The Great Awakening

Belangrijke boodschap deze:


Mike
 
Belangrijke boodschap deze:


Mike
bezig blijven met delen en uitdragen van de leugens... valt niet mee, elke dag wordt er meer bagger over ons uitgestort. Het is echt hard tegen hard!
 
Fantastische tekst van Angelo Meijers:

LAAT JE HART WEER ZINGEN…

De politici gaan ons echt niet uit de crisis halen. Hoeveel bewijzen hebben we nog nodig dat de meesten van hen al lang hun keuze hebben gemaakt? Zij zijn net degenen die met hun beleid ons in deze situatie hebben gebracht, dus waarom zouden ze ons eruit halen? De meeste mensen hebben al moeite om toe te geven dat voortschrijdend inzicht hun mening heeft doen veranderen, dus waarom zouden dan de mensen wiens eerdere keuzes zo’n enorme consequenties hebben gehad het doen? Dit gebeurt alleen als de publieke opinie omslaat en ze hun politieke steun zien verdampen. Pas dan zal men proberen zijn eigen hachje te redden door de stem van de omgeslagen meerderheid te laten klinken, en niet eerder.

Daarom heeft het ook geen zin om nu verontwaardigd te zijn over het feit dat de ongenodigde gast uit het Oosten op de A lijst blijft staan. Dat is immers nodig om ons op elk gewenst moment weer monddood te maken en, indien nodig om het doel te bereiken, op te sluiten. Ook de prikken die jaarlijks of zelfs nog met een hogere frequentie worden opgedrongen aan de onwetende massa, zijn een stap om dat doel te bereiken. Het gaat immers om controle, niet om gezondheid. Om macht, niet om vrijheid. Velen denken dat men zijn vrijheid weer terug krijgt door nog maar even braaf mee te doen. Het probleem is alleen dat dat ‘even’ oneindig zal doorlopen, tenminste als de huidige machthebbers het voor het zeggen blijven hebben. Ook is vrijheid natuurlijk niet echt vrij als het aan voorwaarden is gebonden. Nu zien mensen dat nog niet omdat ze worden verblind door hun eigen enthousiasme voor de aanstaande vakantie, festivals en andere geneugten van het leven. Maar ooit zal het besef gaan doordringen in wat voor wereld we zijn beland. En dan zal de klap hard aankomen.

Het is wat het is. Velen kunnen niet meer bereikt worden op dit moment. Men heeft zijn keuzes gemaakt, vaak ook voor zijn kinderen, en staat niet meer open voor enig ander geluid of wetenswaardigheid waardoor men zou kunnen gaan twijfelen of men wel het goede heeft gedaan. Een goede nachtrust is voor eenieder belangrijk en een goed geweten is daar nu eenmaal een voorwaarde voor. Wat niet weet wat niet deert, zeg maar. Daarom luistert men ook niet meer. Men wil weer verder met zijn eigen leventje. En daar past jouw waarschuwende stem niet bij. Zo simpel is het. Het enige dat mensen zal doen terugkeren op hun schreden is als de spreekwoordelijke baksteen op hun hoofd belandt. Ja, het moet echt op hun eigen hoofd vallen, want anders doet het geen pijn. En alleen als het pijn doet in hun eigen leven, pas dan keren mensen wellicht om. Pas dan staan ze weer open voor je en zullen ze om je hulp en raad vragen om uit hun eigen ellende te geraken. En pas dan zal het tij gaan keren in de wereld. Ik weet, dit is misschien niet wat je fijn vindt om te horen. Maar dit is zoals ik het zie en ik ga het niet mooier maken dan het is.

Wat je echter altijd kunt doen is het leven in jezelf en je directe omgeving mooier maken. Richt daar je aandacht op. Focus op datgene wat je wel kunt beïnvloeden en maak dat zo mooi als je kunt. Je kunt de wereld niet in je eentje veranderen en ook niet met een paar gelijkgestemden. Er is massa voor nodig en zolang die er niet is, is het nog niet de tijd voor een doorbraak. Wanneer die dag aanbreekt weet niemand omdat het afhangt van de keuzes die we met elkaar maken. En die keuzes staan niet vast, die maken jij en ik elke dag weer. Wat jij nu kunt doen is je eigen licht blijven stralen om zo bij te dragen aan het verhogen van de frequentie van het collectieve bewustzijn. Want dat moet omhoog zodat meer en meer mensen gaan zien wat er gaande is. Probeer dus in je eigen kracht te blijven. Laat je hart weer zingen en verdrink niet in de frustraties van alledag. Het maakt het alleen maar moeilijker om je gelukkig te voelen. En dat is wat we allemaal toch willen…

Mike
 
Helemaal waar maar bij vlagen ook erg moeilijk om daar op te blijven focussen.

(Nadat ik dit getypt heb komt mijn 2-jarige dochter mij een boek geven. De liefdesbrief met verhalen van Rumi. Ik sla hem open en er staan 7 adviezen en vervolgens gaat ie verder in ‘de strijd tegen het ego’. 😅 Jaja, levenslessen)
 
Laatst bewerkt:
Wij zullen niet buigen, wij zullen niet breken, wij zullen niet opgeven…
wij zullen ons nooit, ooit overgeven!

 
Is meestal in deze periode dat er militaire oefeningen zijn. Helemaal als je in de buurt woont van zo militaire basis. hier in mijn regio (haaglanden) zie ik helemaal niks hoor.

vorig jaar augustus tijdens onze vakantie in noord holland vlogen er ook veel straaljagers over.
 
Deze nog maar een keer onder de aandacht (vond hem ook op YT), prachtig gesprek!
Simon in gesprek met Jan Bennink, o.a. echtgenoot, vader, schrijver, marketeer, copywriter, columnist en medeoprichter van Powned. Maar ook christen sinds enkele jaren. Jan kwam ruim na zijn vijftigste tot geloof. Hij las de bijbel en het voelde als thuiskomen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
501.144
Leden
8.632
Nieuwste lid
Pinjo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan