Viruswaanzin/Viruswaarheid

Medusa

Well-known member
Ruim 7 minuten, NL ondertiteld:
 

Medusa

Well-known member
Uit de nieuwsbrief:

1. Willem vertelt …..

De komende maanden gaan bepalend worden voor onze strijd.
Naast de meetings van WHO, EU, EMA, NAVO, WEF e.a. zijn er ook weer verkiezingen in Nederland.
Veel mensen geloven terecht niet (meer) in stemmen, het kartel speelt het altijd zo dat ze aan de macht blijven en het beleid erdoor duwen van de eerder genoemde clubs.​
b3cf64902194e79fbef9d7fe1ea2d948e01fa783efd9d7890a08eb57419522b2.png
Toch willen wij jullie vragen om juist wel te stemmen, maar niet alleen te stemmen ook als een bewaker op te treden. Als er fraude wordt gepleegd dat moet dat zichtbaar worden, als er veel mensen niet op het kartel stemmen moet de fraude ook groter van aard zijn.
Nu de verkiezingen weer op 1 dag zijn is het prima te organiseren dat wij eigen controleurs per stemlokaal aanstellen die alles in de gaten houden en vastleggen. Natuurlijk je eigen stem plus ID fotograferen zodat op het proces verbaal kan worden nagegaan of je stem is meegeteld.
Wat er ook nodig is zijn exit polls. Buiten stemlokalen mensen naar hun stem vragen waarmee het ook moeilijker wordt om te frauderen achteraf. Kortom er is heel veel te doen​
 

Medusa

Well-known member
Ook uit de nieuwsbrief:

Rouwprocessie

Iedereen kent wel iemand die plotseling na coronavaccinatie overleden is

of zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen.

Niemand legt het verband tussen de corona prik pandemie en de permanente oversterfte sinds 2021. Maar de statistieken suggereren iets anders en wijzen uit dat beiden gelijk opgegaan zijn.

Op woensdag 8 februari vanaf 12 uur wordt een Rouwprocessie gehouden ter nagedachtenis aan de

overledenen aan de corona-prik.


Tevens worden de slachtoffers van vaccinatieschade geëerd.

Het doel van de actie is mensen bewust te maken van de gevaren

waaraan ze zich blootgesteld hebben door zich vrijwillig te laten

vaccineren. Tevens eisen wij dat de overheid de vaccinatiedoden te erkennen, de prik campagne te stoppen en de kopstukken ter verantwoording te roepen.

De tocht zal gaan door het centrum van Den Haag van de Oude kerk naar het tijdelijke Tweede kamer gebouw en weer terug. #belikewater

De deelnemers aan de ROUWSTOET dragen witte kleding en een wit masker/of witte schmink en dragen een foto mee van een overledene voorzien van de voornaam, achternaam en geboortedatum/-jaar en sterfdatum/-jaar van de overledene en doodsoorzaak.

Bij gebleken succes zal de stoet wekelijks of dagelijks georganiseerd worden, al naar gelang de behoefte van de deelnemers.

De optocht wordt NIET vanuit een organisatie geregeld maar is een zelforganiserend initiatief van onderaf door verontruste burgers

die op PERSOONLIJKE TITEL opereren.

Het initiatief is nadrukkelijk VREEDZAAM; er worden GEEN beschuldigingen geuit, GEEN leuzen gescandeerd en

GEEN revolutie geproclameerd.

Het enige wat we doen is rouwen om onze medemens en onze geliefden; en vragen stellen, want er zijn nog heel veel vragen.

Nogmaals, dit is geen demonstratie of protestactie.

Dit is een rouwstoet waar respect verwacht wordt voor de slachtoffers

en nabestaanden, zowel van de deelnemers als passanten.

Ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen bordje; ook wat eventuele instemming/toestemming van de nabestaanden betreft.

Maar mensen mogen natuurlijk ook spandoeken meenemen of een

baar met een kist erop. Wees creatief.
 

Medusa

Well-known member

Op donderdag 2 februari is er een online conferentie over de toelating van mRNA geneesmiddelen.​


Het gaat zogenaamd niet over de C19 prikjes. Iedereen kan natuurlijk op zijn vingers natellen dat het gaat over het achteraf straatje schoonvegen en het voorkomen dat het debacle van de mRNA C19 injecties de lucratieve nieuwe markt van mRNA het ravijn in sleept.
 

Angelface

Well-known member

Het Openbaar Ministerie is het niet eens met de uitspraak van de rechter in de zaak-Willem Engel. Twee weken geleden werd hij door de rechtbank voor vijf verdenkingen van opruiing vrijgesproken; op één punt volgde een veroordeling.

Willem Engel kreeg een voorwaardelijke celstraf van een maand met een proeftijd van twee jaar. Het OM gaat in hoger beroep, de officier van justitie vindt de uitspraak op onderdelen onterecht.
 

Medusa

Well-known member
Voor wie deze nog niet heeft gezien:

In navolging van het interview met voormalig VN-directeur Călin Georgescu uit Roemenië, gaat deze lezing van Rosa Koire nog veel meer in op de details van agenda 21/2030 waar de VN zich mee bezighoudt.
Deze lezing is uit 2012, maar vandaag de dag is het voor iedereen zichtbaar waar deze vrouw toen over praatte en de mensheid door middel van lezingen overal ter wereld voor waarschuwde.
Meer achtergrondinformatie vindt u op: https://irmaschiffers2014.wordpress.com/2023/01/28/lezing-rosa-koire-nl-subs-over-vn-agenda-21-2030/
Met dank aan Irma Schiffers voor de ondertiteling.
 

Medusa

Well-known member
Weekoverzicht staat nog niet online, deze wel, 8 minuten:
 

Medusa

Well-known member
Willem eerst, daarna Jeroen (die al elders was geplaatst):


Speech van Willem Engel en Jeroen Pols demo tegen het CDBC


 

Medusa

Well-known member
Drie jaar nadat de pandemie begon maak ik met Willem Engel op inhoud de balans op. Wat weten we van het Corona virus, van hoe het is ontstaan en van de varianten die daarna kwamen. Wat weten we van de vaccins/gentherapeutische injecties, van hoe ze werken en van bijwerkingen? De pandemie is voorbij maar er gaan meer mensen dood nu dan je op langjarig gemiddelde zou verwachten. Wat weten we van de oversterfte?

index:
0:0:00 interview in de studio van Virdeowaarheid met Willem Engel
0:3:20 lableak of zoonose via een vleermuis
0:10:10 project Veritas, Pfizer director: Pfizer maakt niet alleen vaccins, maar ook virussen
0:16:05 wat is een virus
0:19:01 wat is het spike proteïne
0:23:44 hoe werkt het vaccin en gentherapie
0:29:23 de bijwerkingen
0:30:04 myocarditis, ontsteking van het hart
0:32:07 Prion ziekte, Kreuzveld Jacob (gekke koeienziekte) en bijwerkingen
0:37:40 Died suddenly, overleden met bloedproppen
0:39:04 the smoking gun, wie verdient er aan?
0:39:57 het hoger beroep door het OM in de strafzaak

 

Medusa

Well-known member
Irma heeft nu ook het interview van Willem met Rosa Koire (vlak voor haar dood) ondertiteld:

Rosa Koire heeft het zowel in haar lezing als in dit interview over haar boek dat ze heeft geschreven en gepubliceerd in 2011 ‘Behind the green mask’. Van dat boek heb ik een Nederlandse vertaling gevonden en dat kun je hier helemaal lezen.
 

Medusa

Well-known member

Ct waarden achter gehouden door VWS​

7-02-2023De medische rekenkamer voert al 1,5 jaar een juridische strijd om de Ct waarden die horen bij de positieve PCR testen boven water te krijgen. De minister weigert openheid van zaken, ondanks meerdere terechtwijzingen van de rechtbank.​

In oktober 2020 vroeg Fritsander Lahr via de WOB (Wet Openbaarheid van Bestuur) om inzage in de PCR waarden waarmee is getest, waarop alle beleid sindsdien is gebaseerd en waarop ook de noodzaak van aanpassingen in de WPG (wet publieke gezondheid) wordt beargumenteerd. Deze wet ligt op dit moment voor aan de Eerste Kamer.
Lahr wordt bijgestaan door Cyril Wentzel van de Biomedische Rekenkamer en jurist Koos van Driel. Potkaars filmde in 2022 de voorlopige voorziening zitting bij de Raad van State, waarin gevraagd werd de Minister op te dragen te zorgen dat de Ct waarden niet -in afwachting van dit beroep- zouden worden gewist.
Potkaars kreeg géén toestemming de vertegenwoordigers van de Staat in beeld te brengen of te laten horen. In deze reportage hoor je daarom Fritsander en Cyril die samen met Rico van Potkaars vertellen wat er tijdens de zitting gebeurde op de momenten dat de Minister werd bevraagd
 

Medusa

Well-known member
9 minuten plus NL ondertiteling, ik zet hem zo ook even bij Oekraïne:


Training in ‘geraffineerde propaganda’ voor Oekraïense leger?

8-02-2023

Uit Amerikaanse overheidsdocumentatie blijkt dat het Pentagon (middels uitbesteding aan het eerder in opspraak gekomen Blackwater) “mediatraining” geeft aan het Oekraïense leger.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.416
Berichten
435.477
Leden
8.554
Nieuwste lid
PeeJee
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan