Zin en onzin van cryptovaluta

Crypto is een luchtkasteel waarbij de onderklasse leeg getrokken kan worden met mooie reklames en valse beloften, zolang de elite goud kopen blijft de prijs hangen, wacht maar als ze moeten verkopen dan vliegt het omhoog
Ik denk, maar dat is niet onderzocht, dat de door jou genoemde onderklasse waarschijnlijk meer edelmetaal (in de vorm van sierraden) heeft dan crypto.

En als iemand (van voornoemde onderklasse) zichzelf per ongeluk eens 4 Bitcoin cadeau gedaan heeft in 2015 hoort hij nu opeens bij de bovenklasse :)
 
Ik denk, maar dat is niet onderzocht, dat de door jou genoemde onderklasse waarschijnlijk meer edelmetaal (in de vorm van sierraden) heeft dan crypto.

En als iemand (van voornoemde onderklasse) zichzelf per ongeluk eens 4 Bitcoin cadeau gedaan heeft in 2015 hoort hij nu opeens bij de bovenklasse :)
Ik denk dat de onderklasse voornamelijk de dupe is van de ongebreidelde hebzucht en verregaande incompetentie van de diverse overheden. De alsmaar stijgende belastingdruk is gruwelijk.

Ondertussen stond er dit in de krant:

1634296854251.png
Gaat dan over een periode van 43!!! jaar en als je de stijging dan ziet is die 1,07% per jaar. Dat is natuurlijk niks en weegt niet tegen de inflatie op. Maar het bekt lekker die 60%. Het is gewoon volksverlakkerij
 
Volgende resistance 57.086,50, support 52207/51058,90
Gedaan en nu 61.000 en vervolgens All Time High en dan ca 74.000 (Cup and Handle), ETH gaat dan naar ca. 6000
Hiervoor dient dagelijkse en wekelijks candle te sluiten boven ca 60.000
 
Hoe weet je dat Satoshi Nakamoto echt is? Bestaat hij of heeft hij ooit bestaan?

Mike
Maakt het uit? De code van bitcoin is transparant oftewel ''open source'' en staat hier https://github.com/bitcoin/bitcoin Elke verandering in de bitcoincode is vanaf het ontstaan van bitcoin terug te zien. Stel Satoshi Nakamoto is 1 persoon en hij had zijn identiteit prijsgegeven: zou zijn kop er dan niet af liggen inmiddels?
Er is wel iemand die mensen aanwijzen als degene die zich uitgaf voor Satoshi Nakamoto vanwege zijn manier van de engelse taal op een specifieke manier bezigen. Het betreft ene Len Sassaman: een van oregine Amerikaanse zogeheten ''cypherpunk'' die naar Belgie verhuisd was https://www.cnbctv18.com/market/is-...eator-of-bitcoin-satoshi-nakamoto-8520761.htm Satoshi Nakamoto heeft ergens op internet emails achtergelaten: er zijn mensen die zijn taalgebruik onderzocht hebben.
 
Laatst bewerkt:
Die termen zijn misleidend en verwijzen niet naar extreem linkse individuen.

Een 'punk' verwijst naar een jong persoon die 'waardeloos' is voor de samenleving, een andersdenker en dwarsligger dus, in dit geval iemand die afwijkende meningen heeft over geldverkeer en dus zeker geen linkse nietsnut en uitkeringstrekker.

De term 'anarchist' verwijst in dit opzicht evenmin naar marxistische oproerkraaiers en relschoppers, maar naar anarchokapitalisme (ancap). Dit houdt in dat men gelooft in 100% vrije markt van alles, niet alleen financieel maar ook qua leger en politiemacht, burgermilities dus. Alles moet organisch tot stand komen vanuit We The People en elke vorm van overheid wordt afgewezen.

Je kunt van alles op- en aanmerken op deze opvattingen, maar van de politieke linkerkant komen ze zeer zeker niet!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.003
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan