• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Frankrijk

henkie

Well-known member
Ik hoorde net in de video die ik poste via Geert dat mijnheer Macron in Januari geforceerde vaccins willen afroepen over elke burger. Hoge boeten, gevangenisstraf, lees heropvoedingskampen en het verbeurd verklaren van je huis.

Zal ik morgen nog gaan spitten in de tuin?
Ja ik denk het wel
Zaterdag een beetje harder op mijn trommel slaan denk ik

Oktober is hot
Niet bij te houden het nieuws, net gehoord van wel, nu weer niet, het lijkt het weer wel
 

henkie

Well-known member
Ik ben vanmorgen weer op zoek geweest naar een complete lijst met protesten in Frankrijk maar kon hem nog niet vinden. Wat ik wel zag dat in meerdere grote steden er een verbod is om in het centrum de manifestatie te houden. Dat schijnt een nieuwe trend te zijn, de protesten buiten "het oog" te laten plaatsvinden. Ben benieuwd vanmiddag in Autun, onze verzamel plaats is in het centrum maar we zijn al eens eerder verbannen naar een andere locatie. Wordt de politie weer boos als we een rotonde vijf keer rondlopen?

Ik ben er aan toe na deze week om weer even bij te laden, dat wordt hard slaan, ... op de trommel
 

henkie

Well-known member
Dit kopt de krant Le Progres

De grote terugkeer van de gele hesjes dit weekend?

Met de stijging van de brandstofprijzen zou de Gele hesjesbeweging een tweede leven kunnen vinden en de mobilisatie van 2018 kunnen hernieuwen. Op sociale netwerken wordt steeds vaker opgeroepen om samen te komen.

noot: de brandstofprijzen zijn nu al hoger als in 2018 in Frankrijk
 

henkie

Well-known member
De Parijzenaars hebben meerdere malen per week te maken met demonstraties, gisteren de brandweerlieden vanwege hun salaris

"

Paris : manifestation des pompiers pour une « hausse des salaires » aujourd’hui​

 

henkie

Well-known member
Protesteren in Autun (Fr) onder richtlijnen de dictators !

Demonstratie tegen het Pass Sanitaire vinden overal in Frankrijk elke week plaats met honderden tegelijk in alle uithoeken van het land en meerdere tegelijk in Parijs. Onmogelijk voor de media om er niet over te rapporteren wat ze dan ook trouw doen elke week met een foto reportage hier in Autun, chapeau. Iedereen kan zien dat er wat gaande is. Iedereen voelt ook dat er wat gaande is, prijzen stijgen en mensen worden massaal op straat gezet in de zorg als ze ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren met “het experiment’

 

henkie

Well-known member
Net deze mail ontvangen


Goedemorgen,

Graag demonstreer ik mee dus mag ik de tijden weten dat de demonstratie start in Autunn. Dan sta ik er want de maatregelen hebben ook diep ingevreten op mijn persoonlijke leven.

Onze stem laten horen is nog nooit zo belangrijk geweest het ontwricht families en vriendschappen wat ik persoonlijk ook ervaar.
De censuur bij de NPO de misleiding is verschrikkelijk en zeer zorgelijk.
De oversterfte de bijwerkingen alles houden ze onder de pet.

Ik woon hier nu een half jaar en moeder van 4 volwassen kinderen waarvan twee de prik namen het breekt je moederhart letterlijk. Kleindochter van 13 wat gebeurt daarmee.
Geprikten zijn niet te bereiken en staan totaal niet open voor de risico’s ondanks dat ze weten dat het niet klopt. Ook zie ik het leed van andere moeders.

---//---

Een zo'n mailtje, daar doe je het voor !!
 

Medusa

Well-known member

In de Rhône-streek in het zuidwesten van Frankrijk hebben twee monniken van de bijzonder ascetische bedelorde der Kapucijnen een 5G-mast door brandstichting beschadigd en getracht een tweede mast in brand te steken. Ze werden door de politie in hechtenis genomen. Het motief dat zij gaven was om de bevolking te beschermen “tegen de schadelijke gevolgen van 5G”.​

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.560
Leden
8.169
Nieuwste lid
Infinite
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan