Turkije

G

Guest

Guest
Heeft niemand een idee waarom Poetin zo zenuwachtig was in gesprek met Erdogan? Ik probeer dit te plaatsen maar zie niet in waarom hij zo gestrest over kwam. Heeft dit met Qanon te maken?
 

Medusa

Well-known member
Dappere Dries naar het front!


“Dit zijn duidelijk geen oorlogsvluchtelingen. Volgens de cijfers van de Griekse politie komt slechts 4 procent van hen uit Syrië. De rest zijn vooral Somaliërs, Pakistanen en Afghanen.'”

https://commonsensetv.nl/dries-van-langenhove-bezoekt-griekse-grens-geen-vrouwen-en-kinderen-hier/
 
G

Guest

Guest
Dus, als die beelden van vrouwen met kinderen nep zijn is er geen reden om geen bommen te gooien.

https://jdreport.com/dries-aan-de-griekse-grens-geloof-me-vrouwen-of-kinderen-zie-je-hier-echt-niet-hier-staan-alleen-duizenden-woedende-jonge-mannen/amp/?__twitter_impression=true
 

Medusa

Well-known member
De Turkse dictator Recep Tayyip Erdogan dreigt mede NAVO lid Griekenland openlijk met oorlog, en waarschuwt Europa dat hij ‘geen concessies’ zal doen aangaande de ‘Turkse rechten’ op de enorme olie- en gasvoorraden in de Middellandse Zee.

https://jdreport.com/erdogan-dreigt-griekenland-openlijk-met-oorlog/
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Turkish President Recep Tayyip Erdoğan on Thursday implied that Jerusalem belongs to Turkey, referring to the Ottoman Empire’s control over the city for much of the modern era.
https://www.timesofisrael.com/jerusalem-is-our-city-turkeys-erdogan-declares/

Mike
 

Colloquial

Well-known member
https://www.telegraaf.nl/nieuws/1800267849/turkse-hackers-vallen-pvd-a-aanHet heeft er alle schijn van dat dit een aanval is naar aanleiding van mijn steun voor democraten in Turkije en mijn oproep om politieke gevangenen vrij te laten”, schrijft Piri in een verklaring. „We laten ons door dit

Willen ze van Erdogan af?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.416
Berichten
435.477
Leden
8.554
Nieuwste lid
PeeJee
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan