Frankrijk


1. Emmanuel Macron in Lyon op de horecabeurs bekogeld met eieren.
Macron bezocht vandaag met enkele ministers de horecabeurs in Lyon. Dat begon in mineur omdat hij bekogeld werd met een ei, dat overigens niet brak. De dader die 'leve de revolutie' riep is opgepakt. Maar verder verliep de dag uitstekend. Macron kondigde aan dat 'fooien' ,die in cafés en restaurants met een creditcard worden betaald, voortaan belastingvrij zullen zijn.
 
[ Video ]
GROTE PROTESTEN ZIJN GEPLAND OP 4 OKTOBER IN HEEL FRANKRIJK.

"We gaan heel Frankrijk blokkeren vanaf 4 oktober. Wekenlang hebben we vreedzaam gedemonstreerd. Wekenlang werden we genegeerd door deze regering. Laten we een voorbeeld nemen aan onze Australische en Italiaanse vrienden. Om onze stem te laten horen, laten we de ringwegen blokkeren, de raffinaderijen, de pakhuizen, de snelwegen,... Laten we Frankrijk blokkeren. Het is tijd om wakker te worden, de vrachtwagenchauffeurs, de verzorgers, de brandweermannen, de boeren, de leraren, de studenten, de restauranthouders, de dokters, de advocaten, de ouders, enz... Laten we allemaal verenigd zijn om Frankrijk te blokkeren."

 

In Alpes-De-Haute-Provence zijn 199 brandweerlieden geschorst omdat zij hebben geweigerd te voldoen aan de inentingsplicht tegen Covid-19, die sinds 15 september voor deze beroepsgroep geldt.​

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.742
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan