• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Frankrijk

henkie

Well-known member
Beste leden van het Tous Anti Pass netwerk,

De regering is van plan de gezondheidspas in verschillende departementen in te trekken. Het is noodzakelijk dat de regering aanstaande zaterdag massaal onder druk wordt gezet, zodat zij de Gezondheidspas absoluut overal, onmiddellijk en definitief intrekt, zonder enige mogelijkheid om terug te krabbelen!

Vrijheid moet de regel zijn!

Hier zijn enkele voorgestelde demonstraties:

complete lijst met manifestaties staat nog niet online
 

henkie

Well-known member

Macron wil de Gezondheidspas conditioneren op de injectie van minimaal 1 dosis RNA, de HAS zegt nee!

HAS = gezondheid autoriteit​

 

henkie

Well-known member

Er zijn dit weekend vrijdag, zaterdag en zondag in totaal 232 demonstraties in Frankrijk

Manifestations anti-pass sanitaire du week-end des 18 et 19 septembre

 

henkie

Well-known member
Bij ons was de opkomst weer minder, we telden 106 personen. Mensen kiezen meer voor de grote steden maar dat is wel een eind verder rijden, 70 km of veel meer.

Na de manifestatie waren er vijf tafels gratis hapjes en drankjes die op on eigen terras geschonken werden aansluitend op het officiële terras.

Drie agenten op afstand en vij kwamen dichtbij staan. Op een gegeven moment liepen ze ons terras op met de mededeling dat een persoon die ik ken gearresteerd werd, maar ze wilden niet vertellen waarom. Na 15 minuten kwam de aap uit de mauw, op zijn protestbord stond een antisemitische opmerking. Het bord werd meegenomen en "hij' (Calimero op GAB) mocht blijven maar er werd wel proces verbaal op gemaakt. Een ander bord met de naam van Hitler (Gezegde van Martin Luther King) werd ter plaatse door de organisator meet veel toneel gemolesteerd, het bord stond geparkeerd en de eigenaar die ik ook goed ken was niet traceerbaar op dat moment.

Zielig machtsvertoon. De organisator die geen blad voor zijn mond neemt aangaande de politie mag volgende week weer een mars organiseren met de hakken over de sloot. We worden opgedeeld in twee groepen de helft blijft op het eigen terras en de andere helft mag rondlopen, dat word een klein clubje zo.

mobiel-terras.jpg

arrest-gendarme.jpg
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.250
Berichten
336.421
Leden
8.055
Nieuwste lid
AnnaKarina
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan