Zuid-Amerika

Klopt, de "elite" wil idd terug naar een feodaal systeem met heren en slaven, en daartoe zijn alle truken van de foor goed. Ze hebben heimwee naar de goeie ouwe middeleeuwen waarin alles netjes op zijn plaats zat.
In dat licht moet je idd ook een deel van de groene beweging zien. Ze werden gekaapt om de mensheid terug in de dark ages te storten, weliswaar met veel minder mensen, goed voor het milieu !
Een toplaag die zich goed kan verzorgen en het domme klootjesvolk, de "goyim" dat het vuile werk opknapt en dat vuiligheid te slikken krijgt.
Briljant gevonden maar ze zijn eraan voor de moeite :)
 
Het oude verbond tussen clerus en adel ; "Houd jij ze dom, wij zullen ze arm houden" ..
Zo kan je het zo'n beetje samenvatten.
 
Het gaat nog verder. Met het coronavirus hadden ze alle volwassenen willen uitroeien en dan had je een slavenpopulatie van makkelijk manipuleerbare kinderen gehad die je voor allerlei doeleinden kunt slachtofferen, gebruiken en misbruiken. These people are sick - and evil!

Mike
 
Met het coronavirus hadden ze alle volwassenen willen uitroeien en dan had je een slavenpopulatie van makkelijk manipuleerbare kinderen gehad

Ik had eens n docu gezien waarin dat al gebeurd was vele vele jaren geleden.
Klopt dit?
Je bent dan alle kaders van je voor-ouders kwijt en volledig overgeleverd aan het systeem gebaseerd op leugens en verdraaide feiten wat jouw waarheid wordt.

 
Dit is de nieuwe realiteit waar we wereldwijd naartoe gaan:

https://www.rt.com/news/499700-bolsonaro-hammer-sickle-jail/

Deze duivelse politieke ideologie van menselijke 'maakbaarheid' is GEEN organische politieke stroming. Deze is bedacht door de powers-that-be en draait op slachtofferschap op basis van identiteiten van subgroepen van de bevolking. Dit is zwaar destructief en ronduit FUNEST voor een samenleving, we kunnen NOOIT MEER toestaan dat links ooit nog voet aan de grond krijgt!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.837
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan