Dotcom Radio

Koppig. Dat is de benaming die je geeft aan mijn gedrag. Meermalen heb ik aangegeven je hulp te waarderen. Aan de andere kant, na meegesleept te zijn in al dat duister had ik langer geleden mijn gevoel al afgesloten. Dat was het moment dat ik alleen nog maar linken plaatste en geen behoefte meer had aan nog meer ellende waarbij ik zelfs twijfelde aan de werkelijkheid van dit bestaan. Op meerdere vlakken. Vervolgens probeert men mij allerlei richtingen op te duwen vanuit een eigen perspectief en dwang! Ik laat even in het midden op basis van bespiegelingen die ik gezien heb of ze echt of transparant waren. Dan volgt informatie die bezijden de waarheid is dag wanneer ik daarnaar vraag niet zo is. Of vergeten is. Geen idee waarom.
Empathie kan je niet afdwingen!!! Dat is wel de indruk die ik telkens hier krijg. Ik heb wel degelijk empathie voor jou en andere forumleden. Ik heb echter geen empathie voor mensen die menen mij te kennen en denken mij te vormen naar hun maatstaven.
Hoe meer het afgedwongen word onder dwang hoe minder men ervan krijgt. Er was namelijk voor die tijd niks mis met mijn empathie. Regelmatig heb ik gevraagd naar mensen hoe het met ze gaat en interesse getoond omdat het me interesseerde. Blijkbaar is dat allemaal vergeten. Alleen de negatieve kanten worden benoemd Pas op het moment van kwetsbaarheid en het beeld van de maatschappelijke dingen zit de boel bij mij dicht. Op slot. Voor mij gaat alles veel te snel. Wat is dan überhaupt het nut om hier te blijven. Discussies, gesprekken over alle ellende, leren onder dwang, ondanks dat ik merk dat het allemaal goed bedoeld is, het gaat met zware tegenzin. Mede vanwege een hele hoop onduidelijkheden. Zolang dingen niet duidelijk zijn weet ik niet welke weg ik hier aan het inslaan ben. Naar mijn idee niet de gezondste weg omdat ik volledig in mezelf gekeerd ben en de dingen doe die ik moet doen. Ik ben er veel en veel teveel mee bezig.
 
Waarom schrijf je Mike niet gewoon een e-mail ipv het forum hiervoor te gebruiken? Deze discussie is net een slechte soap zoals Goede tijden Slechte tijden.
 
Maakt ook niet uit maar het leek net of de dombotrofee naar Kevin ging terwijl hij naar mij moest :p
 
dotcom.radio aflevering 259 van 16-05-2021

Deze week in aflevering 259 – De eerste beroemde vaccin spijtoptant – gezond en uit de ‘pas’ – 11 VS staten bannen “V” paspoort – Ivermectine tabletten in beslag genomen door ‘de Post’ – Sommigen worden geroepen te strijden – Inflatie, wat een verrassing – en meer, …

Fijne dotcom uitzending weer Mike en Henk en bedankt weer
 
Waarom schrijf je Mike niet gewoon een e-mail ipv het forum hiervoor te gebruiken? Deze discussie is net een slechte soap zoals Goede tijden Slechte tijden.
Ik zit niet te wachten op emails met gejammer van Binc en al helemaal niet op jammerberichten van haar hier op dit forum. En weer trekt ze een topic naar zich toe met het gebruikelijke slachtofferschap, alsof het nooit eerder heeft plaatsgevonden en dit de allereerste keer is dat we dit gejank moeten aanhoren. Dat is de krankzinnigheid van het ego, dat voortdurend in herhaling valt en onveranderlijk en onverbeterlijk is. Ik ga een tweede officiele waarschuwing uitdelen, bij nr. 3 is het definitief game over.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Nog even iets rechtzetten hoor. Kevin heeft zelf geen ivermectine in het buitenland besteld maar plaatste alleen deze tweet:


Ik was wel zo dom om in het buitenland te bestellen en reageerde op Kevin's bericht met:

Dank je wel voor het rechtzetten Medusa (y)

Ik heb zelf geen ivermectine besteld via de post, ik zou niet eens weten waar ik dat vandaan moet halen en heb ook geen enkel verstand van dat spul...😅
Ik ben wel geïnteresseerd in HCQ, dat zou ik graag willen hebben!

Kevin
 
Mike, allereerst sorry voor mijn uitbarsting. Je verdient dit niet en ik weet in mijn hart dat je intenties uit je hart komen. Ik ga geen berichten terug lezen.
Mijn gedrag is al storend genoeg en ik weet ook niet waar mijn tegenzin vandaan komt. Ik had niet zo moeten reageren en dat besef ik ook wel.
Wel moet ik opmerken dat ik zelf ook niet weet wat er scheelt. De laatste tijd heb ik alleen maart behoefte aan suiker wat ik nooit eerder heb gehad. En ik word er zo ontiegelijk opgenaaid van en daarna erg naar. Aanvankelijk snapte ik het zelf ook niet.
Hierover heb ik nagedacht en ik denk dat het toch met die MCT olie te maken heeft. Sindsdien heb ik daar last van namelijk. Enerzijds doet het goede dingen anderzijds geeft het een averechts effect.
Ik stop er dan ook voorlopig mee. Nu heb ik daar wel een theorie over in aanvulling op wat ik eerder gelezen heb van jou dat kokosolie de schildklier ontgift. Als MCT geconcentreerder is als kokosolie werkt dit waarschijnlijk nog meer ontgiftend dan kokosolie en gebeurt er daadwerkelijk iets met de schildklier.

Nu heb ik echt geen zin in een discussie over mijn kat maar hij kreeg dit ook. Aanvankelijk werkte zijn schildklier trager. Laatste keer tegen het referentie gebied aan. Nadat ik hem die MCT ben gaan geven heeft hij ineens een waarde van 128. Een hartslag van 20 slagen per minuut. Welis het zo dat ie dit afwisselend wel eerder had. Naast een bacterie kon hij niks meer binnen houden door die hoge hartslag.

Ik wil maar zeggen dat ik toch denk dat het uitkijken geblazen is met MCT olie. Zelfs in een zeer lage dosis kan dit averechts werken. Wat ik dus denk ik dat het de schildklier opjaagt. Wellicht goed voor mensen met een trage schildklier maar waarschijnlijk niet wanneer er geen sprake is van een schildklier probleem. Ik wil dus voor anderen toch deze kanttekening meegeven mocht iemand besluiten om MCT te gaan gebruiken en dezelfde klachten te ervaren denk dan aan MCT.
 
De reden van de pandemie!

Het Chinese biologische laboratorium in Wuhan is in het bezit van GlaxoSmithKline, die eigenaar is van Pfizer! Degene die het vaccin maakt tegen het virus dat begon in het Wuhan biologische lab en werd gefinancierd door Bill Gates en Dr. Fauci die het vaccin propageren!

 
Na aanleiding van alle commotie de laatste tijd. Dit is het laatste wat ik hierover nog kwijt wil. Inhoudelijk wil ik echt niet meer in gaan op dingen. Ik heb geprobeerd me steentje bij te blijven dragen maar het lukt niet meer omdat ik er teveel moeite mee heb.



Ik weet dat de dingen logisch beredeneert worden hier. Logisch iemand willen overtuigen is niet bepaald effectief wanneer emoties of vooroordelen aanwezig zijn. Op die manier ontstaan er geen handelingen en beslissingen op basis van logica maar word emotie continue beredeneerd en gerechtvaardigd. Dat is exact wat ik ervaar en het bevalt me niet. Ik heb geen zin meer om de emoties die ik voel en hier ervaar te rechtvaardigen op basis van logica. Het werkt voor mij gewoon niet en het resulteert continue in een woordenwisseling en gevecht met mezelf. Zowel met mezelf als daarbuiten als hier. Hoewel ik steeds probeer om de logica van anderen te gebruiken ervaar ik gewoon emotionele weerstand en het creëert alleen maar meer schuldgevoelens. Hermee wil ik niks van mijn gedrag rechtvaardigen. Voor wat betreft dat feminisme en dat het satan is dat is inmiddels duidelijk. Ik hoef er echter niet heel veel moeite voor te doen dat als ik Mike of anderen hierover hun meningen zie schrijven het is alsof exact dezelfde woorden steeds weer worden herhaald waarop mijn ex mij attendeerde. Dat was de emotie die aanwezig was op deze manier actueel blijft. Het blijft door me hoofd dreunen en ben er klaar mee. Het creëert een continue schuldgevoel waar ik op deze manier niet meer vanaf en kan het dus niet loslaten en iedereen op afstand wil houden. Er komt niks positiefs meer uit. Het heeft ook niet heel veel te maken met empathie maar met weerstand om nog invoelend te willen zijn. Het is de nu huidige maatschappelijke situatie van deze maatschappij relateren aan de situatie wat in het verleden is geweest en het bezorgt me dagelijks verdriet wanneer ik alle logica hier lees.

Voor de logica’s op dit forum wil ik alleen maar meegeven relativeer je eigen aannames en vooroordelen en wees bewust dat dit niet altijd de waarheid is en je mensen daarmee zonder zelf door te hebben angst aan praat naast het continue overdreven verantwoordelijkheid gevoel. Om die reden ervaar ik het hier niet meer als gezond, mis ik de tijd en de sfeer dat het hier gemoedelijk was en wil inmiddels elke inhoudelijke discussie negeren, de wereldpolitiek incl me eigen schuldgevoel los laten. Ik hoef voor dit alles ook geen begrip. Het is wat het is en ook het laatste wat ik erover geschreven heb.

Voor wat het waard was, mijn excuses was oprecht bedoeld en ik geef wel degelijk om de mensen hier. Voorlopig kan ik echter geen gehoor meer geven aan verplichtingen.
 
Hoe goedbedoeld je woorden en excuses ook, Binc, niemand zit hier meer op te wachten. Ik stuur je dus een derde officiele waarschuwing: nog 1 keer met je persoonlijke shit ook maar 1 topic kapen en het is klaar.

Mike
 
#IkDoeNietMee – Wat vindt -JIJ- ervan? (IK GEEF DE PEN AAN?)

Sinds september 2018 stond er elke dag een nieuw artikel op gedachtenvoer waarvan het “leeuwen’deel van onder getekende. Maar wat zou jij kwijt willen over # IK DOE NIET MEE ? Wat zou jij willen delen met de wereld over de gekte, hoe jij er mee omgaat, hoe jij het ‘verzet’ handen en voeten geeft, hoe jij denkt over in verzet komen ‘in je eentje’ ? Ik geef graag de pen aan, …

 
Van wie is je lichaam?

Dat is een logische, maar ook overbodige vraag. Het eigendomsrecht van je lichaam is 100 procent van jezelf. Maar er zijn mensen die daar anders over denken, lees verder want we krijgen hier allemaal mee te maken, dit jaar nog !!

Henk,.ik sprak iemand die bij een verzekeringsmaatschappij werkt en zegt dat dat van die levensverzekering niet waar is. Hij zegt, dan zou ik het moeten weten..
 
Wat als ze het hun agenten niet vertellen? Is het heel gek om te veronderstellen dat de grote verzekeraars ook in het complot zitten? Het ligt nogal voor de hand dat experimenten niet worden vergoed als deze negatief uitpakken, vind je niet?

Mike
 
Laatst bewerkt:
Henk,.ik sprak iemand die bij een verzekeringsmaatschappij werkt en zegt dat dat van die levensverzekering niet waar is. Hij zegt, dan zou ik het moeten weten..
Vraag hem dan een getekende verklaring van de verzekering, een miljoenen mensen experiment betekend dat ze failliet gaan, zou ik logisch denken
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
505.051
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan