H2O2 / waterstofperoxide 35% foodgrade: Een nieuw, goedkoper adres. Joepie!!!!!!

Waar kunnen we de 35% H2O2 als particulier anno januari 2015 nog kopen? Iemand al ervaring?

 
  • Leuk
Waarderingen: Koc
Hallo, ik kom hierboven een discussie tegen om van een 3% H2O2 een oplossing te maken met een werking gelijk aan de 35% H2O2. Doordat ik meende dat zoiets slim is ging ik op zoek en kwam het volgende tegen dat ik hier graag deel: 35% Hydrogen Peroxide Treats cancer, [maar een lager % NIET!] Ga even op YouTube.com en beluister wat deze man ervoer. Deze link: . Een wezenlijk verschil of iets tijdelijk weg is of daadwerkelijk genezen. Succes.

O ja, het is verstandig om minstens het volgende boek te bestuderen, dan krijg je de goede kennis vanuit de bron. Het gaf mij veel inzichten: One-Minutecure. Download een pdf van dit boek door op deze link te klikken.

 
Sorry hoor, het verschil in percentage is natuurlijk nonsense ten aanzien van in hoeverre het kanker bestrijdt, ja dan nee.

 
@ish: als je lange filmpjes plaats zou het fijn zijn om een bepaald moment te geven waar het belangrijkste verteld wordt.

Voor degene die de filmpje bekeken hebben: (ik alleen een paar stukjes en het einde)

Doe niet zo dom als wat deze gast doet, hij heeft geen idee van de hoeveelheden en de risico's die hij genomen heeft.

Een groothandel heeft meestal maar 1 percentage liggen en mengt zelf water bij om lagere percentages te verkrijgen.

Het maakt niet uit of dat bij de groothandel gebeurt of dat je dat thuis doet.

 
hallo, ik ben nieuw op het forum en ben vandaag begonnen met de waterstof peroxide kuur...ik heb de 35% food grade tot 3 % gebracht omdat ik gelezen heb dat je NOOIT 35% moet innemen, ook niet met water..Hier lees ik op de site dat mensen dat wel doen...verwarrend. Ik kwam deze site tegen en hou me hier aan.. http://www.cancertutor.com/hydrogenperoxide/ Het stelt me enigszins gerust dat het door een dokter geschreven is... Kan iemand iets zeggen wat hun ervaringen met waterstof peroxide is geweest en tot hoeveel druppels ze zijn gegaan?
groetjes,
Linda
 
Het stelt me enigszins gerust dat het door een dokter geschreven is…


Dokters kramen soms de meest idiote onzin uit die je kan bedenken. Het zijn vaak net mensen.



heb de 35% food grade tot 3 % gebracht omdat ik gelezen heb dat je NOOIT 35% moet innemen, ook niet met water..Hier lees ik op de site dat mensen dat wel doen…verwarrend.

Zei die dokter dat? :)
Als je die 35% verdunt naar 3% heb je gewoon een verdunde oplossing van hetzelfde spul.
Het is hoogstens in de 3% vorm wat makkelijker te doseren, kleinere stapjes dus,maar 10 a 11 druppels van 3% in een glas water is precies hetzelfde als 1 druppel van 35% in een glas water.


 
Niet 10 a 11 druppels 3% = 1 druppel 35%.
(35/3) 11,67 druppels 3% = 1 druppel 35% : 11 of 12 druppels dus.
Maakt dat uit? Wel is je van sterkte verandert, je kan dan ineens flink meer of minder in gaan nemen.
(10,5 delen water (10,67) gebruik je als je van 35% 3% wilt maken)

@linda111: Ik heb heel snel die site doorgelezen en kom geen gekke dingen tegen.
Dat van die "NOOIt 35%" ben ik daar niet tegengekomen.
 
Inderdaad JP 11 a 12 druppels dus.


Maakt dat uit? Wel is je van sterkte verandert, je kan dan ineens flink meer of minder in gaan nemen.


Weet je wat ik zo gek vind? Sommige mensen hebben al last van een verschil van 1 druppel 3% terwijl ik bijvoorbeeld rustig met elke keer 1 druppel 35% kon verhogen. Of meerdere zelfs, alleen de smaak werd steeds erger.
 
Ik ben van 1xper dag 3 naar 14 (of iets meer?) 35% druppels gedaan met 1 drup meer per dag.
Niks gemerkt, alleen beetje wazig in mijn hoofd, voelde niet goed dus gestopt.
Hoewel niks: ik heb wel een griep o.i.d. heel heftig en snel doorgemaakt.
Ga binnenkort met een verstuiver h2o2 inhaleren. (kan nog even duren en ik meld het hier pas als ik het een tijdje doe)

Of het weinig merken een teken van een tekort is?
Mike vond het positief als er snel een reactie is. (weet ik verder niet precies meer)
 
linda111, als je niet overstelpt wil worden met spammail, zou ik als ik jou was mijn forumnaam veranderen. Ik kan dit niet vanuit hier, dat moet je zelf doen.

Mike

 
Ik heb omgerekend op zo'n 20 druppel 35% gezeten en ik merkte ook hoegenaamd niks. Behalve dat het in m'n maag niet lekker ging en dat ik het vreselijk smerig vond. Las hier wel eens dat dit een zorgelijk signaal zou zijn omdat je dan slecht 'ontgift'. Persoonlijk betwijfel ik dat. Mijn eetpatroon is de laatste jaren steeds meer in de richting gegaan van Paleo en vervolgens WP. In die zin was de inname van h202 een sluitstuk van een langer proces van gezond eten en dus ook ontgiften. Binnenkort hoop ik nog eens een radicale kuur te proberen van h202, maar momenteel moet ik er niet aan denken.
 
Ik gebruik nu sinds december 2014 H2O2 10%, en zit nu dagelijks op 1x 5ml, wat overeenkomt met 25 druppels 35%. Aangezien ik geen ontwenningsverschijnselen kreeg, ben ik doorgegaan tot ruim 8ml per dag, maar de smaak begon mij enorm tegen te staan en desondanks de ruime hoeveelheid merkte ik er lichamelijk niets van. Maar 8ml voelde om een of andere reden niet verantwoordelijk, dus ben weer terug gegaan naar het gebruik van 5ml. Ik heb een fles van 2.5 liter welke ik zal opmaken, maar twijfel of ik daarna weer nieuwe zal kopen. Gebruik het nu meer met idee "baat het niet, schaadt het niet"

 
Ik ben onlangs begonnen met h2o2; zit aan 16 druppels. Nu heb ik vroeger een soort ammonia geur gehoord na het sporten é.d. Sinds ik ben begonnen met wapf en gezond eten is dat verdwenen...

Nu is het door h202 terug. Nu zelfs erger dan ervoor, ook bij mijn nagels overal enz. Echt niet leuk. Weet iemand hoe dit komt? Ik dacht aan parasieten of misschien problemen met mn lever die de ontgifting niet aan kan.. verder niet echt die off van h2o2. Brengt soms gewoon mijn ontlasting sneller op gang.

Ik ben dus gisteren gestopt met h202 en toen ging dat geur weg. Vandaag terug h202 genomen;16 druppels gecombineerd met appelazijn sole en honing deze keer.. Geur kwam terug. Daarnaast kwam ontlasting op gang, echt stinkende en drijvende plakkerige ontlasting. Werd tevens kotsmisselijk, heb helaas alles eruit gegooid na een uur.

Weet nu even niet wat te doen. Gewoon stoppen met h202? Afbouwen? Kan mn lever de ontgifting niet aan? of zijn de parasieten juist aan het sterven? Lees namelijk vaak dat ze dan een ammoniak geur afgeven. Was het niet slim van me er gewoon mee te stoppen voor een dag en daarna dezelfde dosis te nemen gezien de die-off?

Bedankt!
 
@BC: H2O2 hoef je niet af te bouwen, je kan stoppen (en opnieuw opbouwen) of een stapje terug doen, even terug naar bijvoorbeeld 10 druppels. Ik zou een stapje terug doen, want er gebeurt duidelijk iets. Aan jou te bepalen of dat positief voelt.

Om ammoniak te helpen afbreken wordt bij een parasieten kuur wel arginine en ornithine genomen. Jouw gedachte aan parasieten zou wel eens kunnen kloppen.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Arginine
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ornithine

Daarbij genoeg (veel) drinken om je nieren te helpen de ureum af te voeren.
 
@jp: bedankt voor uw bericht en informatie . Dag erna heb ik dezelfde dosis genomen, niets gebeurde. Vandaag weer maagpijn / branderig gevoel en alles weer overgegeven. K hoop dat ik mijn maag en darmen niet "verbrand" op deze manker en dat dit echt die-off is.

Misschien komt het door de combinatie honing-appelazijn-sole, geen idee.

 
@Heksje: omdat ik blijf hopen dat het die-off is, dan zou het me niet uitmaken. Maar dan moet ik wel zeker zijn dat het dat is en niet dat ik mezelf schade aandoe. Ik ga de dosis verminderen en dan eens kijken of het betert.
 
Naast Hinmeijer en Unlimitedhealth is er een 3e bedrijf die H2O2/waterstofperoxide foodgrade verkoopt:

peroxide.eu uit Beverwijk, je kunt hier al vanaf 100ml bestellen.
Bij hun kun je 3% en 10% bestellen. De 35% wordt alleen bedrijven met KvK inschrijving verkocht.
Bij dit bedrijf krijg je een gratis pipet en 10% korting met kortingscode PEROXIDE.

Kijk maar op onze site.

Lia
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.871
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan