Abortus, ja of nee ?

Geloof het maar. Vrouwen kennen weinig tot geen moraal, daar hebben ze krachtige mannen voor nodig.

Wat een walgelijk seksistische uitspraak zeg! Het gaat hier nog niet eens om je mening over abortus, maar het feit dat je alle vrouwen over dezelfde kam scheert en beweert dat ze mannen nodig hebben om hen een moraal aan te praten.
Gelieve mij te unsubscriben gezien ik mezelf niet kan uitschrijven of nevermind, ik bezoek je forum toch niet meer.
 
2019 is het jaar dat vrouwen de waarheid over abortus en hun medeplichtigheid hierin onder ogen moeten gaan zien. Als je dacht op een gezellig Viva-forum terecht te zijn gekomen heb je het mis.

Dat vrouwen niet kunnen discussieren blijkt ook nu weer eens. Allereerst ga je de discussie niet eens aan maar taai je beledigd af met de mededeling dat je weg bent. Dat is je goed recht, maar je citeert 1 enkele zinsnede van mij, waarbij de context volledig ontbreekt. Dat zijn niet alleen valse vrouwentrucs, maar het geeft ook aan dat telkens weer een algemene opmerking van mij persoonlijk wordt opgevat door vrouwen, waarbij abstract denkvermogen en retorische vaardigheden volkomen zoek zijn.

Neem verantwoordelijk voor die persoonlijke verbolgenheid zoals ik verantwoordelijkheid neem voor de algemene context waarin ik deze opmerking geplaatst heb. Ik geef voorbeelden van VROUWELIJKE politici die na 100 jaar 'vrouwenrechten' inmiddels zo van het padje af zijn dat ze abortus van VOLGROEIDE foetussen zowel in de baarmoeder als daarna (NA DE GEBOORTE) staan te verdedigen als zijnde een 'vrouwenrecht'. Ik geef een voorbeeld van een katholieke vrouw die 8 MAANDEN zwanger is en haar baby wil laten weghalen (lees: vermoorden), want ze doet dit 'voor haar kinderen' (die kennelijk wel geboren mochten worden), ook al is ze zo niet opgevoed (ze weet dus dat ze fout zit). Je verzint het niet, deze vrouwen'logica'.

Deze voorbeelden staan niet op zich, gezien de schrikbarende statistieken rondom abortus. Vrouwen willen zo graag de 'middenweg' opzoeken, consensusgericht als ze zijn, maar net zo goed als je niet 'een beetje zwanger' kunt zijn kun je ook niet 'een beetje abortus' plegen. Als het om leven of dood gaat is er geen tussenweg mogelijk. Moet ik me daarom genuanceerd uitlaten om de vrouwtjes hier niet voor het hoofd te stoten? Dacht het niet, dan ga je idd maar je heil zoeken op het Viva-forum. Als vrouwen kindermoord staan te verdedigen, dan kom ik tot de conclusie dat vrouwen geen logica en geen moraal hebben.

Zodra Trump terug is uit Vietnam van zijn topontmoeting met Kim Jong-un zal hij een 'executive order' tekenen (presidentieel decreet) die het simpelweg verbiedt om dit soort achterlijke abortuswetten door te voeren. Jawel, die boze 'oranje man' die zoveel hysterische vrouwen zo op de kast jaagt zorgt eerst voor wereldvrede en beschermt vervolgens het ongeboren leven, daar waar vrouwen het hopeloos laten liggen. Mag ik dan schrijven dat vrouwen geen moraal hebben en makkelijk kunnen ontsporen en dat krachtige mannen hen op het rechte pad dienen te houden?

Ik heb tot nu aantoonbare feiten geproduceerd. Wat heb jij in te brengen behalve een sneer naar mij en een beschuldiging van seksisme? 100 jaar 'vrouwenrechten' heeft ertoe geleid dat vrouwen hun eigen ongeboren kinderen massaal vermoorden, elke dag weer. Daar zaten ook meisjes tussen, dus hoezo komen jullie op voor vrouwen? Deze gelegaliseerde genocide heeft ervoor gezorgd dat we in het westen nu niet meer onze geboorteaantallen kunnen aanvullen. Deze totale waanzin moet stoppen en van de vrouwen hoeven we het niet te hebben. Krachtige mannen gaan hier paal en perk aan stellen, de eeuw van de feeks is voorbij.

Vraag jezelf af als jij aanstoot neemt aan mijn woorden in hoeverre jij medeplichtig bent aan deze schandalige infanticide? Wat zegt dit over jouw karakter? Richt jij je niet tegen de verkeerde vijand en moet je eens wat kritischer gaan kijken naar je eigen geslachtsgenoten? Je had ook schande kunnen spreken over die vrouwelijke politici en over die vrouwen die een VOLGROEIDE BABY willen laten doden en mij kunnen prijzen om mijn moed dat ik dit aan de kaak wil stellen, tegen de gangbare opvattingen hierover in. Maar nee, Mike is een 'seksist'.

Zijn er nog meer van dit soort onvolwassen types die geen enkele vorm van kritiek kunnen verdragen? Dan is nu de tijd om te vertrekken, want jullie staan op het punt om een relikwie te worden uit het verleden. Als samenleving zullen we tot het besef komen hoe beschamend deze zwarte bladzij uit onze geschiedenis is geweest en jullie zullen je hoofd laten hangen uit schaamte omdat je hen die aan de goede kant van de geschiedenis staan probeerden weg te zetten als 'seksisten'. Shame on you!

Mike
 
Het hoge aantal abortussen is al uitermate zorgwekkend!
Nu moet er ook betere nazorg komen op basis van psychosociale nazorg volgens Latour-Oldenhof, voor vrouwen die abortus hebben laten plegen. Dit omdat vrouwen EMOTIONEEL zijn na abortus! Lees ook de reacties op nujij die uiteraard afkomstig zijn van vrouwen!!



Betere nazorg gewenst

Op het gebied van nazorg is er nog wel iets te verbeteren in de sector. Fiom zou graag zien dat er meer aandacht komt voor psychosociale nazorg, aldus Latour-Oldenhof. “We zijn hier ook met het ministerie over in gesprek. Er zit te weinig ruimte in de wet om vrouwen te helpen als zij bijvoorbeeld last krijgen van schuldgevoelens of spijt. Zij kunnen gebaat zijn bij psychosociale hulp. Daar zijn financiële middelen voor nodig.”

Pyschosociale problemen zijn problemen die enerzijds samenhangen met eigen gevoelens en gedachten en anderzijds met mensen en instanties. Zo kan er sprake zijn van schaamte, angst, boosheid, minderwaardigheidsgevoelens en lusteloosheid.





“Er is al wel aandacht voor het emotionele vlak van de nazorg, maar dit is nog relatief beperkt. Als een vrouw een aantal maanden na de abortus bijvoorbeeld nog kampt met schuldgevoelens of schaamte en daar hulp bij wil, dan kan ze lastig ergens terecht voor specialistische hulp.”



https://www.nu.nl/gezondheid/5768823/welk-effect-hebben-faillissementen-van-abortusklinieken-in-nederland.html
 
Misschien moeten ze die hulp aan bieden inplaats van de abortus, ff een check of je als vrouw wel spoort omdat je je baby wil vermoorden.

Maar goed heeft toch geen zin denk ik, ik ken genoeg vrouwen die labiel zijn. En waarschijnlijk beter af waren in een huwelijk onder leiding van een man en zonder "vrouwen rechten". Ze kunnen toch niet omgaan met keuze vrijheid en verantwoordelijkheid op veel gebieden. Heeft ook geen zin om dat te verwachten, wat er niet in zit zit er niet in. Ik vraag mijn huisdieren ook niet de kachel aan te maken, dan blijven we het allemaal koukleumen is huis :p.

Complotdenker
 
En vrouwen maar bij hoog en laag vol houden dat abortus geen moord is.
Baas over eigen buik is helaas bij velen nog steeds prioriteit 1.
En dat terwijl nu toch wel eens duidelijk moet zijn dat vrouwen met hun belachelijke argumenten zichzelf wel degelijk schuldig maken aan gruwelijke moord puur uit egoïstisch eigenbelang!
 
Toevallig kom ik net dit artikel tegen van NOS.

Abortusklinieken vragen gemeenten om hulp. Sinds wanneer is het aanspreken van deze vrouwen agressief? Dus vrouwen mogen wel met bordjes waarvan de tekst luid “baas over eigen buik” demonstreren. Maar tegengas is duidelijk onaanvaardbaar. Dan is het ook meteen lastig vallen van kwetsbare vrouwen, terwijl deze vrouwen zichzelf schuldig maken aan moord. Maar ineens zijn deze vrouwen ook nog zeer kwetsbaar iplv “girlpower”

Ze spreken vrouwen aan, staan daar met kleine poppetjes die een foetus verbeelden, met een poster van een ongeboren kind op hun buik of met een met tape dichtgeplakte mond", vertelt directeur Gerrit Zomerdijk aan RTV Rijnmond.

https://nos.nl/artikel/2276667-agressieve-demonstranten-vallen-vrouwen-bij-abortuskliniek-lastig.html

 
Dit noemen ze lastig vallen. Gaat er een stuk socialer en rustiger aan toe dan die linkse activisten.


https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4659436/undercover-anti-abortus-bufferzone-abortuskliniek-activisten
 
Tjonge, wat een 'extremisten' zijn dit, die vrouwen 'lastig vallen'. Maar ook als je het hier niet mee eens bent, maken deze 'activisten' gebruik van hun GRONDWETTELIJKE recht van vrijheid op meningsuiting op de OPENBARE WEG.

Mike
 
Ik heb trouwens NUL reacties gezien op het eerder hierboven geplaatste filmpje van het resultaat van een abortus op een kind van 20 weken. Vrouwen staan wel vooraan om mij te beschuldigen van 'seksisme', maar als ze letterlijk onder ogen moeten zien wat abortus werkelijk is, nl. GELEGALISEERDE INFANTICIDE, dan is het ineens heel stil. Lafbekken zijn jullie, daarom zal er NOOIT enige maatschappelijke verandering plaatsvinden door vrouwen. Kom maar op met je beschuldigingen van 'seksisme', dames. You want the truth? You can't handle the truth!

Mike
 
Recentelijk heb ik achter de schermen een discussie gehad met een vrouw die zelf een abortus heeft ondergaan in het verleden. Zij geeft af op die 'extremisten' die vrouwen 'lastigvallen' bij abortusklinieken in NL. Ik wil jullie mijn argumentatie naar haar toe niet onthouden. Alle vrouwen, lees dit zorgvuldig en BEKIJK ALLE BEWIJS!



1. De voornaamste voorvechter van abortus en tevens de oprichter van Planned Parenthood, die de eerste abortusklinieken bouwden, was Margaret Sanger. Zij wordt in links-progressieve kringen gevierd als een heldin, maar zoals altijd verzwijgen ze de ongemakkelijke waarheid. Sanger was nl. iemand die zich in hoge kringen bevond van de eugeneticabeweging, een links-progressieve beweging die de basis legde voor de rassenleer van Hitler, eveneens een socialist. Sanger wilde specifiek af van de grote hoeveelheid bevrijde slaven uit het zuiden, die een betere economische toekomst zochten in het noorden. Ze wilde voorkomen dat deze zwarte mensen zich konden voortplanten en middels het feminisme en het daaraan koppelen van abortus als 'vrouwenrecht' hebben ze zich aanvankelijk specifiek gericht op de zwarte bevolking. Tot op de dag van vandaag vinden de meeste abortussen nog steeds plaats bij zwarte vrouwen en staan de meeste abortusklinieken van Planned Parenthood in arme, zwarte wijken. Wil je hier meer over weten, bekijk dan deze docu:



Het Afrikaanse woord 'maafa' betekent: holocaust. Bekijk hier het aantal abortussen gepleegd in Amerika en wereldwijd tot nu toe:

http://www.numberofabortions.com/

In Amerika ruim 60 miljoen sinds het legaal werd in 1973 en wereldwijd ruim anderhalf miljard! Dit zijn cijfers waar Hitler, Stalin, Mao, Pol Pot en andere genocidale COMMUNISTEN een puntje aan kunnen zuigen! Ik heb even een calculatie gedaan van de stand van zaken in NL. Hier werd abortus legaal in 1984, 35 jaar geleden dus. Uitgaande van 30.000 abortussen per jaar kom ik dan uit op ruim een miljoen, alleen al in ons land!

Maar je hoort niets over de keiharde cijfers en al helemaal niets over de werkelijke eugenetische agenda achter abortus. Dit soort selectieve interpraties van de waarheid gebeurt keer op keer, zoals bijv. ook de waarheid over de racistische en gewelddadige Klu Klux Klan, een creatie van Democraten (links), het waren de Republikeinen (rechts) onder leiding van Abraham Lincoln die de slavernij afschafden.

2. Ik vertelde je al over de waarheid achter die gemummificeerde lijken die openlijk tentoon worden gesteld als 'kunst'. Dit is openlijk satanisme, al helemaal als je weet waar deze lijken vandaan komen:



De wereld is veel zieker dan jij je wil voorstellen, maar we moeten dit onder ogen gaan zien. All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. Wat te denken van de tentoonstelling in het Amstelveense Cobra Museum van de zus van Maxima, Dolores Zorequita, in 2005, die 'Love/Romance' heette en zogenaamd met 'kunstvlees' tot stand was gekomen:



Bekijk hier nog meer van haar 'kunst':

http://www.sheisanartist.com/work.html

Bedenk dat de vader van Maxima en Dolores, Jorge, onderdeel uitmaakte van het dictatoriale Argentijnse regime dat politieke tegenstanders levend uit helicopters in de zee gooide! Vorig jaar juni pleegde de jongste zus van Maxima, Ines, 'zelfmoord', rond dezelfde tijd dat Anthony Bourdain 'zelfmoord' pleegde. Er gaan geruchten dat Ines videobewijs had gevonden van fysiek en seksueel misbruik in haar thuisland van Argentinie en dit naar buiten wilde brengen.

Dit gaat buiten het onderwerp van abortus om, maar het geeft wel aan hoe ziek en verdorven de satanische, pedofiele elite werkelijk is. En dit is nog niks, we gaan nog veel meer te weten komen! Mijn punt is dit:

Als je op de hoogte bent van het werk van Ger Lodewijk en je weet dat de wettelijke definitie van 'hersendood' een zogenaamd 'beademd stoffelijk overschot' is en dat de persoon dus nog LEEFT, terwijl zijn/haar organen worden geroofd, om ervoor te zorgen dat er nog bloed doorheen stroomt en ze dus in een goede staat verkeren, is het dan zo vreemd om te bedenken dat als de definitie van dood al tegen de heiligheid van het leven in gaat dit ook het geval zou kunnen zijn met de definitie van wat een 'ongeboren vrucht' inhoudt?

In NL is abortus mogelijk tot aan 24 weken. Ons wordt verteld dat het tot die tijd slechts 'vlokken' zouden zijn. Oh werkelijk? Waarom krijgen zwangere vrouwen wel een echo als de baby 20 weken is, maar worden abortussen niet verricht met ultrasone techniek maar 'blind' verricht? Zijn ze bang dat zowel de arts als de moeder te zien krijgen wat er werkelijk gebeurt? Luister naar deze arts die de resultaten van abortussen die hij zelf heeft verricht onder ogen heeft gezien en er daarom mee gestopt is. Luister naar zijn beschrijving van de procedure en met welke instrumenten deze verricht wordt:



En bekijk hier het resultaat, als je durft:



Wat in die tweet staat klopt: de lichaamsdelen worden VERHANDELD, o.a. voor 'stamcelonderzoek'. Hier is talloos bewijs voor, incl. undercover gefilmde topmensen van Planned Parenthood. Als je wil kan ik dat ook nog voor je opzoeken, maar ik vermoed dat dit nog dit jaar mainstream nieuws gaat worden. En wat te denken van Engelse ziekenhuizen die geaborteerde baby's OPSTOKEN voor hun energievoorziening:

https://www.telegraph.co.uk/science/2016/03/15/aborted-babies-incinerated-to-heat-uk-hospitals/

3. Hier beelden van RTL van 'extremistische' anti-abortusactivisten die vrouwen 'lastigvallen':

https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4659436/undercover-anti-abortus-bufferzone-abortuskliniek-activisten

Ziet er een stuk beschaafder uit dan links antifa-tuig en veganistische 'dierenbevrijdingsfront'-activisten die mensen uitschelden, beledigen en te lijf gaan! En die mevrouw in dat filmpje heeft gelijk: het hartje begint al te kloppen na 3 weken. En we weten dat het bloed zelfs daarvoor al begint te stromen. Vlokken? Laat maar zien die vlokken dan!

Voordat je je oordeel klaar hebt over christelijke mensen en ze meteen afserveert als ze met Jezus aankomen, verdiep je dan eens in de tegenargumenten, dat is het kenmerk van een beschaafde samenleving. De waarheid is dat je worstelt met je eigen schuldgevoel hierover. Je kunt ook doen wat Jane Roe (Norma McCorvey) deed. Zij was degene die met een VERZONNEN verkrachting de legalisering van abortus in Amerika in werking heeft gezet. De uitspraak van het Amerikaanse Hooggerechtshof dat abortus op federaal (landelijk) niveau wettelijk moest zijn i.p.v. op het niveau van individuele staten was gebaseerd op haar wens om haar ongeboren kind te aborteren, het verhaal van verkrachting had zij simpelweg verzonnen. Deze vrouw heeft naderhand hier enorm veel spijt van gekregen en is tegenwoordig een christelijke anti-abortusactivist:

http://www.toomanyaborted.com/roevwade/

Van mij hoef je je niet te bekeren tot het christendom, maar abortus blijven verdedigen terwijl je tegelijkertijd worstelt met je eigen schuldgevoel hierover is onvolwassen en het zorgt ervoor dat elk debat hierover onmiddellijk emotioneel en persoonlijk wordt. Wat in bovenstaand artikel staat is m.i. 100% waar: het leven begint bij de conceptie (verwekking) en is HEILIG. I.p.v. dat we aan gelegaliseerde kinderhandel doen via andere landen (internationale adoptie, alweer zo'n openlijk satanische constructie) kunnen we ook ongewenste kinderen geboren laten worden en onderbrengen bij liefdevolle, kinderloze gezinnen in eigen land. Het zijn CHRISTELIJKE organisaties die zich hiervoor inzetten. Denk daaraan de volgende keer als je een christen uitlacht!

4. Laatste argument, alweer 'big picture': onze geboorteaantallen in het vrijgevochten westen dalen dankzij dat fijne feminisme en het daaraan gekoppelde 'vrouwenrecht' van abortus, zover zelfs dat we momenteel onder 'replacement rate' zitten, m.a.w. er worden minder mensen geboren dan er doodgaan. Hoe moeilijk kan het zijn? Slechts met statistisch iets meer dan 2 kinderen per gezin zouden we deze weer kunnen aanvullen. Hoe lang staan we deze openlijke GENOCIDE en INFANTICIDE toe?

En wist je dat er nu stemmen opgaan binnen de volkomen gestoorde Democraten in Amerika dat voor de 'veiligheid' van vrouwen abortus mogelijk moet zijn TOT AAN DE GEBOORTE ZELF en zelfs DAARNA nog? Het wordt inmiddels wel duidelijk wat de werkelijke satanische agenda achter abortus is! Bekijk hier Donald Trump tijdens zijn State of the Union over dit krankzinnige idee:



Hier gaat nog dit jaar een eind aan komen, zoals Trump ook aankondigt - en terecht!

En kijk die Democratische vrouwen in het wit zitten, wat 100 jaar 'vrouwenrechten' symboliseert. Ze hebben niet eens door dat het doden van ongeboren kinderen ook betekent dat miljoenen toekomstige VROUWEN het GODDELIJKE RECHT wordt ontnomen door andere vrouwen om het daglicht te zullen zien!

Mike
 
Deze zogenaamde vrouwenrechten, ofwel feminisme zorgt er ook voor dat er bij vrouwen en mannen zoveel genetische gezondheidsproblemen aanwezig zijn. Ook op psychisch niveau. Hierboven staat het overduidelijk bewijs waarom deze vrouwenrechten volkomen onzin zijn.
Er word een omgeving gecreeerd door de elite die tegennatuurlijk is!!! Slavernij is nooit afgeschaft. En iedereen die wanen heeft over dat we in een vrij land leven zit er volledig naast!! De werkelijkheid is dat men van jongs af aan al word gemanipuleerd met wat onze elite wil. Zelf nadenken is voor vrouwen duidelijk niet weg gelegd! Wat dat betreft is ook helemaal niks in het feminisme topic seksistisch. Het is de keiharde waarheid dat vrouwen juist geleid moeten worden door mannen zoals ook in het filmpje van Trump duidelijk te zien is. Door deze zogenaamde tegennatuurlijke vrouwenrechten, die voornamelijk DOOR VROUWEN in stand worden gehouden, houden ze tegelijkertijd in stand dat ze er zelf voor kiezen om genetische afwijkingen in stand te houden met als gevolg gezondheidsproblemen in stand houden.

Waar denk je dat oa de oorzaak van trauma’s door ontstaan? En welke gevolgen hebben deze trauma’s?
De oplossing zou hiervoor gelegen liggen bij psychische hulp? Of ligt die oplossing bij het heft in eigen hand nemen, je ogen te openen en zelf na gaan denken over het feit dat vrouwen er voor kiezen om dit feminisme in stand te houden en daarmee slaaf te blijven?

Waar denk je dat hormonale problemen door ontstaan? Iets om over na te denken lijkt mij zo.

Als je de illusie hebt dat abortus een vrouwenrechten is heb je de plank volledig mis geslagen. Als vrouw zou je moeten beseffen dat abortus tegennatuurlijk is iplv jezelf te laten beïnvloeden door onze huidige elite waarbij vrouwen hun kop in het zand steken! Psychisch probleempje? Stel jezelf de vraag wie er voordeel heeft bij dat psychische probleem. Jij als vrouw met je zogenaamde vrouwenrechten? Of onze elite?

Wel eens nagedacht over kinder rechten? Wat zouden ongeboren baby’s hiervan vinden als ze de mogelijkheid zouden hebben om te praten en daarmee te protesteren?
Precies, dat kunnen ze niet...dus word door vrouwen maar even bepaald dat die baby niet in haar buik thuis hoort?? Ben je met zo een gedachte genetisch bij je gezonde verstand?
 
Nog even dit:

Voor vrouwen en wellicht ook mannen die nog twijfelen over rolverdeling man en vrouw en de zogenaamde trauma’s en andere psychische onzin die die men in haar of zijn hoofd laat praten, inmiddels is wetenschappelijk aangetoond wat hier al langer geschreven staat.
Zie wat dat beïnvloeden van genen met de mens doet!

Het veranderd de natuurlijke omgeving evenals dat hormonale problemen absoluut met deze zogenaamde vrouwenrechten te maken heeft. Voor wie dus meer waarde hecht aan wetenschap dan de waarheid die hier al lang voor deze wetenschap duidelijk werd gemaakt.
Hoeveel is er nu nog voor nodig dat vrouwen dit in gaan zien?


https://decorrespondent.nl/5416/dit-doet-testosteron-echt-met-je-gedrag/44947351504-9797b781
 
Ik heb trouwens NUL reacties gezien op het eerder hierboven geplaatste filmpje van het resultaat van een abortus op een kind van 20 weken. Vrouwen staan wel vooraan om mij te beschuldigen van ‘seksisme’, maar als ze letterlijk onder ogen moeten zien wat abortus werkelijk is, nl. GELEGALISEERDE INFANTICIDE, dan is het ineens heel stil.

alles wat je hieromtrent schrijft, helemaal met je eens Mike, ik zie het ook als moord. Ik heb weleens een stiekem gefilmd bezoek (via YouTube) aan Planned Parenthood gezien dat ze met een schaar gingen knippen in de hersens van een foetus van een aantal maanden oud. Misselijk en walgelijk.
En zeker toen ik over abortus moest na gaan denken toen wij zelf kinderen kregen.
Voor ik kinderen had werd dat baas in eigen buik in ons hoofd geprent en dacht ik weleens tja, als je door een gruwelijk figuur wordt verkracht, en zwanger, wat moet daar van terecht komen? Toen wij dus ons 2e kind kregen en zij ernstig gehandicapt raakte na de 15 maanden prik (BMR) en zwanger van ons 3e kind, 5 jaar later een punctie laten uitvoeren en mijn man en ik hadden besproken dat we het kindje zouden laten wegnemen op het moment dat duidelijk zou zijn bij een zwaar gehandicapt kind. (dat van onze dochter is overigens niet aantoonbaar in zwangerschap).
Het is maar goed dat ik die beslissing nooit heb hoeven nemen, ik had het nooit gekund. Het kind, jongste, is gezond gebleken, maar stel dat hij wel een handicap had, daar moesten we dan ook gewoon mee leven en accepteren dat een kind met een handicap in de meeste gevallen een "product" van onze westerse maatschappij is. (jongste is net 23 geworden)

Dus hier heb je je reactie!
 
en inderdaad zag ik ergens op TV van de week voorbijkomen dat ze spraken over christelijk volk aangaande tegen abortus, net of dat alleen met mensen te maken hebben die zwaar christelijk zijn. Ik ben dat niet (geloof wel) en velen met mij niet en zijn ook tegen abortus. Ook weer stemmingmakerij en een bepaalde bevolkingsgroep als imbeciel wegzetten net als bij vaccineren
 
vrouwen worden gehersenspoeld om abortus normaal te vinden.
Als ook de waarheid omtrent dit onderwerp aan het licht komt zoals hier, dan zal het zware kost worden voor al die vrouwen die daar ooit voor gekozen hebben.
En hoeveel kun je ze verwijten? Ik ga geen steen werpen. Wie weet als ik voor die keus had gestaan voor het licht bij mij was aangegaan, wat ik dan gedaan had. En dat denk ik van veel meer onderwerpen. De foute hersenspoeling kan veel aanrichten.
Als je het flimpje van abortusarts (zie mike hierboven) ziet, dan draait je maag toch om. Het is een waarheid die ons onthouden is. Maar ook een waarheid waar we niet naar gezocht hebben, ik neem toch aan dat het niet zo ingewikkeld is om precies te weten te komen hoe het in zijn werk gaat.
Ik snap niet dat er mensen zijn, die dit werk willen doen.

Maar waar zijn de mannen om hun babies te beschermen?
Het is in elk geval een zieke industrie en ik ben blij om te lezen dat er ook in nl bij de klinieken geprotesteerd wordt.
 
Ja, ze zijn gehersenspoeld. Alleen ze willen de waarheid ook niet horen. De mensen die daar bij die klinieken staan daar luisteren ze ook niet naar. Ze blijven protesteren en met bordjes zwaaien met de tekst baas over eigen buik!
En niet op de minst agressieve manier. Gehersenspoeld ja, maar goed fatsoen, verstand en manieren kennen is er niet bij!

Voor wat betreft die mannen, de meesten zullen niet eens weten dat die vrouwen zwanger zijn omdat het een ‘ongelukje’ is geweest na een eenmalige vrijpartij.
 
Mannen hebben hier ook niets over te vertellen, omdat zowel maatschappelijk als wettelijk de opvatting geldt dat de vrouw hierover beslist, mannen hebben het nakijken. Komt door dat fijne feminisme!

Mike
 
En als mannen dit al zouden proberen tegen te houden worden ze beschuldigd van intimidatie. In het ergste geval moeten ze daarvoor dan ook nog een paar dagen de bak in.
Dus nee, mannen staan helemaal machteloos hierin.
 
Conservatieve christelijke meningen zijn uiteraard verboden, ook dat is heel democratisch, verbindend en tolerant



https://tpo.nl/2019/04/03/pro-abortus-activisten-terroriseren-anti-abortus-activisten-weg-bij-abortusklinieken/
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.907
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan