• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Trump

Godsgeschenk

Well-known member

Een Amerikaanse federale rechter neigt ernaar delen vrij te geven van het document op basis waarvan hij een huiszoekingsbevel goedkeurde voor Trumps buitenverblijf Mar-a-Lago. In dat stuk staan de aanwijzingen die justitie had dat Trump de wet zou hebben overtreden. De voorwaarde is wel dat gevoelige informatie onleesbaar wordt gemaakt of geanonimiseerd.
Daar krijgt justitie een week de tijd voor.


Dorothé
 

Godsgeschenk

Well-known member
BLCKBX had het erover.
Volgens neurowetenschapper Sam Harris was er een samenzwering tegen Trump om hem de verkiezingen in 2020 te laten verliezen. Reden hiervoor zou zijn geweest om de democratie te redden. Maar in hoeverre is dit legitiem en welke parallellen zijn er met Europa?

Onderstaand filmpje geeft nog meer weer van deze zaak:

De "hooggestemde moralist" Sam Harris heeft een "gestoorde tirade" gehouden over Donald Trump en het laptopverhaal van Hunter Biden, aldus Sky News-presentator James Morrow.

Harris beweerde op de Triggernometry podcast dat het hem niets had uitgemaakt als Hunter Biden de "lijken van kinderen" in zijn kelder had liggen en het in de doofpot was gestopt om ervoor te zorgen dat Joe Biden de verkiezingen zou winnen.

"Opnieuw onthullen de mensen die het hardst schreeuwen dat Trump een fascist is, dat ze zelf ook een beetje fascistisch zijn," zei de heer Morrow.

"Zoals zoveel mensen die zichzelf slimmer vinden dan ze in werkelijkheid zijn, heeft Harris de laatste zes jaar besteed aan het gebruiken van oppositie tegen Trump als een soort morele steen.

De heer Morrow zei dat de tirade bewees dat de heer Harris een ander geval was van "door Trump veroorzaakte reputatievernietiging".

Dorothé
 

Medusa

Well-known member
Kash Patel bespreekt de nieuwe documenten verkregen door John Solomon, die bewijzen dat het Witte Huis was betrokken bij de inval in Mar-a-Lago.

“We zien nu hun eigen aantekeningen die het Witte Huis deelde met het ministerie van justitie over dit onderzoek, over het recht op geheimhouding, over verklaringen van advocaat/cliënt privileges en dat Joe Biden het persoonlijk steunde. Dus, wanneer gaan zij beginnen met het melden dat ze vanaf het begin tegen het Amerikaanse volk hebben gelogen over de betrokkenheid van het Witte Huis hierbij…”
 

Medusa

Well-known member
1661331920495.png

En dan zijn er nog steeds mensen die de media geloven, dat Trump aanhang kwijtraakt! Zoals je ziet, dik 98% van de politieke kandidaten die de afgelopen 4 jaar de steun van Trump hebben gekregen, hebben de (voor)verkiezingen gewonnen en niet met zo’n klein beetje verschil ook! Het Amerikaanse volk is namelijk wakker!
 

Pa Triot

Well-known member
Kasteel Mar-a-Lago (Monty Python meme)

1:28
iets langer

Hallo..!!!
> Hallo... wie is daar?
Wij zijn van de FBI. Wiens kasteel is dit?
> Dit is het kasteel van de Donald J. Trump, dit is Kasteel Mar-al-Lago!
Ga naar je Meester en vertel hem dat we hier zijn in opdracht van God met een Heilige Zoekopdracht!
Als hij ons voedsel en onderdak geeft voor de nacht kan hij meedoen met de zoektocht naar de geheime nucleaire codes.
> Wel, ik zal het hem vragen maar ik denk niet dat hij er erg happig op is.
> Hij heeft er namelijk maar 1, begrijp je?
Wat!?
Hij zegt dat Trump er al één heeft!
Weet je zeker dat hij er al één heeft?
> Oh ja ... die is erg leuk.
> [aan medesoldaten] Ik heb de FBI vertelt dat we er al een hebben! [lachende medesoldaten]
Oh.. Eeeh.. Kunnen we dat eens bekijken?
> Natuurlijk niet! Jullie zijn van die Federale typjes!
Als je ons de codes niet toont, nemen we je kasteel met geweld in!
> Je maakt ons niet bang, jullie FBI, zwijnhonden,
> Gaat heen en kook jullie konten, zonen van gekke personen.
> Ik snuit mijn neus naar jullie, jullie zogenaamde Ef Bi Aai.
> Jullie en julle Federale ..........^%&#$^#!*...
Als jullie niet toestemmen in mijn commando's, dan zal ik ....
> [vliegende koe]
[aanval]
> ..en regen van andere dieren
[FBI vlucht]
 

Medusa

Well-known member
1661442793204.png
[ Foto ]
Kash Patel:
Zoals voorspeld en precies op volgorde, de nepnieuws maffia met hun corrupte partners in de regering, hebben het volgende bedrog gegenereerd, na het verliezen van Rusland Gate, Oekraïne, Afzetting, Afghanistan Gate, 6 januari en de inval in Mar-a-Lago: nu Vaccine Gate - laat de leugens maar beginnen.

Politico:
Het Trump Witte Huis oefende druk op de FDA uit voor Covid-19 (vaccin) noodgebruik. Het verslag van House democraten die de pandemie onderzoeken, zegt dat Trump officials voorafgaand aan de 2020 verkiezing vaccingoedkeuring wilden om kiezers te winnen.
 

Medusa

Well-known member
Via Paul:
Robert Jensen over Trump
Weer een zeer goede uitzending van Robert Jensen, beslist het kijken waard. Hij haalt ook Trump aan en herhaalt natuurlijk wat we de laatste dagen zien gebeuren, namelijk dat de democraten doorkrijgen dat de vaccins niet werken en gevaarlijk zijn, dus moet er iemand aangewezen worden die de schuld heeft van het verkeerd voorlichten van het volk en heeft gezegd dat ze veilig, goed getest en werkzaam zijn. Dat ze veilig en effectief zijn hebben de democraten zelf vele malen meer beweerd dan Trump het deed, maar natuurlijk nemen zij de schuld niet op zich nu aan de wereld duidelijk begint te worden dat er waarschijnlijk miljoenen doden door het vaccin zijn gevallen en er (vreselijke) bijwerkingen optreden bij waarschijnlijk miljoenen gevaccineerden. Dus moet het volgens de democraten Trump’s schuld zijn en daar zal groot op ingezet gaan worden, de media wrijven zich al in de handen en zullen dat uitgebreid gaan propaganderen.

Onderzoek van de republikeinen naar herkomst van corona en wie daarbij betrokken waren
Jensen heeft het over het onderzoekscomité van de democraten waarin ze de komende tijd gaan onderzoeken hoe schuldig Trump wel niet is aan de vele overlijdens door het promoten van het onveilige vaccin. Wat Jensen niet benoemd, is dat de democraten absoluut de midterm verkiezingen gaan verliezen, dat wijzen de voorverkiezingen wel uit (tenzij ze weer voldoende fraude kunnen uithalen of voor een gigantische landelijke oproer zorgen zodat de verkiezingen uitgesteld moeten worden en zij tijd winnen om naarstig naar een oplossing te zoeken) en dat dat hele comité het wel kan vergeten, daar is geen meerderheid meer voor te vinden als de republikeinen de macht krijgen in het Huis en de Senaat. De republikeinen die gekozen worden en gesteund worden door Trump, hebben al laten weten dat zij een grootschalig onderzoek zullen instellen naar waar corona vandaan kwam, wie daarbij betrokken waren (oa. Fauci) hoe schadelijk de vaccins zijn en hoe schadelijk al die maatregelen waren voor de economie en de gezondheid van het volk. En dat is oa. waarom Fauci als een rat het zinkende schip gaat verlaten.

Als Trump verantwoordelijk kan worden gehouden, dan kunnen alle andere politieke leiders wereldwijd dat ook!
Nu moeten we niet vergeten dat Trump een gigantisch aantal geheime documenten heeft gedeclassificeerd en daaronder bevinden zich absoluut documenten die aantonen welke personen en machten de hele coronapandemie hebben verzonnen en waarom. Trump zal die documenten op het juiste moment aan het volk (en de wereld) tonen. Trump zal zich ook beroepen op de ‘wetenschappers’ die hem informeerden en achteraf gezien klinkklare leugens vertelden. Is dat niet hetzelfde als wat al die politiek leiders van die 200 landen wereldwijd deden: ‘vertrouw op de wetenschap’ beweerden zij toch allemaal? Dus als Trump verantwoordelijk kan worden gehouden en kan worden berecht voor het feit dat hij op die ‘wetenschap’ vertrouwde, dan kunnen al die andere politieke leiders voor hetzelfde 'vergrijp' opgepakt en berecht worden. Iets wat ook de Deep State natuurlijk beseft, dus misschien dat zij zelf de evt. vervolging van Trump stopzetten.

Trump was tegen verplichte vaccinatie en kan gouverneurs van de staten alleen adviseren, niet iets wettelijk verplichten
Vergeet ook niet dat Trump altijd heeft gezegd dat het nemen van het vaccin je eigen keuze is, hij was pertinent tegen een verplichting. En Jensen kan dan wel zeggen dat Trump de lockdowns (in de VS) niet heeft tegengehouden, maar volgens de Amerikaanse grondwet bepalen de gouverneurs van de staten zelf (natuurlijk volgens de grondwet) wat ze wel of niet doen, dat kan en mag de president niet tegenhouden. Iets dat onder Biden wel even anders was, hij verplichtte de vaccins voor overheidspersoneel, voor het leger, voor piloten, voor medisch personeel, enz. en zette druk op de gouverneurs om te doen wat hij zei en wat hij hen via door hem opgestelde wetten verplichtte om te doen. Dat is volkomen illegaal en mogelijk zelfs strafbaar en ook daar zal Biden op afgerekend worden als de republikeinen weer aan de macht komen. Inmiddels lopen er al rechtszaken tegen de werkgevers die hun personeel hebben verplicht het vaccin te nemen en rechters hebben het personeel in het gelijk gesteld omdat een president bedrijven niet onder druk mag zetten en werkgevers het recht niet hebben hun personeel een niet goed getest en dus onveilig medicijn op te dringen.

Zelf Jensen nog niet gezien....
 

Godsgeschenk

Well-known member

Medusa

Well-known member
Via Paul:

WAYNE ROOT: Hier is wie schuld hebben aan de vaccin ramp en de coverup. Hint: het is niet president Donald J. Trump

Opmerking Paul: Ik vertaal niet het gehele artikel, maar alleen de belangrijke delen ervan oa. waarin wordt uitgelegd wie wel de schuldigen zijn. We weten inmiddels allemaal wel hoe slecht de vaccins zijn en wat de bijwerkingen zijn en dat het inmiddels niet meer valt te verbergen voor iedereen die kan zien en horen. Dus ook de democraten in de VS beginnen het te zien en zij zoeken inmiddels naar een schuldige zodat zijzelf vrijuit gaan en natuurlijk hebben zij de schuldige al aangewezen: TRUMP!

Vertaling:
Dus, nu iedereen ziet wat er gebeurt – van hartaanvallen, beroertes, bloedklonters en kanker tot massale overlijdens – gaan ze de schuld van dat alles aan Trump geven. Ik zal je hier vertellen dat Trump geen schuld heeft.

Hier is wie er wel schuld aan hebben…

Dr. Fauci krijgt 100% de schuld. Hij wist het. Hij bezwendelde de gehele natie, lang nadat hij wist dat het vaccin niet werkt… lang nadat hij de door het CDC opgestelde VAERS lijst zag van doden en bijwerkingen die zich opstapelden… lang nadat hij het bewijs van de vaccintest zag waarbij vrijwilligers bij de test overleden… vrijwilligers gewond raakten… vrijwilligers invalide werden… vrijwilligers arbeidsongeschikt raakten… en in verwachting zijnde moeders in alarmerende mate hun baby’s verloren. En Fauci verborg het allemaal. Erger, hij moedigde meer Amerikanen aan het vaccin te nemen, ongeacht zijn kennis van de vreselijke bijwerkingen die de testen aantoonden.

De CDC en de WHO krijgen 100% de schuld. Zij wisten alles wat Dr. Fauci wist. En toch pushten zij de vaccins. En later, toen iedereen met hersens het dodenaantal zag, adviseerden zij deze dodenshots voor kinderen. Deze organisaties zijn schuldig aan massamoord op een schaal niet meer gezien sinds de Tweede Wereldoorlog.

Biden en de Biden-regering krijgen 100% de schuld. Zij wisten beslist al in maart 2021 van de oplopende aantallen overlijdens en verwondingen toen Biden OSHA opdroeg de prikken verplicht te stellen aan ieder groot bedrijf in Amerika. Zij veroordeelden miljoenen Amerikaanse werkers tot een kans op de dood of een vreselijke bijwerking.

De media krijgen 100% de schuld. Zij zijn de PR vleugel van de democratische partij. Zij hebben deze gehele massale tragedie verborgen gehouden. Dit is het grootste gezondheidsdebacle in de geschiedenis van de wereld. En de media hebben het allemaal verzwegen, zij meldden er niets over, ze vergoelijkten het.

De gehele gevestigde media werd gekocht – zelfs Fox News en Newsmax. Ik vermoed dat de grootste alternatieve radiohosts die onderdeel zijn van het syndicaat ook gekocht werden. Ze namen allemaal de miljoenen aan om hun mond te houden. Ze stemden ermee in dat geen host of genodigde de waarheid kon vertellen over de vaccin doden en gewonden. Zij namen bloedgeld aan. Ze belazerden JULLIE allemaal – hun eigen klanten.

Dokters door geheel Amerika krijgen 100% de schuld. Zij wisten het. Zij zagen hun patiënten dood gaan. Maar zij waren te hebzuchtig, of bang dat ze hun licentie zouden kwijtraken als ze zich zouden uitspreken. De dokters speelden stommetje. Zij waren schapen. Zij accepteerden de leugens van het CDC, de WHO, FDA en AMA zonder vragen te stellen. Zij noemden dat ‘wetenschap’.

En natuurlijk, Big Pharma en de vaccinproducenten krijgen 100% de schuld. Zij wisten het vanaf dag één. Zij zagen de resultaten van de vaccintesten. Zij begroeven de tragische en dodelijke resultaten. Zij eisten een volledige 100% vrijstelling van rechtszaken. Daarna eisten zij dat de resultaten van de vaccintesten voor 75 geheim moesten worden gehouden. Nu begrijpen we waarom.

En dan is daar president Trump. De man die de democraten koste wat kost willen stoppen. De frontrunner voor de 2024 presidentiële verkiezing. De man die ze getracht hebben te vernietigen sinds de dag dat hij aankondigde president te willen worden. De man waarop ze op illegale wijze spioneerden. De man die ze zo vaak hebben getracht te framen dat ik de tel ben kwijtgeraakt. En nu willen ze hem de schuld geven van het foutlopen van het coronavaccin.

Het zal niet werken. Trump was de CEO van Amerika. Hij is geen dokter, wetenschapper of medisch expert. Er werd tegen hem gelogen door Dr. Fauci, Dr. Birx, de CDC, FDA en door een stelletje Big Pharma directeuren. Trump werd bedrogen net als de rest van ons.

Trump’s enige job was op te treden als CEO en vijfsterren generaal om Amerika en de Amerikaanse economie weer op de rails te zetten. Om tientallen miljoenen banen veilig te stellen. Om het kapitalisme in stand te houden. En natuurlijk was hij cheerleader voor het vaccin. Natuurlijk pushte hij om het voorbij de finishlijn te krijgen. Dat is de taak van een CEO. Maar Trump creëerde niet het vaccin. Trump produceerde het vaccin niet. Hij ondernam de vaccintesten niet. En hij maakte ook geen deel uit van de coverup van de resultaten van de testen.

De zogenoemde ‘medische experts’ zijn verantwoordelijk voor de grootste ramp in de geschiedenis, liegen tegen president Trump, fraude begaan tegen het volk en om daarna samen te spannen om het te verbergen.

Het is niet Trump’s vaccin. Mensen gaan over de hele wereld dood door de vaccins. Is het ‘Trump’s vaccin’ in Engeland, Portugal, Nederland, Israël of Canada waar de meest ongunstige gegevens over vaccindoden worden gemeld?

Nog belangrijker, Trump was vanaf dag één tegen vaccinverplichtingen. Dat had miljoenen Amerikaanse werkers beschermd die door Biden werden gedwongen te kiezen tussen hun baan en het vaccin. Met Trump als president hadden zij nooit gedwongen geweest die keuze te maken. Hoeveel van de werknemers van die grote bedrijven zouden vandaag nog in leven zijn als Trump president was?

Dus, wanhopige democraten die het Amerikaanse volk belazerden en dwongen een dodelijk experimenteel vaccin te nemen, kunnen dan wel trachten Trump de schuld te geven, maar dat gaat niet lukken. Democraten prezen het vaccin, democraten verplichtten miljoenen de doodsprik te nemen, democraten belasterden iedereen die de waarheid vertelde, democraten noemden de meldingen van vaccindoden en bijwerkingen ‘misinformatie’.

Dit is hun debacle. Dit is hun ramp. Dit is hun Waterloo. Trump de schuld geven is gewoon een uitbreiding van ’s werelds meest krankzinnige politieke heksenjacht.

Trump was de CEO van Amerika en trachtte levens te redden, banen te redden, de economie van de VS te redden en kapitalisme veilig te stellen. Maar hij zou NOOIT de vaccins opdringen aan één enkele Amerikaanse volwassene, kind, werknemer, regeringsmedewerker of militair. Trump geloofde in vrijheid. En dat telt voor mij en ik wed dat dat ook telt voor de meer dan 80 miljoen Trump supporters en stemmers.

Maar…

Nu is de perfecte tijd voor president Trump om naar voren te komen en te zeggen: “ik werd bedrogen. Er werd tegen mij gelogen. Dr. Fauci en het CDC en de FDA logen tegen ons allemaal. Het spijt mij dat ik moet toegeven dat het vaccin een mislukking is. Het beschermd niet tegen corona. Het gaat de verspreiding van corona niet tegen. En het blijkt dat veel mensen negatieve effecten ondervinden, inclusief overlijden. Mij was verteld dat het werkte. Mij werd verteld dat de bijwerkingen minimaal waren. Mij werd verteld dat de vaccintesten aantoonden dat ze veilig en effectief waren. Ik weet nu dat dat allemaal leugens waren…

Gebaseerd op wat we nu weten, is het duidelijk tijd om het vaccinprogramma op te schorten en te onderzoeken wat er fout ging. En als er mensen schuldig aan fraude worden gevonden, dan moet worden geëist dat zij strafrechtelijk worden vervolgd. We moeten grote schoonmaak houden bij het CDC, de FDA en andere regeringsagentschappen die toestonden dat deze ramp kon plaatsvinden. Om zeker te stellen dat zoiets als dit nooit meer kan gebeuren, moet het congres wetten opstellen die een verbod instellen op enig experimenteel of noodgebruik van vaccins of medicijnen. Niemand mag ooit nog een Amerikaan voor de keuze stellen tussen zijn baan of zijn leven, of om naar school of college te gaan of zijn leven.”

Doe dat Mr. de president en u bent in 2024 opnieuw president van de verenigde Staten. Zaak gesloten.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.377
Berichten
408.907
Leden
8.491
Nieuwste lid
hoekie.01
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan