• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Veganisten en vegetariërs maken ook dieren dood

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Toch mooi om te zien dat in de Week Zonder Vlees er volop gehamsterd werd en al die vega-producten bleven liggen. Vegetarisme is een LUXE die je je in een overlevingssituatie niet kunt veroorloven!

Mike
 
Veganism is a mental disorder. It’s Satan’s diet, Mr. Green.

Dat is ook best leuk als bumper sticker of T-shirt tekst.

Complotdenker
 
https://www.oneworld.nl/lezen/opinie/waarom-vechten-we-tegen-corona-zonder-de-oorzaak-te-bespreken/?utm_content=buffere4723&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer&fbclid=IwAR2vQC4Cz_JEkCCnmCzB_vWjICCEC1vVT1r2s4gdOHHxo_nIL8KI1KAWCQI

Corona de schuld van vleeseters ?

complotdenker
 
Ja ik ben een flexitarier ik eet soms vegetarisch dan eet ik wel kaas en melk en vis. Hip hè! Dan maak ik foto’s van mijn eten en zet er 100 #### bij :p sorry beetje flauw...

Complotdenker
 
https://www.agriland.ie/farming-news/eu-touts-a-more-plant-based-diet-with-less-red-meat/

Met een beetje geluk bestaat er al geen EU meer, eer dat ze dit doorgedrukt hebben.
 

Een video door iemand samengesteld die wilde laten zien hoe ongezond een zootje vegans er uit zien. Echt junks  zien er gezonder uit ??

Complotdenker
 

Melkmeisje

Well-known member
ze weten mooie filmpjes te maken om plantaardig dieet geloofwaardig te etaleren, wel typisch dat de vleeseters er in dit filmpje er ongezond uitzien en de vegans gezond, de boodschap is goed verpakt

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Dit filmoje bevat de gebruikelijke drogredenen en flauwekul die we telkens horen vanuit het veganistische wereldje. Ik ga hiermee aan de slag, heb wel weer zin om zo'n filmpje punt voor punt aan te pakken en kom er nog op terug!

Mike
 
Een nieuwe film van Diana Rodgers. Gemaakt als tegen geluid van forks above nives en Cow cpirisy shit enzo. Hij is tot 30 november gratis te zien. Ik ga hem nu kijken hij duurt een uur en twintig minuten.
https://access.sacredcow.info/

Complotdenker 

muis

Well-known member
Hoorde vandaag een mooie over vegans die anderen willen overtuigen en zo spastisch lopen te doen: Vegangelisten.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.573
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan