Viruswaanzin/Viruswaarheid



Willem Engel hierover op fb: Super goed. Thierry is zo gegroeid tijdens, en ik denk ook wel, dankzij de crisis. Een Nederlander om trots op te zijn. Ik geloof werkelijk niets van xenofobie, anti semitisme , extreem rechts, etc etc. Natuurlijk iedereen heeft zijn eigen stijl, voorkeuren en opvattingen, maar dat is juist wat Nederland zo mooi maakt.
 
Laatst bewerkt:


Wij zijn verheugd dat we in het gelijk zijn gesteld. De ING zal de bank relatie moeten voorzetten, met andere woorden: moet de fondsen per direct weer vrij geven.
De belangen zijn gewogen en de rechter heeft besloten dat de belangen van VW om deel te nemen aan het betalingsverkeer opdat de organisatie haar doelen kan nastreven (het verdedigen van de rechtstatelijk democratie) zwaarder wegen dan de vrije keuze van klanten van de ING.
Ook is er nog maar eens bevestigd door de rechter dat er natuurlijk geen sprake is van witwassen of financieren van terrorisme.
Nooit opgeven! Altijd glimlachen en vrolijk doorgaan met waarheid brengen.
 
 
Gisteravond beluisterd. Fantastisch, VW gaan Ivermectine grootschalig beschikbaar stellen en dagen de 'gezondheids'autoriteiten uit om hen voor de rechter te slepen!

Mike
 
Zeer slim, zo draaien ze de bewijslast om. Petje af voor Pols hoor...
Kom maar op met de onderbouwing dat deze behandelmethode zo extreem gevaarlijk is 💪

Kort geding redden ze (gelijkstelling om/staat) misschien, maar bodemprocedure wordt wel moeilijk.
Of kent de rechtelijke macht straks helemáál geen schaamte meer?
 
Zeer slim, zo draaien ze de bewijslast om. Petje af voor Pols hoor...
Kom maar op met de onderbouwing dat deze behandelmethode zo extreem gevaarlijk is 💪

Vooral als blijkt dat mensen binnen enkele dagen volledig genezen! Dit is de omgekeerde bewijslast van ziek tot het tegendeel bewezen is omdraaien, want straks mag de staat bewijzen waarom Ivermectine niet werkt terwijl het wel effectief blijkt te zijn. Keer de satanische omkering om en je komt uit bij de waarheid.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Als je het artikel leest en dus ook het weerwoord van WE wordt het een stuk genuanceerder dan de kop doet vermoeden.

Mike
 
Die rechtszaken zijn dus gewoon een wassen neus. Hoeveel landen zijn er waar dit ook het geval is?
China, Rusland en?
heel eng.
 
Ik had deze aflevering ook bekeken en gepost

En vroeg mij af of er nog meer achter zit dat VW zo graag die ivermectine wil confisqueren en verspreiden. Is dit alleen om covid-zieke mensen te helpen? Of ook om voorbereid te zijn op schade beperken van verplichte vaccinatie, het loslaten van een dodelijker virus, of iets anders?
 
Willem Engel op fb


Als mensen zich afvragen waarom er zoveel negatieve publiciteit was gisteren rond VW, na de derde gewonnen rechtszaak?

Om dit nieuws waarschijnlijk te kunnen begraven. https://www.telegraaf.nl/.../pels-rijcken-medeschuldig...
Even een recap ING verloor het kort geding tegen VW en moet per direct toegang geven tot de rekening.
Zij werden bijgestaan door Allen en Overy, de firma waar Ferd ook bij werk(te) https://www.allenovery.com/.../dutch-bonus-cap-and-brexit

Ferd wist al heel lang van de fraude bij de landsadvocaat Pels Rijcken, maar verklaarde dit staatsgeheim. https://www.advocatie.nl/.../grapperhaus-strafrechtelijk.../

Ferd had samen met Frank zaken, dus dit lag en ligt nog steeds erg gevoelig.

Het kan natuurlijk toeval zijn maar het NCTV valt ook onder Ferd zijn bewind. Dit NCTV is de nieuwe Stasi. Er worden databases aangelegd van beleidscritici en er worden verhalen geplant in de media over radicalisering.

Dat het NCTV ook direct contact heeft met banken blijkt uit een intern stuk van de RABO, hierin wordt viruswaarheid met naam genoemd.

Moraal van het verhaal als er over verdien modellen wordt gesproken en over fraude dan is het vooral projectie, dit is de werkelijkheid waarin dit soort mensen leeft.
 
Moraal van het verhaal als er over verdien modellen wordt gesproken en over fraude dan is het vooral projectie, dit is de werkelijkheid waarin dit soort mensen leeft.

Projection. Think mirror.

Mike
 
Ik heb het weekoverzicht niet live kunnen volgen, was onverwacht de deur uit. Heeft iemand een link?

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.773
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan