Hoi,
Aangezien het yoghurt topic te lang is om effe door te lezen wil ik de vraagstellen hoe yoghurt te maken van schapenmelk indien dit mogelijk is?
Ik kan aan rauwe schapenmelk komen, maar omdat er meer eiwit, vet en lactose in zit verwacht ik dat dit langer moet fermenteren? Zoja, hoelang?
Daarnaast nog een paar andere vragen:
Is het meer allergeen als geitenmelk? Ik kan namelijk geen koemelk verdragen, en ook geen gepasteuriseerde geitenmelk..
kan ik volgende keer nou beter geitenmelk nemen i.v.m. strenge overgevoeligheden?
groet,
Joopie
Aangezien het yoghurt topic te lang is om effe door te lezen wil ik de vraagstellen hoe yoghurt te maken van schapenmelk indien dit mogelijk is?
Ik kan aan rauwe schapenmelk komen, maar omdat er meer eiwit, vet en lactose in zit verwacht ik dat dit langer moet fermenteren? Zoja, hoelang?
Daarnaast nog een paar andere vragen:
Is het meer allergeen als geitenmelk? Ik kan namelijk geen koemelk verdragen, en ook geen gepasteuriseerde geitenmelk..
kan ik volgende keer nou beter geitenmelk nemen i.v.m. strenge overgevoeligheden?
groet,
Joopie