Parasietenkuren info

Wie dierenontwormingsmiddelen wil, kan kijken op bol.com. Wij zijn er wel niet voor (voor bol.com), maar goed, in dit geval is het wel daar te verkrijgen.

Dorothé
 
Ik zat net ineens te denken dat ik jaren terug bij een bioresonantie arts kwam en hij opmerkte dat ik last had van parasieten/wormen. Kreeg toen ook een kuurtje, mijn kids idem. Anderen mensen die ik ken en ook bij hem kwamen zeiden ook dat hij parasieten bij hun had gedetecteerd. Ik weet nog dat we een beetje sceptisch werden van hmm wel apart iedereen die bij hem komt heeft zeker parasieten en allerlei wormen jajaa. Maar nu besef ik pas dat dit dus heel goed zou kunnen! We zijn giga vervuild hiermee. De puzzelstukjes vallen langzamerhand op z’n plek!

Ik heb overigens in het verleden vaker die kinderworm kuren gedaan.
 
Mebendazol gaat een binding aan met de tubuli in de darmen van de wormpjes. Hier door kan de worm geen glucose meer opnemen. Hier door sterft de worm na verloop van tijd. Zo duurt het dus een paar dagen voordat de wormpjes dood zijn en de klachten afnemen.

Is het dan niet zo dat dit alleen werkzaam is op wormen in de darmen? Kunnen we ervan uitgaan dat het net als ivectermine ook werkzaam is op spike-eitwitten?

Dorothé
 
Dan zou zo een kuur van amper 2 euro dus al in orde zijn. Het is dan wel geen ivectermine, maar wel ontwormingsmiddel voor mensen. Er zitten ook wat niet zo goede stoffen in:
De andere stoffen in dit middel zijn lactosemonohydraat (zie onder rubriek 2 “Albert Heijn Wormkuurtabletten Mebendazol 100 mg bevat lactose”), aardappelzetmeel, natriumzetmeelglycolaat, saccharoïde-natrium, polyvidon (E1202), talk, colloïdaal watervrij siliciumdioxide (E551), magnesiumstearaat (E470b), sinaasappelsmaakstof, zonnegeel FCF Aluminiumlak (E 110) (zie onder rubriek 2 “Albert Heijn Wormkuurtabletten Mebendazol 100 mg bevat de kleurstof zonnegeel FCF Aluminiumlak (E110)”). Hoe ziet Albert Heijn Wormkuurtab.
Iets om zorgen over te maken is misschien kleurstof zonnegeel FCF Aluminiumlak (E110)”

Dorothé
Afgelopen zaterdag heb ik nog een paar pakjes gekocht bij de trekpleister voor E2,50. Daar zit geen lactose en geen E 110 in. Wel natuurlijk 100 mg. Mebendazol per tablet (6 tabletten in een doosje).
 

Worminfecties​

In het geneesmiddel Ivermectine zit de werkzame stof anthelminthica die op dit moment als medicijn wel al voor mensen wordt gebruikt bij een specifiek type worminfectie waarbij de wormen zich voornamelijk in het darmkanaal van de mens bevinden, bij schurft en bij hoofdluis.

en zit ook in
Livsane Wormkuurtabletten Mebendazol 100 mg behoort tot de groep van geneesmiddelen die anthelmintica wordt genoemd.
En dat is datzelfde middel van de AH wat ik een paar posts terug gepost heb. Dus verdomd nog aan toe, het is waar.....

Dorothé
 
Gebruik een anthelminticum, ofwel een ontwormingsmiddel. Sommige ontwormingsmiddelen, zoals mebendazol, tiabendazol en albendazol hongeren de wormen uit zodat ze doodgaan. Andere medicijnen, zoals ivermectine en praziquantel, verlammen de wormen zodat ze met je ontlasting mee naar buiten komen.

 
Ik weet niet of dit in dit topic past. Het gaat nu over wormen dus ik plaats het maar hier.

Zo’n zeven jaar geleden heb ik met uitzondering van een paar weken vakantie in het buitenland elke dag een koffieklysma genomen. Dit was vooral voor darm- en leverreiniging. Bijna elke dag kwamen deze slierten naar buiten.


9D9BDBB7-39D7-45F0-BC59-3D1488F8B274.jpeg

A0B51C9C-C06C-4C5F-BEB0-17836F7D18DD.jpeg

Tussen de 50 en 100 cm per dag. Na een jaar is dat tussen de 175 en 350 meter geweest. Het schijnen Rope Wormen te zijn. Na een jaar bleef het doorgaan. Omdat ik het onwaarschijnlijk vond dat het echt wormen waren ben ik met de koffieklysma’s gestopt. Hoe kan er een paar honderd meter aan wormen in het lichaam aanwezig zijn, dacht ik. Misschien waren het inderdaad wel wormen.
 
Zijn dit foto,s die je zelf hebt gemaakt?
en als dit wormen zijn, zijn die dan door zo vaak klisma,s te doen niet ook eens een keertje weg?
Vertel eens wat meer over jouw klysma,s, denk je dat de lever gereinigd was en waarom ben je gestopt?.
Ik moet al jaren darmspoelingen doen zodoende ben ik geinteresseerd. Maar een klysma is met hoeveel water/koffie?
 
Aparte casus wel. Ik lees dat er nogal wat verdeeldheid is rond het hele "ropeworm" fenomeen. In de "westerse" samenleving lijkt het wel weer grotendeels genegeerd te worden terwijl Russische artsen er van overtuigd zijn dat het hier om een parasiet gaat.

Ik heb er deze paper over kunnen vinden: https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1301/1301.2845.pdf
Dat zijn geen levende wormen maar aangekoekte troep, naar alle waarschijnlijkheid plastic vetten (margarine/halvarine, bak- en frituurolie (maisolie, zonnebloemolie).

Mike
 
Besteld door mij zijn:

No Worm Diacur 500
No Worm Pro Hond L
Mansonil All Worm Large Dog
Endogard Plus XL

Let the nuking begin!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
501.209
Leden
8.632
Nieuwste lid
Pinjo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan