• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Viruswaanzin/Viruswaarheid

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
En weer spreekt Pols specifiek de rechter aan op haar specifieke taak. Het is duidelijk dat de rechtspraak hier terecht staat!

Mike
 

KaMaMa

Member
Mooi pleidooi! Tot nu toe ook een rechter die respectvol handelt. Ik haak nu even af bij het verweer van de staat. Ben zeer benieuwd wat hieruit gaat volgen!
 

Wida

Member
Viruswaarheid Weekoverzicht met Willem en Jeroen, 16 april 2021


Rond de 40 minuten gaat het over het hoger beroep van vandaag over de pcr-test

Aan het eind lichten Willem en Jeroen een tipje van de sluier op over een verrassing...: er komt een instituut aan. Nadat Viruswaarheid over alle onderwerpen rondom het coronabeleid rechtszaken heeft gevoerd, wordt de aandacht gericht op een nieuw instituut. Ik ben benieuwd!
 

Wida

Member
Ja wie weet Mike! Ze doen er wel geheimzinnig over, kijk maar even in de laatste minuut. Binnenkort meer info. VW heeft duidelijk een langetermijnstrategie en weten dus veel meer dan ze zeggen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Bovenstaande video MOET je zien! Willem gaat hier in op fotografische weergaves van 'virussen' en vraagt zich af wat we nu werkelijk zien en welke functie deze 'virussen' werkelijk hebben in het menselijk lichaam. Hij gaat ook in op de exosomen-theorie. Er zijn aanwijzingen dat menselijke cellen deze 'virussen' zelf aanmaken en dat ze een communicatiefunctie hebben voor het immuunsysteem. Daarmee vallen ze dus niet onder de pathogenentheorie van Pasteur maar onder de omgevingstheorie van Bechamp. Ook laat hij talloze piepkleine substanties zien, zoals bijv. pollen in de lucht, die er eveneens uit zien als een bolletje met uitsteeksels. Maar zijn het wel uitsteeksels of zien we deze stofjes uit elkaar spatten omdat we ze bombarderen met elektronen onder de elektronmicroscoop? Super interessant dit!

Mike
 

Gerard

Member
Mike, je schreef: Willem gaat hier in op fotografische weergaves van 'virussen' en vraagt zich af wat we nu werkelijk zien en welke functie deze 'virussen' werkelijk hebben in het menselijk lichaam. Hij gaat ook in op de exosomen-theorie. Er zijn aanwijzingen dat menselijke cellen deze 'virussen' zelf aanmaken en dat ze een communicatiefunctie hebben voor het immuunsysteem. Daarmee vallen ze dus niet onder de pathogenentheorie van Pasteur maar onder de omgevingstheorie van Bechamp.

Maar al veel eerder hadden we een video kunnen zien waar de mijns inziens geniale Zach Bush dit al erg duidelijk uitgelegd heeft:
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.796
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan