Turkije

100leven

New member
Turkije vormt een belangrijk schakelpunt in de geopolitieke ontwikkelingen die zich in rap tempo ontvouwen. Erdogan heeft steeds meer kritiek geuit op de NAVO de afgelopen jaren, waardoor de NAVO/Israël plannen in het Midden Oosten (meer oorlog) dreigen te worden gedwarsboomd, terwijl Turkije zelf ook lid is van de NAVO.

Er wordt daarnaast over de toekomst van Syrië gepraat door Turkije, Rusland, Iran en Syrië. Zonder de VS dus en dat zet ook kwaad bloed bij de neocons die de oorlogsmachine draaiende willen houden.

Nu snap je misschien waarom Turkije vorig jaar en nu ook weer het mikpunt is van steeds meer aanslagen inclusief de coup die vorige zomer plaatsvond. Turkijke moet terug in het gelid!

Lees dit prima stuk over waarom ISIS als dekmantel wordt gebruikt door de CIA/Mossad voor de false flag aanvallen in Turkije.

http://themillenniumreport.com/2017/01/the-islamic-state-had-no-reason-to-attack-the-turkish-nightclub-but-the-cia-nato-mossad-did/#more-41255

Mark
 
Het loopt razendsnel uit de hand tussen Nederland en Turkije. Vanmiddag heeft het kabinet Rutte de landingsrechten ingetrokken van de Turkse minister van BuZa:

https://www.rt.com/news/380263-netherlands-turkey-cancel-flight/
http://www.reuters.com/article/us-turkey-europe-netherlands-idUSKBN16I07O?il=0
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/breek_mark_rutte_toont_ballen.html

De reactie van deze minister was pittig, maar die van Erdogan liegt er al helemaal niet om:

https://www.rt.com/news/380282-erdogan-turkey-dutch-nazis/

Tot overmaat van ramp is de Turkse minister van Familiezaken met de auto naar Rotterdam gereden om daar een inmiddels verzamelde menigte toe te spreken. Zij is echter bij het Turkse consulaat in Rotterdam tegengehouden door de politie:

https://www.rt.com/news/380330-turkish-minister-blocked-police/

En nu, as we speak, is het uit de hand aan het lopen daar. De menigte Turken zwelt aan en de politiemacht bouwt eveneens op:

https://www.rt.com/on-air/380333-rally-rotterdam-pro-turkey/
http://politiek.tpo.nl/2017/03/11/v...n-scanderende-turken-verzamelen-in-rotterdam/
http://www.geenstijl.nl/mt/archieve...je___boek_uw_vakantie_om___eet_geen_pide.html

In Turkije moesten het Nederlandse consulaat en de ambassade ook al worden afgesloten om veiligheidsredenen:

https://www.rt.com/news/380332-dutch-embassy-turkey-closed-off/

We hebben in Zaandam al gezien hoe heethoofdig met name jonge Turken zijn. Op de journaalbeelden zag ik bij een demonstratie in Turkije demonstranten het teken van de Grijze Wolven maken. Dit wordt oorlog en dat vlak voor de verkiezingen! Ik zie hier overigens winstpunten voor rechtse populisten als PVV, FvD en VNL, want die waarschuwen voorrdurend voor de 'vijfde kolonne' Turkse en Marokkaanse migrantenkinderen.

Mike
 
Bericht van Forum voor Democratie:Partijkartel is de controle volledig kwijt!

Een zee van Turkse vlaggen, ‘Allahu Akhbar’ wordt gescandeerd: het massale oproer vanavond in Rotterdam laat opnieuw zien dat het partijkartel de controle volledig kwijt is.

En dit is pas het begin. Met Mark Rutte en zijn vrienden zal dit doorgaan.

Het partijkartel heeft geen idee hoe de integratieproblemen moeten worden aangepakt.

Geen idee!

Wij moeten nu de controle terugpakken.

We hebben nog drie dagen.

Stem woensdag Forum voor Democratie, (Lijst 16)

Mike
 
Turken uit ander Europese landen rijden inmiddels naar Rotterdam. De boel loopt flink uit de hand.
 
En of het uit de hand is gelopen! De ME heeft charges uitgevoerd met waterkanonnen, honden en paarden en de protesten uiteengedreven. Na uren van onderhandeling is de vrouwelijke minister Kaya tot 'persona non grata' (ongewenste vreemdeling) verklaard en in haar auto weggetakeld. Pas toen stapte ze scheldend en tierend uit en is ze in een Nederlandse auto richting Duitsland vervoerd en de grens overgezet:

http://politiek.tpo.nl/2017/03/11/v...n-scanderende-turken-verzamelen-in-rotterdam/

Burgemeester Aboutaleb heeft een reactie gegeven: het Turkse consulaat heeft gelogen. Ze wisten van de komst van Kaya en hebben niets gezegd en bovendien hebben ze Turken opgeroepen om naar Rotterdam te komen:

http://politiek.tpo.nl/2017/03/12/ahmed-aboutaleb-turkse-consul-heeft-tegens-ons-gelogen/

Ook Wilders heeft gereageerd. Ik kan eerlijk gezegd niets vinden in zijn uitspraken wat niet klopt. Hij twittert dat de Nederlandse regering juist heeft gehandeld, maar dit alleen maar doet omdat het verkiezingen zijn en een vuist wil maken om te scoren bij rechts. Verder merkt hij terecht op dat nu duidelijk is dat we hier te maken hebben met Turken die een Nederlands paspoort hebben maar die allereerst Turken zijn en geen Nederlanders. Mocht je hier nog aan twijfelen, er zijn journaalbeelden waarin een 'Turkse Nederlander' doodleuk staat te vertellen aan de pers dat ze voor democratie zijn, terwijl er achter hem en naast hem het ene na het andere grijze wolventeken wordt gemaakt. In andere livebeelden is duidelijk de roep 'Allahu Akbar!' te horen. Ook vanuit Turkije zelf worden de Turken niet als Nederlanders gezien, maar als Turken.

Dan hebben we nog die sukkel van een Kuzu van Denk. Hij roept op tot de-escalatie, maar pas veel te laat. Urenlang heeft hij niets van zich laten horen en ik vermoed dat hij zijn ware aard nog wel zal onthullen in de komende dagen.

Hier de liveblog van GeenStijl:

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/03/liveblog_escalatie_turkse_mini.html

Mike
 
Dat ze Turks blijven op de eerste plaats zie je simpelweg als als Turkijke voetbalt op een internationaal toernooi. Ze hebben tegen Aljazeera gezegd dat ze niet terug gaan omdat ze hier een uitkering krijgen en daar niet. Heeft dus niets met integratie te maken maar met handje ophouden. Hoewel ik juist bij Turkse mensen hier in deomgeving ook veel ondernemersinitiatief zie. Gelukkig zijn ze niet allemaal hetzelfde.
Ik denk dat de problemen vooral bij de jongeren spelen.

Maar integratie is een illusie. Een land waaarje geboren, bent blijft je land. Omdat je je wortels niet kunt afhakken. Hier komt dan een religie/ cultuur verschil bij en je ziet ook hier dat de ' slapers' in een mum van tijd wakker worden om mee te protesteren.
 
De grootste ontvanger van Europese ontwikkelingshulp is geen ontwikkelingsland

Dat is namelijk Turkije met 600 miljoen
https://decorrespondent.nl/3758/de-grootste-ontvanger-van-europese-ontwikkelingshulp-is-geen-ontwikkelingsland/440546796206-4a64971b

 
Sybrand Buma (CDA) wil associatieverdrag met Turkije opzeggen
'Dan kom je van de dubbele nationaliteit van Turken af'

http://politiek.tpo.nl/2017/03/12/sybrand-buma-cda-wil-associatieverdrag-turkije-opzeggen/Turkije telt maar voor slechts 1 procent mee in totale Nederlandse export/import

http://biz.tpo.nl/2017/03/12/turkije-telt-slechts-1-procent-mee-totale-nederlandse-exportimport/

Veel Europese solidariteit met Nederland:De Duitse liberale partij FDP heeft de regering in Berlijn opgeroepen solidariteit te tonen met Nederland in het conflict met Turkije. Voorzitter Christian Lindner pleitte tegelijk voor een eenduidig standpunt van de Europese Unie.Deense steun voor Nederland tegenover Turkije, voorstel om bezoek Turkse premier uit te stellen
Premier Denemarken: Wij vatten aanvallen op Nederland en Westerse democratie niet licht op

http://politiek.tpo.nl/2017/03/12/deense-steun-nederland-turkije-voorstel-om-bezoek-turkse-premier-stellen/

Hier de 'culturele verrijking' die boze Turken brengen aan Nederland:Zie ook het teken van de Grijze Wolven.

Een demonstratie in Amsterdam is vanavond schoongeveegd:

http://regio.tpo.nl/2017/03/12/me-veegt-honderden-protesterende-turken-plein-40-45-amsterdam/

Mike
 
De man die schopt wordt gezocht dus als je hem kent graag doorgeven aan de politie:
 
Inmiddels heb ik met wat gematigde Turken gesproken. Zij zijn van mening dat als een van de Turkse kabinetsleden had mogen spreken d eboel niet zo geescaleerd was. Dit is de strategie die andere Europese landen hebben gehanteerd en het is daar inderdaad niet zo uit de hand gelopen als in Rotterdam afgelopen zaterdag.

Ze vinden Rutte een slappeling die eerst ja zegt (vliegtuig minister van BuZa was al onderweg) en toen nee (intrekken landingsrechten). Ik moet ze daar eerlijk gezegd wel gelijk in geven. De Turken die ik sprak zijn dan ook van mening dat dit puur en alleen een verkiezingsstunt van Rutte is. Dit zijn ze dan met Wilders eens, die dit vrijwel meteen twitterde. Feit is dat het Rutte uitstekend uitkomt:

http://politiek.tpo.nl/2017/03/13/turkije-rel-komt-mark-rutte-vvd-goed/

En ze hebben ook gelijk als ze stellen dat Rutte een draaikont is. wat te denken hiervan:

http://politiek.tpo.nl/2017/03/13/rutte-en-merkel-deden-turkije-geheime-toezeggingen-eu-turkije-vluchtelingendeal/

Maar nu is de boel wel op scherp gezet en ik denk niet dat het heel fijn is om als Nederlander in Turkije te zijn momenteel. Het reisadvies is dan ook aangepast:

http://nieuws.tpo.nl/2017/03/13/ministerie-past-reisadvies-turkije-aan/

Hier wat voorbeelden van Turkse uitspraken door de politiek en media:

http://nieuws.tpo.nl/2017/03/13/turkije-gaat-juridische-stappen-ondernemen-wegens-buitensporig-optreden-nederlandse-politie/
http://media.tpo.nl/2017/03/13/turkse-trt-journalist-nederland-liet-srebrenica-expres-uitmoorden-want-moslims/

Mike
 
Klopt. Ik heb er ook al vaker over geschreven. In de topic 'Spiritueel nihilisme' vorig jaar nog, op 22 juni 2016:Volgens de Talmoed is het geoorloofd om te infiltreren in een andere religie en tegelijkertijd heimelijk je Kabbalistische religie te beleven.

Een goed voorbeeld is Sabbatai Zevi, een 17e eeuwse Kabbalist die beweerde de Messias te zijn en die moest vluchten naar het hedendaagse Turkije. De Sultan stelde echter wel als voorwaarde dat hij zich bekeerde tot de islam. Zevi bleef echter in het geheim zijn Kabbalisme bedrijven. Zevi stond aan de wieg van een beweging die uiteindelijk het Ottomaanse Rijk heeft weten te ondermijnen van binnenuit en de huidige seculiere Turkse staat heeft gecreeerd in 1924, o.l.v. Attaturk.

Deze beweging werd de Donmeh genoemd, een neerbuigende term die ‘bedriegers’ betekent. Deze Donmeh waren verantwoordelijk voor de Armeense genocide. Bovendien bestaat ook het Huis van Saud uit Donmeh. Dus nu hebben ze ineens een tulband op en zijn ze ‘moslims’. Maar kijk niet naar het uiterlijk, maar naar het gedrag: genocide, onthoofdingen en andere satanische praktijken.

Mike
 
Rellen rond Turkije benadrukken noodzaak tot discussie over identiteit
De barometer in Europa staat op naderend onweerhttp://politiek.tpo.nl/2017/03/13/rellen-rond-turkije-benadrukken-noodzaak-tot-discussie-identiteit/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.493
Berichten
512.978
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan