat er een Captain Voloshin in dienst is bij de Oekraïense luchtmacht. Maar, zeggen ze erbij, deze man vloog geen missies op die bewuste dag. Rusland heeft de Oekraïne dan ook verzocht de logboeken van de vliegers en betrokken vliegtuigen ter beschikking te stellen.

Inmiddels hebben de Russen besloten om de identiteit van de getuige bekend te maken, vooral omdat er door diverse media werd getwijfeld aan het bestaan van de getuige.

Zijn naam is Evgeny Agapov en hij is vliegtuigmechanicus in de Oekraïense luchtmacht.

Dat wat Evgeny Agapov verklaart, is volledig in overeenstemming met wat wij enkele dagen na de ramp publiceerden:

Wanneer je op de volgende afbeelding kijkt dan zijn het gaten die zijn veroorzaakt door een inslag van buiten naar binnen, vanwege het naar binnen toe omgebogen metaal. Een schade aan de vleugel die moet zijn veroorzaakt door iets boven het toestel, niet eronder.

Zoals de ex straaljagerpiloot ons e-mailde: “Dit kunnen alleen straaljagers hebben gedaan op 10km hoogte”

Hier nog een deel van de getuigenverklaring van Evgeny Agapov afgelopen december, toen hij nog bekendstond onder de schuilnaam Alexander:

Op de vraag van de krant aan Alexander of de piloot zich misschien vergist had in het vliegtuig, zei hij: “Dat zou kunnen. Hij was op een behoorlijke afstand en had misschien niet goed gezien om wat voor vliegtuig het precies ging.”

Om deze air-to-air raketten met succes te kunnen afvuren, hoeft het vliegtuig niet vlak in de buurt te zijn want deze raketten hebben een bereik van meer dan tien kilometer.

Hij vertelt verder dat deze air-to-air raketten eigenlijk helemaal niet meer gebruikt worden en dat ze al waren afgeschreven. Echter, ongeveer een week voor die bewuste dag in juli werden ze plots weer actief in dienst genomen. Terwijl ze al jarenlang niet meer waren gebruikt en eigenlijk een overblijfsel zijn uit de Sovjet tijd.

Hij geeft ook de naam van de vlieger van de SU-25 die zonder air-to-air raketten terugkwam. Het zou gaan om de ongeveer 30-jarige Captain Voloshin.

Verder bevestigt Alexander dat de Oekraïne loog over dat ze die dag geen militaire toestellen in de lucht hadden. Er werden dagelijks missies gevlogen en zo ook die dag.

Naast het bekendmaken van deze uiterst belangrijke getuige, kwamen deze week ook de resultaten naar buiten van het zelf uitgevoerde onderzoek van de BUK fabrikant Almaz-Altey. Wij kennen uiteraard niet de motivatie van de fabrikant om bijna een jaar na dato hiermee naar voren te komen.

Hun conclusie is dat als er al BUK projectielen zijn gebruikt dit alleen de oudere BUK M1 systemen geweest kunnen zijn. Systemen die niet meer worden gemaakt in Rusland en ook niet meer gebruikt. Wel worden deze systemen nog volop ingezet door voormalige Sovjet landen zoals Oekraïne.

In de onderstaande video zie je ook daadwerkelijk beelden van de ondervraging van Evgeny Agapov.

http://www.niburu.co/index.php?opti...7-ramp&catid=20:het-complot&Itemid=33

de bron is Niburu zie ik nu
 
http://new.euro-med.dk/20150604-the-eu-will-cooperate-with-gates-foundations-accelerating-monsantos-cancerogenic-who-and-sterilizing-gmoround-up-campaign-against-malnutrition-in-ldcs.php
 
Problem: creeer hongersnood en voedingstekorten door regelrechte uitbuiting en slavernij van complete bevolkingsgroepen en continenten.

Reaction: de mensen zijn begaan met het lot van hun medemens en roepen om maatregelen om dit leed tegen te gaan.

Solution: presenteer de vooraf bedachte oplossing voor het door jou gecreeerde probleem, in de vorm van GMO's die de wereld kunnen voeden, maar in werkelijkheid bedoeld zijn als depopulatiemiddel.

Mike
 
Moeten boeren/ondernemers kunnen zich maar gaan bewapenen tegen het tuig van Monsanto met hun praktijken wat er aan zit te komen?
http://new.euro-med.dk/20150526-nwo-weapon-monsanto-most-evil-corporation-of-the-world-governs-us-government-and-with-the-ttip-our-food-and-health.php
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
497.889
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan