• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar!

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Die techniek gebruikte ik anders, een van mn zoons had de neiging een uur onder de douche te gaan staan..... Lekker veel warm water gebruiken....
Onder de combi ketel zat een water afsluiter dus die een paar keer na 10 minuten dicht gedraaid was daarna nooit langer dan 5 minuten 🤣🤣🤣🤣
Ik sta ongeveer 15-30 min in de badkamer incl. afdrogen en aankleden.
 

Godsgeschenk

Well-known member
Lieve Forumers 💕 💕 ,


We laten een bijzonder jaar achter ons, een jaar dat door boosheid en goedheid overspoeld en doorspoeld werd. Een uniek jaar in deze zin. Wij hebben het achter ons mogen laten en 2022 is nu daar. Een jaar waar we de boosheid zullen gaan verslaan. De goedheid zal zegevieren. Het jaar van de liefde voor elkaar. Niet zoals 2021 samen krijgen we corona eronder, maar 2022 samen bouwen we aan een nieuwe levensweg. Een weg van liefde, saamhorigheid en inzicht. Inzicht in wat waarheid, eerlijkheid en integriteit is. Een jaar van wijsheid. Mensen, het is ons allemaal gegund. Op naar de vrijheid.


Ik wens jullie allemaal een gelukkig, gezond en goed 2022!!!


1640993066376.pngLiefs,

Dorothé
 

ingrid/converted2

Well-known member
Gelukkig Nieuwjaar guys. Wens jullie allen een spetterend jaar 2022 vol met ongelooflijke avonturen gevuld met Rutte, Snuifje, Macron, Putin, Trump en anderen. Vuurwerk à la Top!!!
Nogmaals dank aan Mike voor dit fantastic magistic forum vol met nieuws voor het echt nieuws wordt.
Spannende tijden komen. Let's enjoy the ride. Het zou graaf zijn als we dit kunnen blijven delen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.398
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan