X22 Report

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Mike
 

Medusa

Well-known member
Via Paul:
Ep. 2859b – De Memo Zal Hen Allemaal Verraden, Trump Staat Op Het Punt Het Allemaal Te Onthullen, Tik Tok

X22 Report van 25 augustus 2022

Vertaling van 35:38 tot 40:22 door Paul Harmans

Trump reTruthed dit en het is van God & Country:

Ze gingen niet achter de ‘Big Guy’ (Joe Biden) aan
Ze gingen niet achter Biden’s crackhead zoon aan
Ze gingen niet achter Pelosi aan voor aandelenhandel met voorkennis
Ze gingen niet achter de Clinton’s aan
Ze gingen niet achter Epstein aan
Ze gingen achter de enige man aan die beloofde hen allemaal te ontmaskeren

En ik geloof dat dat alles zegt wat je moet weten. Ze gaan alleen achter de persoon aan die het gehele criminele syndicaat kan ontmaskeren.

Bedenk je, Trump heeft ALLES over hen. En er zijn mensen die zeggen: “Maar waarom doet hij het dan niet?” Omdat het volk het moet begrijpen, omdat zij het zelf moeten zien. Bedenk, dit gaat niet slechts over het aanpakken van een paar mensen, dit gaat om het totaal vernietigen van hun gehele systeem, en om hun gehele systeem te vernietigen, moet het volk dat systeem eerst begrijpen, ze moeten het systeem zien, ze moeten het systeem ervaren, ze moeten de corruptie zien, ze moeten het allemaal zien om het te geloven. En dat is wat er momenteel gebeurt.

En ik geloof dat we een tijdsperiode naderen waar deze gehele storm en al die onderdelen tezamen komen. En ik denk dat Trump in feite nu in die richting wijst door het reTruthen van dit alles dat iedereen laat zien: ‘Kijk wat zij hebben gedaan, ze hebben getracht mij te stoppen bij het onthullen van wat zij hebben gedaan.’ Bedenk, zij projecteerden alle misdaden op Trump en nu staat Trump op het punt het allemaal op hun naam te zetten. Je moet het het volk eerst laten zien, hij heeft het nodig dat de mensen het begrijpen, hij heeft het nodig dat de mensen het allemaal uitgespeeld zien worden en hij heeft het nodig dat mensen zien hoe zij trachten hun misdaden te verbergen.

En ja, dit zal doorgaan, want wat hebben we nu? We hebben Durham (over oa. Hillary die opdracht gaf en betaalde voor het valse Rusland-dossier. Vert.) aan dek, we hebben Weiss (over Hunter’s laptop. Vert.) aan dek, we hebben het hooggerechtshof (over verkiezingswetten. Vert.) aan dek, we hebben Elon Musk en zijn rechtszaak (over Twitter en hoeveel bots zij werkelijk hebben. Vert.) aan dek. Dit allemaal komt op exact dezelfde tijd (as. oktober. Vert.) en het gaat voor eens en altijd bewijzen dat deze mensen verraders zijn, dat de Verenigde Staten regering omver werd geworpen door de Deep State spelers en door een ander land. En het volk zal aan de kant van de waarheidsverteller staan, omdat wat ze gaan zien als het bewijs naar buitenkomt, is hoe ver deze mensen gingen om ervoor te zorgen dat deze informatie niet naar buiten zou komen.

Zij gingen daarmee ver en lieten een pandemie op de bevolking los. En zij creëerden de pandemie door gebruik te maken van valse statistische informatie, ze sloten bedrijven, kerken, scholen, begrafenissen, ze lieten mensen lijden omdat zij hun misdaden wilden verbergen. Ze hadden de muiterij op 6 januari op het capitool om hun misdaden te verbergen (oa. de gigantische stemfraude op 3 nov 2020. Vert.), ze hadden de gewelddadige rellen in 2020 om hun misdaden te verbergen. Alles wat ze tot nu toe hebben gedaan, was om hun misdaden te verbergen. En als het bewijs naar buitenkomt, zal het volk van dit land, van de wereld, gaan zien hoe ver deze mensen moesten gaan om al deze informatie te beschermen tegen het openbaren ervan.

Hoe denk je dat mensen hierop zullen reageren, met name de normies? Wij wisten al wat de Deep State gedurende een zeer lange tijd deed, maar er zijn heel veel mensen die zich niet realiseren wat zij hebben gedaan. Hoe denk je dat mensen hierop gaan reageren? De mensen zullen hier beslist op reageren en zullen naar deze mensen kijken en zeggen dat zij criminelen zijn. En dat is de enige manier waarop je naar ze kan kijken: “Je wierp de regering omver, je pushte deze pandemie op ons, jullie deden al deze dingen om je misdaden te verbergen?” De mensen zullen dit zeer, zeer duidelijk gaan zien.

Kun je rechtszaken voeren, kun je deze mensen opsluiten? Jazeker! Want nu kennen de mensen de waarheid, de mensen begrijpen de waarheid en als je dat kan ondersteunen met documentatie, als je dat kan ondersteunen met feiten, dan zijn ze verslagen. En dat is wat Trump heeft opgebouwd, dat is waarover het ging, want dit zal uiteindelijk hun systeem ten onder laten gaan.
https://rumble.com/v1hc4dd-ep.-2859...trump-is-about-to-expose-it-all-tick-toc.html
 

Medusa

Well-known member

Ep. 2860b - Plants Need Water, Think Espionage Act, The Message Must Be Direct​


Ep. 2860a - The Biden Admin/ [CB] Fell Right Into Trump’s Economic Trap​

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Helemaal vergeten te plaatsen vanochtend! 2 x X22:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Trump bevestigt steeds openlijker het bestaan van Q en devolution, tick tock mothafuckas!Mike
 

Decem

Well-known member
2 x X22 Report - Trump bevestigt steeds openlijker het bestaan van Q en devolution, tick tock mothafuckas!Mike
Geweldige x22 dit!!
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Een zeer enthousiaste Dave, hij heeft er zin in deze week!Mike
 

Romagi

Well-known member

 
Laatst bewerkt door een moderator:

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - het gaat niet lang meer duren voordat de hele wereld gaat zien hoe boosaatdig deze lui werkelijk zijn (Pure Evil - Q):Mike
 

Medusa

Well-known member
Ep. 2865b- Soms Moet Je Alles Verliezen Om Te Zien Wie Loyaal Is, Geen Illusie Meer

X22 Report van 2 september 2022

Vertaling van 12:14 tot 15:09 door Paul Harmans

Wat heel interessant is, is dat we weten dat Elon een rechtszaak heeft die in oktober zal plaatsvinden. We weten dat er een persoon is die naar voren kwam en zei: “Luister, het is niet slechts 5% bots, het ligt rond 80%.” 80% op Twitter zijn bots en we weten dat er bot farms zijn die de macht over het narratief hebben. Dat is waarvoor ze big tech gebruiken, dat doen ze zodat ze de macht over het narratief hebben. Ze hebben de macht over het narratief, het nepnieuws verwijst daarnaar en big tech verwijst weer naar het nepnieuws en het is één gigantische cirkel om je ervan te overtuigen dat de propaganda absoluut de waarheid is.

Maar mensen beginnen te zien: ‘nee, dit is niet de waarheid’. Wat betekent dat al deze big tech bedrijven momenteel in de problemen zitten. Twitter zit in de problemen, Facebook zit in de problemen. Waarom denk je dat Mark Zuckerberg naar voren kwam en zei: “Wel, de FBI vertelde ons dat te doen.” Het is net als een klein kind: “Hij vertelde mij wat ik moest doen.” Dat is wat Mark Zuckerberg zojuist deed: “De FBI vertelde mij wat ik moest doen, ik ben daar niet verantwoordelijk voor” Dus, nu zitten de social media bedrijven in de problemen. En dat zal zich verspreiden naar elk ander social media bedrijf.

En Trump postte dit op TRUTH Social (zie de afbeelding in de post onder deze post), en hij verwijst naar de brief die Grassley en andere republikeinen aan Facebook schreven en die zegt: ‘Luister, wij hebben de informatie nodig over Hunter Biden’s laptop, wat de FBI zei, wij moeten weten wat er hier gaande is.’ Trump reageerde op het artikel (waarin de brief wordt behandeld. Vert.) en schrijft: ‘Tegenspoed op komst?’

En jazeker, er zijn problemen op komst voor Facebook. Laten we eens teruggaan naar (Q) post 989, het is van 2 april 2018 en als we benedenaan kijken, zegt het: Facebook, Amazon, Twitter, GOOG (Google. Vert.) (met daaronder een hele rij puntjes waar de volgende die gaat vallen kan worden ingevuld. Vert.) GROTE problemen, Q (zie de afbeelding in de post onder deze post). Ohhh, er komen grote problemen!

Wacht totdat het volk erachter komt wat deze social media bedrijven werkelijk zijn en wat ze hebben gedaan. Hun gehele bestaan kan imploderen. En ik vraag mij af of Trump stand-by staat en sommige van de stukjes opraapt via zijn acquisitiebedrijf. Dat is interessant is het niet? Want wat denk je dat er gaat gebeuren als mensen gaan ontdekken: ‘Wacht, zijn er bot farms die het narratief beheersen? Ze logen tegen de SEC? (de Amerikaanse toezichthouder van de verschillende effectenbeurzen. Vert.). Ze logen tegen de aandeelhouders? Denk je dat deze bedrijven dat zullen overleven?’

Oh, dit gaat heel interessant worden. Wat gebeurt er als Trump beslist om met zijn acquisitiebedrijf deze bedrijven op te kopen? En dan de bots verwijdert en ze misschien samensmelt met TRUTH Social en in feite zo de controle heeft over die andere platforms en hij de bot farms verwijdert en het narratief. En mensen toestaat te zeggen wat zij willen zeggen, zolang het niet tegen de wet is natuurlijk.
 

Medusa

Well-known member
1662231343543.png
En hieronder de tweets van levend fossiel Nancy Pelosi, speaker of the house, ze doet het net zo in haar broek voor Trump als al dat andere Deep State schorem en dus is ze het volledig eens met wat dictator Biden orakelde. Pelosi kan vanwege vergevorderde ouderdom niet helder spreken en brabbelt en slist net als wandelend lijk Biden woorden die soms onverstaanbaar zijn. Maar schrijven kan ze nog, hoewel je bloed ervan gaat koken en je je afvraagt welk mens met verstand haar nog serieus kan nemen.

ALLES waarvan zij hier de republikeinen beschuldigt, heeft juist dit Deep State democratisch tuig op hun geweten! ALLES waarvoor ze de democraten ophemelt, is juist de agenda van de republikeinen. Maar dat zijn de regels van de Deep State, beschuldig je tegenstander van het kwaad dat je zelf uitvoert, en zijn goede eigenschappen eigen je jezelf toe. Je kan haar beweringen in haar tweets één op één vergelijken met wat de Nazi’s schreven over een superieur menselijk ras en de voordelen daarvan, vlak voordat ze de 1e en 2e Wereldoorlog startten.
1662231392794.png
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - fantastisch begin van de week weer:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - wordt dit hem dan, a week to remember?Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - de wind neemt toe in kracht en de maand september is nog maar net begonnen, get ready for The Storm!Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - de verraders binnen de MAGA-beweging zullen oproepen tot geweld en daarmee zichzelf blootgeven:Mike
 

Pa Triot

Well-known member
2869a .. Interessant. Dave noemt in X22 goud (goudgesteund), lokale valuta én een gedecentraliseerd systeem dat iedereen overal ter wereld kan gebruiken zonder tussenkomst van een bank of andere organisatie. Dat systeem vervangt de corrupte gecentraliseerde CBDC systeem van Klaus Anal Swabs bankenvriendjes de Roodschilden met al hun centrale commerciële (niet-overheids) banken.

De slaafjes en schaapjes gaan uiteindelijk 2 werelden zien: een centrale bankwereld waarin de mensen blijven lijden onder de corrupte banken en politici (Europa) en een wereld waar voorspoed komt (denk aan de Brics+ landen). Waarvoor zullen ze uiteindelijk kiezen (o.a. in maart 2023)???
 

🍀Evaatje🍀

Well-known member
Vandaag echt de moeite waard om te luisteren!


 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report:Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.437
Berichten
460.982
Leden
8.604
Nieuwste lid
Markus406
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan