• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

Godsgeschenk

Well-known member
Ik wil hier nog aan toevoegen - ik heb veel DM's gehad waarin mensen hun aarzeling uitten om zich op te geven als stembureaulid voor hun komende verkiezingen.

Doe dat niet.

Als ze onze informatie willen, laten we eerlijk zijn, dan krijgen ze die wel, of verdomme, ze hebben die waarschijnlijk al. Het is één ding om te weten dat ze onze informatie stelen, het is iets anders om een oogje dicht te knijpen en ervoor te kiezen er niets aan te doen. Laat angst niet je controleur zijn, neem die rechtschapen verontwaardiging en gebruik het om je verder te voeden in het terugduwen tegen de machine.

Jouw angst en gevoel van gebrek aan controle is wat [zij] willen. Hoe meer van ons de ogen op hen richten tijdens verkiezingen, hoe moeilijker het voor hen is om vals te spelen.

Doet Kari Lake een belletje rinkelen?

Stop met je hulpeloos en hopeloos te voelen, want nogmaals, dat is wat [zij] willen. We hebben veel meer macht en invloed dan we onszelf toedichten. We duwen eindelijk terug tegen de machine, een machine die stilletjes in de schaduw heeft geopereerd zonder enige tegenstand.

Wel, raad eens?! Wakker worden, Deepstate. Jullie machine voelt de druk van patriotten over de hele wereld, die weldra zal worden gesmoord op een zeer publiek podium. Terwijl jullie toekijken vanaf de eerste rij... en dit is nog maar het begin.

82 dagen tot de midterms - DE TIJD IS NU! MELD JE AAN EN KOM OPDAGEN!

Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
Update over het huiszoekingsbevel van Trump van vandaag:

De rechter neigt naar het vrijgeven van een deel van de beëdigde verklaring die is ingediend ter ondersteuning van het huiszoekingsbevel van Trump's Mar-A-Lago residentie.

DOJ moet voor 25 augustus een beëdigde verklaring indienen met voorgestelde bewerkingen.

We vermoeden dat de verklaring op zijn vroegst op 26 augustus wordt vrijgegeven, met bewerkingen. (Aangenomen dat de rechter zijn standpunt niet wijzigt.)

Dorothé
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - DECLAS in October, 2022 will be glorious!Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - mooie weekafsluiter!Mike
 

Medusa

Well-known member
Ep. 2854b – Geesten Zijn Opgeschrikt, Documentenreeks Bestaat, Grootste Schandaal In De VS Geschiedenis, Riemen Vast

X22 Report van 19 augustus 2022

Vertaling van 1:32 tot 8:08 door Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, big tech, het nepnieuws, de puppetmasters, alles wat zij doen is het aflopen van het pad dat Trump en de goeden hebben opgezet en alles slaat terug op henzelf. Bedenk je, er is een ongelooflijke documentenreeks, wie heeft die documentenreeks? We weten dat Durham dat heeft, we weten dat Trump het heeft. Gaan ze deze informatie vrijgeven? Absoluut. En zodra Trump dit doet, zal het volk van dit land zich gaan realiseren dat dit het grootste schandaal was dat we ooit in de Amerikaanse geschiedenis hebben gezien. En natuurlijk, de Deep State en het nepnieuws zullen trachten dit te verhullen, natuurlijk zullen ze trachten chaos te veroorzaken, omdat zij niet kunnen toestaan dat deze informatie naar buiten komt. Bedenk je, hun gehele agenda momenteel is om hun misdaden te verbergen.

Ze reageren op alles dat Trump doet. Ze realiseren zich dat de aanval die hij creëert samen met ‘Wij Het Volk’, waarbij we nu zijn ontwaakt, ze beginnen zich te realiseren dat zij alle controle zijn kwijtgeraakt. Ze hebben niet het narratief en alle complotten zijn niet langer complotten, die blijken waarheden te zijn. En wanneer mensen gaan leren dat: “Hé, de FBI, CIA, het ministerie van justitie, Biden, Obama, Hillary Clinton en de rest, alles bovenaan de ladder.” Wanneer mensen zich gaan realiseren dat deze mensen deel van dit alles uitmaken: "Dit is verraad tegen de Verenigde Staten!” Voeg dan daarbij de verkiezingsfraude. Denk aan alles waarbij zij betrokken waren, alleen maar om Trump uit de regering te krijgen.

Dat is wat iedereen gaat zien, het verhaal zal gecreëerd worden: 'Kijk wat zij in het begin deden, zij spioneerden op Trump. Kijk wat zij deden, ze verzonnen een verhaal en dat was ‘Rusland, Rusland, Rusland’ en ze realiseerden zich: ‘Hé we hebben hier geen controle over.’ Mueller kwam naar buiten met een verslag en zei: “Niets van dat alles is ooit gebeurd.” Ze kregen Trump niet te pakken. Alles dat Adam Schiff zei en het nepnieuws, al die Pulitzer prijzen, het was allemaal nep. En toen deden ze afzettingspoging nr. 1 en afzettingspoging nr. 2 en dat werkte niet.

Dus wat deden ze vervolgens? Ze hebben de verkiezing gestolen, ze pleegden fraude bij de verkiezing. Hoe deden ze dat? Wel, ze werkten samen met een ander land, ze creëerden de pandemie, ze lieten het los op de wereldbevolking en ze veranderden de kieswetten. En wie veranderden die? Gouverneurs, de staatsministers. Waren die daartoe bevoegd? Nee, dat is iets dat de wetgevers moeten doen. Dus ze creëerden de pandemie, sloten alles af, lieten mensen lijden zodat zij fraude bij de verkiezing konden plegen, we moeten eigenlijk niet het begrip ‘fraude’ gebruiken, want ze wierpen de Amerikaanse regering omver.

Als mensen dit gaan zien, als mensen gaan begrijpen wat zij hebben gedaan, dan gaan mensen zich realiseren: “Wauw, dit is veel erger, dit is het grootste schandaal dat we ooit in de geschiedenis van de Verenigde Staten hebben gezien.” En mensen zullen gaan zeggen: “Wacht eens even, wat hebben ze nog meer gedaan?” En dan plotseling wordt het zwarte boekje van Ghislaine Maxwell vrijgegeven en dezelfde mensen die al dat andere hebben gedaan, bedenk je, alles is gedocumenteerd, er zijn documentenreeksen, en als dat wordt vrijgegeven dan blijkt dat zij ook deel uitmaken van de pedofielenkring en dan begrijpen de mensen: “Hé, dus jij probeerde achter Trump aan te gaan, je spioneerde op Trump, je maakte onze levens tot een levende hel en jij maakt deel uit van de pedofielenkring? Alles wat je zei was een complete leugen en jij speelde een rol en liet ons denken dat jullie de goede mensen waren?” Mensen gaan dit inzien en ze zullen zeggen: “Oh, wacht eens even, wat heb je nog meer gedaan?”

En ja, wat gaat de Deep State tegen dit alles doen? Willen zij al deze informatie openbaar? Nee, ze zullen proberen het tegen te houden. Ze zullen proberen het zoveel als mogelijk tegen te houden. Ik denk dat we te maken zullen krijgen met een communicatieblack-out, maar bedenk, de goeden hebben tegenmaatregelen om daar omheen te gaan. En ze zullen alles en alles doen tot het allerlaatste einde. Ze zullen zelfs rellen pushen, waarvan ik denk dat die er komen, omdat zij zich realiseren dat als er ook maar iets van deze informatie naar buiten komt, als het volk zich begint te realiseren wat er gaande is, dan is het volkomen game over voor hen. En ik meen dat er een (Q) post is die zegt: ‘Zodra het volk het weet, dan is het game over voor deze mensen’.

Denk aan wat Trump doet, hij bouwt het verhaal zeer, zeer langzaam op en terwijl hij het opbouwt, wat doet de Deep State? Elke move die ze maken is een reactie op wat hij doet, hij lokt ze naar binnen en wil dat het volk ziet wie deze mensen zijn en hij wil dat het volk begrijpt ‘wat’ deze mensen zijn. En dat is exact wat er momenteel gebeurt. Dat is waarom hij die twee opiniepeilingen postte, om te laten zien dat de Deep State niet wint, de Deep State verliest, het volk is wakker en ze kunnen logisch denken. Het volk van dit land is niet dom. Zodra je ze wakker hebt gemaakt uit hun diepe slaap, beginnen ze te denken, beginnen ze vragen te stellen en beginnen ze te vragen: “Wat gebeurt hier allemaal?” En zodra ze dit allemaal zien gebeuren, dan zegt het volk: “Nee! Dit is niet de bedoeling dat dit gebeurt, jullie zijn criminelen!”

En dat is precies wat hij wil. Hij wil dat de mensen het begrijpen en iedere keer als hij een move maakt, elke keer als hij deze individuen in de val laat lopen, dan voelen zij pijn, de hele tijd. Denk je dat de FBI geen pijn voelt momenteel? Denk je dat zij de dienst uitmaken? Waarom, omdat ze ergens zijn binnengevallen? Nee, bedenk, de optiek, het verhaal is momenteel tegen hen, het is niet met hen. Het volk is tegen hen. Ze voelen pijn. Clinton (Hillary) loopt mogelijk te ijsberen en vraagt zich af: “Wat voor de bliksem moeten we doen? Want als hij die e-mails vrijgeeft, dan ben ik erbij!” Wat denk je dat al die andere politici momenteel doen? Zie je, hij heeft ze exact waar hij ze wil hebben. Hij zorgt ervoor dat ze pijn voelen bij elke stap die hij maakt.

Ik weet ook wel dat er mensen zijn die willen dat dit voorbij is, maar de bevolking van dit land moet het eerst allemaal uitgespeeld zien worden. En ze moeten zien dat deze mensen trachten hun misdaden te verbergen. Waarom? Als je je misdaden gaat verbergen, laat dat al zien dat je schuldig bent. Je laat al zien dat je deze dingen hebt gedaan want anders hoef je ze niet te verbergen als je niet schuldig bent. Zie je, de coverup verraadt je altijd.

 

Medusa

Well-known member

Flynn/Clark - Information War, The People Are Overwhelming The [DS], We Are Taking Back Our Country​


Vond deze wel de moeite waard om door te plaatsen.
Gaat o.a over Executive Order 14067 die door Biden is getekend in maart 2022 en in gaat op 13 dec. 2022.
Sociaal krediet systeem zou dan uitgerold worden inclusief programmeerbaar geld.

Dit is de EO (lange lap tekst):

Nog meer info:

En een korte video (2 minuten) hierover:


 

Godsgeschenk

Well-known member

Ze zijn bang voor wat we ontdekt hebben: "Deze mensen worden gekozen, niet gekozen."

"Ze lieten het bewijs achter in de machines..."

Dorothé
 

JVG

Well-known member

Ze zijn bang voor wat we ontdekt hebben: "Deze mensen worden gekozen, niet gekozen."

"Ze lieten het bewijs achter in de machines..."

Dorothé
Deze mensen worden geselecteerd, niet gekozen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - MOAB incoming!MIke
 

Godsgeschenk

Well-known member
HOLY SHIT! THE UFC IS LIT TONIGHT! 🔥🔥🔥


Verklaring van Anthony S. Fauci, M.D.
Ik kondig vandaag aan dat ik zal terugtreden uit de functie van directeur van het Nationaal Instituut voor Allergie en Infectieziekten.

Verklaring van Anthony S. Fauci, M.D.

22 augustus 2022

Ik kondig vandaag aan dat ik zal terugtreden uit de functies van directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en hoofd van het NIAID-laboratorium voor immunoregulatie, evenals uit de functie van medisch hoofdadviseur van president Joe Biden. Ik zal deze functies in december van dit jaar neerleggen om aan het volgende hoofdstuk van mijn carrière te beginnen.

Het is de eer van mijn leven geweest om het NIAID, een buitengewone instelling, gedurende zovele jaren en bij zovele wetenschappelijke en volksgezondheidsuitdagingen te hebben geleid. Ik ben zeer trots op onze vele verwezenlijkingen. Ik heb samengewerkt met - en geleerd van - talloze getalenteerde en toegewijde mensen in mijn eigen laboratorium, bij het NIAID, bij het NIH en daarbuiten. Voor hen betuig ik mijn diepste respect en dankbaarheid.

In de afgelopen 38 jaar heb ik als directeur van het NIAID het enorme voorrecht gehad om onder zeven presidenten van de Verenigde Staten, te beginnen met president Ronald Reagan, te werken en hen te adviseren over nieuwe en opnieuw de kop opstekende bedreigingen van infectieziekten, waaronder HIV/AIDS, het West-Nijl virus, de miltvuuraanslagen, grieppandemie, verschillende bedreigingen van vogelgriep, Ebola en Zika, en natuurlijk de meest recente COVID-19 pandemie. Ik ben er bijzonder trots op dat ik vanaf de allereerste dag van president Joe Biden als medisch hoofdadviseur heb gefungeerd.

Hoewel ik mijn huidige functies neerleg, ga ik niet met pensioen. Na meer dan 50 jaar in overheidsdienst ben ik van plan om de volgende fase van mijn carrière in te gaan terwijl ik nog zoveel energie en passie voor mijn vakgebied heb. Wat ik als NIAID-directeur heb geleerd, wil ik gebruiken om de wetenschap en de volksgezondheid te blijven bevorderen en om de volgende generatie wetenschappelijke leiders te inspireren en te begeleiden, zodat zij de wereld kunnen voorbereiden op toekomstige bedreigingen van infectieziekten.

De komende maanden zal ik mij met volle inzet, passie en betrokkenheid blijven inzetten voor mijn huidige verantwoordelijkheden en zal ik het instituut helpen zich voor te bereiden op de overgang van het leiderschap. Het NIH wordt bijgestaan door enkele van de meest getalenteerde wetenschappers ter wereld, en ik twijfel er niet aan dat ik dit werk in zeer bekwame handen zal achterlaten.

Dankzij de kracht van de wetenschap en investeringen in onderzoek en innovatie heeft de wereld dodelijke ziekten kunnen bestrijden en levens over de hele wereld kunnen redden. Ik ben er trots op dat ik deel heb mogen uitmaken van dit belangrijke werk en ik kijk ernaar uit om dit in de toekomst te kunnen blijven doen.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Dorothé
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - at what stage in the game do you play the trump card?Mike
 

Medusa

Well-known member
En weer een gedeelte door Paul vertaald:

Ep. 2857b – Noemde Trump Zojuist De Trumpkaart? Hoe Vang Je Een Vis? Gebruik Aas.

X22 Report van 23 augustus 2022

Vertaling van 20:17 tot 24:30 door Paul Harmans

Iets anders dat zeer interessant is, wij weten dat Elon Musk’s rechtszaak in oktober plaatsvindt en hij heeft Jack Dorsey reeds gedagvaard, hij was de CEO van Twitter, en dat gaat zeer interessant worden, maar we hebben ook Twitter klokkenluider, voormalig beveiligingschef Peiter Zatko. Hij beweert in een Time Magazine verslag dat leidinggevenden bij Twitter de nationale veiligheid in gevaar brachten door enorme tekortkomingen aan privacy en beveiliging. Welnu, hij zegt dat het bedrijf systematisch gebruikers, investeerders en leden van de raad van bestuur over deze tekortkomingen misleidde. Hij beweert ook dat hij werd ontslagen door de CEO nadat hij (Zatco) de herhalende beveiligingstekortkomingen begon te documenteren. Hij heeft het er ook over dat er veel meer dan de 5% bots op het Twitter social media platform aanwezig is. En ik denk dat dat het geval is bij veel van dergelijke social media platforms.

En we kunnen reeds zien dat bij het naar buitenkomen van deze klokkenluider, de aandelen een duik namen. Wat denk je dat er gaat gebeuren gedurende de rechtszaak, als Jack getuigt, en bevestigt dat: ‘jazeker er zijn veel meer bots op het platform’. En wellicht roepen ze ook de klokkenluider op en die heeft de documentatie die zegt dat er veel meer is dan 5%. En als Elon zijn bewijs presenteert en de raad van bestuur moet gaan bewijzen dat ze slechts 5% hebben. Ik denk dat het Twitter-aandeel op dat punt in een vrije val gaat en de aandeelhouders zullen zeer, zeer boos worden. We zullen dan rechtszaken gaan zien zoals we nooit eerder hebben gezien. En dat zal zich verspreiden naar andere social media platforms zoals Facebook, Instagram, Youtube, omdat dit overal een punt van discussie zal worden, zoals: zijn er veel meer bots dan gebruikers op die platforms? En gebruiken zij die bots om de macht over een bepaald narratief te hebben? Wij weten al dat dat waar is, maar nu komt ook het volk het te weten.

Bedenk je, als we teruggaan in de tijd, mensen geloofden niet dat er shadowbanning was (bv. waarbij jij wel je geplaatste berichten kan zien, maar je volgers niet en je je afvraagt waarom er niemand op reageert. Vert.) ze geloofden niet dat er censuur was. Nu kunnen de mensen dit heel, heel duidelijk zien dat ze dat doen en ze zien een mate van censuur die we nog niet eerder zagen. Omdat ze het nu niet eens meer verbergen, ze censureren mensen nu openlijk. En als deze informatie naar buitenkomt, dan zal dat een complete en volslagen ramp voor hen (de Deep State) zijn.

Nu begrijp je waarom Trump besloot TRUTH Social op te starten, met Rumble, omdat hij wist dat deze platforms uiteindelijk in zichzelf zouden imploderen. Want dit zijn geen echte bedrijven, ze worden gerund door de inlichtingenagentschappen in dit land en jazeker, mogelijk met hulp van de CCP (Chinese Communistische Partij) en zij pushen bepaalde narratieven om de controle over het narratief te behouden. En ik denk dat hij (Trump) dat wist, hij kent hun spelboek, hij wist wat er uiteindelijk zou gaan gebeuren, dat deze bedrijven ineen zouden storten en in rook zouden opgaan. En wat zal er overblijven? Wel, TRUTH Social, Rumble en wat andere platforms.

Wat betekent dat mensen die ineenstortende platforms gaan verlaten en dat de Deep State spelers hun macht over hun spreekbuis zullen verliezen. Bedenk je, ze gebruiken het nepnieuws, ze gebruiken big tech om de macht over het narratief te behouden. Ze zullen dit allemaal kwijtraken, denk aan de mensen die momenteel ontslagen worden bij het nepnieuws. Het volk besteedt niet langer aandacht aan het nepnieuws en dat wordt erger en erger als de tijd voortgaat.
https://rumble.com/v1h3lk3-ep.-2857...e-trump-card-how-do-you-catch-a-fish-use.html


Zelfs Associated Press (AP) brengt het nieuws over de Twitter klokkenluider redelijk zoals het is.

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report - Dave is on fire!Mike
 

Medusa

Well-known member
En weer via Paul Harmans:

(Onderstaande vertaling gaat over waarom Trump op een vaccin aandrong en waarom zijn vertwijfelde tegenstanders nu opeens Trump de schuld willen geven van de vele overlijdens ten gevolge van de onveilige vaccins. Trump was tegen het verplichten van vaccinatie, dat moest ieders persoonlijke beslissing zijn, in tegenstelling tot wat de Biden regering deed, die droegen alle militairen op het vaccin te nemen, zoniet dan volgde ontslag, zij droegen grote bedrijven op hun werknemers te laten vaccineren, wat die bedrijven vervolgens ook uitvoerden, zij droegen sporters op zich te laten vaccineren, anders geen wedstrijden meer voor ze, ziekenhuispersoneel werd het verplicht, enz. Maar de Deep State, het nepnieuws en de democraten zullen ALLES uit de kast halen om Trump zwart te maken zodat hij nooit, nooit meer een stokje voor hun corrupte zaakjes kan steken.)

Ep. 2858b - [Deep State] Middelen Ingezet, Trump Bereid Volgende Fase Voor, Boemerang

X22 Report van 24 augustus 2022

Vertaling van 19:20 tot 23:23 door Paul Harmans

Wel, het andere dat zeer interessant is, is dat we kunnen zien dat de gehele pandemie voor de Deep State, voor big pharma, voor het World Economic Forum in elkaar valt. Zij dachten deze pandemie te gebruiken om ons in de great reset, de green new deal te krijgen door mensen te laten lijden en een hoop mensen dood te laten gaan. Want wij weten uit de onderzoeken, met alle lockdowns en alles dat gaande was, dat er honderden miljoenen mensen zouden overlijden. En Trump wist dat dit zou gaan gebeuren en dat is waarom hij dat alles verhinderde met het vaccin.

Welnu, nogmaals, het vaccin nemen is voor iedereen een persoonlijke beslissing. Als je logisch nadenkt en je begint wat onderzoek te doen, en ik begrijp niet waarom mensen geen onderzoek doen voordat ze ook maar een medicijn nemen. Neem je gewoon elk medicijn waarvan ze je vertellen dat je het moet nemen? Ik bedoel, denk hieraan, er waren mensen die in de auto kwamen aanrijden, het raam openden, hun arm naar buiten staken en deze mix van chemicaliën in zich lieten spuiten. En mensen deden dat gewillig zonder enige vorm van onderzoek te plegen, ze geloofden klinkklaar dat het goed en veilig was ondanks dat het nog maar sinds iets van 1 dag beschikbaar was. Denk daar nu werkelijk eens een seconde over na.

En ik denk dat er mensen zijn die nu spijt hebben, dat ze dit nooit hadden moeten doen, dat ze hadden moeten wachten om te zien wat er werkelijk inzit en welke bijwerkingen er zouden optreden. Welnu, de enige manier waarop je dat kan zien, is als het bedrijf volledig transparant is. Maar zij trachtten dat allemaal te verbergen, ze wilden dat niemand de duizenden pagina’s zou zien die laten zien dat er bijwerkingen zijn. In feite werkten ze het tegen en ze stapten naar de rechtbank, maar de rechter oordeelde dat ze dit iedereen moeten laten zien. En ze hadden ook nooit het federaal goedgekeurde vaccin.

Maar Trump wist in die tijd, dat als hij niets zou doen, de gehele wereld zou worden gesloten. Ik bedoel, je zou je leven niet leven zoals het nu is, je zou opgesloten zitten in je huis, de voedselvoorraad zou gierend tot stilstand komen, er zou geen voedsel meer in de winkels liggen, de inflatie zou tien keer erger zijn en mensen zouden zelfmoord plegen, omdat je niet zou worden toegestaan ook maar ergens heen te gaan in het land waarin je woont. En dit zou voortduren gedurende 8, 9, 10 jaar. En het onderzoek toont aan dat hierdoor vele, vele mensen zouden overlijden, een hoop mensen zouden zelfmoord plegen.

En Trump zei: oké, we moeten een keuze maken, of we doen het op die manier, of we geven het volk een kans en laten hen de beslissing nemen. Bedenk je, denk altijd logisch, haast je niet bij dingen. En ik weet dat mensen het uit angst namen, uit een vorm van paniek. En dat is wat de Deep State wilde. De Deep State gebruikt angst, ze gebruiken paniek, omdat ze graag met de emoties van mensen spelen, dat is de enige manier waarop ze kunnen functioneren.

Maar als je even stopt en je begint na te denken en je zegt: “Wacht eens even, laten we eerst eens zien wat er hier werkelijk aan de hand is. Laten we eerst eens zien of dit werkelijk is wat ze zeggen dat het is.” Omdat het bewijs in die tijd, en wij hebben hierover gerapporteerd, en in feite zei Trump dat ook, het overlevingspercentage is 99.9x, dus als het overlevingspercentage 99.9x is, waarom had iedereen dan grote haast om de doodsprik te halen?

En ik denk dat ze het nu niet meer kunnen uithalen met het volk. Jazeker, je zal een klein percentage hebben dat erin meegaat, maar ik denk niet dat dit weer zal gaan werken in een korte tijdsperiode. Ze kunnen mogelijk 300 tot 400 jaar wachten voordat het weer zal werken, maar om nu een andere pandemie los te laten, dat gaat gewoon niet werken. De mensen zijn nu wijzer, ze denken na en ze begrijpen het.

En ja, voor sommige mensen is het vreselijk dat ze werden gedwongen iets te doen uit angst en paniek en met name door het gebruik van de ontelbare bots (op social media) om het zo te laten lijken dat iedereen het nam en dat dat het beste was om te doen. Zo doen ze dat.

 

Medusa

Well-known member
Ep. 2858b - [Deep State] Middelen Ingezet, Trump Bereidt Volgende Fase Voor, Boemerang

X22 Report van 24 augustus 2022

Vertaling van 29:31 tot 32:22 door Paul Harmans

Welnu, het andere dat zeer interessant is: we weten dat Trump het World Economic Forum, de centrale banken tegenwerkte, hij bestreed hun gehele missie, de great reset, de green new deal en om alles gesloten te houden met hun nep pandemie. Hij bestreed het met het vaccin. En ja, hij streek gedurende die tijd de verdienste ervoor op. Ik denk dat dat met een bedoeling was. Uiteindelijk zal dit zich tegen deze (Deep State) personen keren.

En het lijkt dat de Deep State spelers het narratief verschuiven. Waarom? Ze zijn het narratief van de pandemie kwijtgeraakt, het vaccin blijkt verschrikkelijk te zijn, er zijn zoveel verschillende bijwerkingen. Ze vertelden ons dat het volkomen veilig en effectief was, ze pushten de verplichtingen en zij willen daarvan niet de schuld krijgen, dus schuiven ze het nu door naar Trump.

Nu komen ze naar voren en zeggen dat de Trump regering de FDA onder druk heeft gezet om goedkeuring te verkrijgen het covidvaccin in te zetten. En ze zeggen dat ze dat met een reden deden, namelijk om stemmers aan hun kant te krijgen vóór de 2020 verkiezing. Wel, kwamen de vaccins niet ná de verkiezingen? Jazeker, het was de bedoeling ze ervóór te krijgen, maar wie hield ze tegen? De Deep State spelers en zij gaven ze vrij en nu trachten zij Trump de schuld te geven.

Wat denk je dat dit gaat doen terwijl ze hiermee doorgaan? Denk je dat Trump geen documentatie heeft over de FDA, de CDC, de Deep State spelers en wat zij met het vaccin doen? Ik geloof dat hij dat heeft. Maar bedenk je, hij gaat dat niet vrijgeven, ze zullen op een andere manier naar buitenkomen. Dat weten ze reeds.

En bedenk je, gedurende zijn tijd in het Witte Huis, zijn regering, zij vochten voor het opnieuw goedkeuren van hydroxychloroquine. Denk daaraan, gedurende zijn tijd in de politiek, toen hij in het Witte Huis zat, pushte hij hydroxychloroquine omdat hij wist dat dat de pandemie meteen zou beëindigen. En hij vocht continue voor de nieuwe goedkeuring ervoor. Wie was daartegen? Was het de FDA? Absoluut! Zij zijn degenen die tegen het noodgebruik van het medicijn waren, omdat het liet zien dat het ineffectief was tegen corona. Is het werkelijk ineffectief tegen corona? Nee, ik denk dat dr Zelenko, de Frontline Doctors en vele andere dokters hebben laten zien dat dat helemaal niet waar is.

Ik denk dat zij bij het volgen van dit pad, dat het een boemerangeffect op hen zal hebben. En bedenk je, er is inmiddels veel tijd verstreken en er is nu overvloedig bewijs dat laat zien dat ivermectine en hydroxychloroquine, dat het allemaal werkt. En in feite wist Fauci dat, de FDA wist dat, andere dokters wisten dat, maar zij werden opgedragen het allemaal te onderdrukken. En ik geloof dat we daar informatie over naar buiten zullen zien komen, net zoals over al het andere.

Tijd is een verbazingwekkend ding. Tijd laat je de waarheid zien en als je gewoon wacht en geen dingen vanuit angst doet, dan zal je de waarheid zien, die zal altijd tevoorschijn komen.

 

Medusa

Well-known member
Onderstaande had ik ook al bij Trump topic geplaatst maar voor de context ook nog maar even hier:
1661443034070.png

Kash Patel:
Zoals voorspeld en precies op volgorde, de nepnieuws maffia met hun corrupte partners in de regering, hebben het volgende bedrog gegenereerd, na het verliezen van Rusland Gate, Oekraïne, Afzetting, Afghanistan Gate, 6 januari en de inval in Mar-a-Lago: nu Vaccine Gate - laat de leugens maar beginnen.

Politico:
Het Trump Witte Huis oefende druk op de FDA uit voor Covid-19 (vaccin) noodgebruik. Het verslag van House democraten die de pandemie onderzoeken, zegt dat Trump officials voorafgaand aan de 2020 verkiezing vaccingoedkeuring wilden om kiezers te winnen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.377
Berichten
408.917
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan