Stop de Lockdown

Wat zit er in het bloed na vaccinatie of in het vaccin zelf? Beelden worden getoond waarin vreemde, niet herkenbaar voor pathologen, zaken zitten. 🔥 🔥🔥🔥🔥

Deze video is helaas alleen (op het moment) op telegram en ik kan hem niet anders posten.
Veel van wat er gepresenteerd wordt, weten wij al.

Echter voor mij waren er ook nieuwe zaken. Misschien is dit al wel gepost, maar dan heb ik het gemist.
Er worden in de video beelden getoond van bloed van gevaccineerde mensen. In dat bloed zitten vreemde niet herkenbare (dus men weet niet wat het is) zaken, zoals bewegende puntjes, strepen, lijnen, vliegjesachtige structuren en zelfs ook plaatjes alsof het chips zijn. Eveneens heeft men opnames van de vaccins zelf en daar ziet men eenzelfde beelden. Heel verontrustend.
Het schijnt dat er bij de RWTH Aachen onderzoek naar gedaan wordt.

Men zegt dat mensen die gevaccineerd zijn vergeleken kunnen worden met met mensen die reacties vormen gedurende chemotherapie of gedurende een Aids/Hiv-besmetting. Heel erg allemaal. Het wonderlijke is dat heel veel mensen vooralsnog niets merken en zich heel goed voelen, terwijl ze eigenlijk heel ziek zijn.
Hieronder de video:

Pressekonferenz Pathologie 🇩🇪

- Todesursache Nach Covid-19-impfung
- Undeklarierte Bestandteile Der Covid-19-impfstoffe

Zie bv. op minuut 1:35.35 beelden van bloed van gevaccineerde mensen
Zie bv. op minuut 1:41:43 beelden van vloeistof van vaccins.
Heel luguber allemaal.

Op het einde wordt er opgeroepen aan artsen om melding/aangifte te doen in Den Haag.

Kortom die beelden waren voor mij dan toch weer nieuw materiaal.

Dorothé
Hier is nu een website met info en ook de desbetreffende video is er te bekijken:


Dorothé
 
wij hoorden van een insider (hij komt op vele horeca locaties) in de horeca dat voor komende week/weken meer dan de helft van alle reserveringen gecanceld zijn.
 
Bij de meeste mensen die niet ontwaken willen/kunnen speelt een zeer ernstig psychologisch probleem:
Uit zelfbescherming dissocieert men, men houdt de negatieve gevoelens buiten de waarneming, dit om de pijn niet te voelen.
Ze kunnen er niets aan doen. Dit is heel erg, een gevolg van de psychopathische situatie waarin we zitten.

Dorothé
 
Zou het kunnen dat als gevolg van de inbreng van Van Haga (wat hier al gepost werd) dat Rutte nattigheid voelt en zijn hachje probeert te redden?


Rutte vraagt bij VN aandacht voor 'schaduwpandemie': geweld tegen vrouwen​

..Hij voegde eraan toe dat sommige landen de coronamaatregelen als excuus gebruikten om mensenrechten zoals vrijheid van meningsuiting te beknotten. "Veel mensenrechtenactivisten en maatschappelijke organisaties lijden daaronder." Rutte noemde die landen niet bij naam.

Dorothé
 

Op die plaats is dat niet meer dan logisch, het voeten eind van de gooise matras.
Moeders laten hun kinderen daar spelen
Vaders laten hun kinderen daar spelen.
Terwijl de kinderen spelen moeten de volwassenen ook wat re spelen hebben toch, speeltuin laren is ook swingers club laren
 
corona

Foto: European Union CC BY 4.0

''''De coronapas is pas het begin – doe er niet aan mee''​

in Binnenland 25 september 2021 06:00 17 Reacties

“Het accepteren van het vaccinatiepaspoort betekent accepteren dat de overheid jouw leven, lichaam en vrijheid bezit.” Ron Paul, voormalig congreslid

“De coronapas geeft u net zoveel vrijheid als een enkelband dat doet aan een gedetineerde.”
Karel Beckman


De coronapas heeft niets te maken met de volksgezondheid: het is een eerste stap in de uitrol van een universeel digitaal controlesysteem waarmee overheden burgers willen controleren en aansturen. Als uw vrijheid u lief is, doe er dan niet aan mee.''

''Het enige dat we hoeven te doen om de parasieten van ons af te schudden is, heel simpel, niet meedoen.

Dat is alles. Niet meedoen.''

''In Nederland zijn al honderdduizenden mensen bezig met alternatieve vormen van samenleven, samenkomen en samenwerken, buiten het systeem om. Ze zijn nieuwe scholen aan het oprichten, eigen munten, allerlei soorten coöperaties. Ze kopen lokaal en betalen zoveel mogelijk contant. Ze weigeren hun vrijheid in te leveren, hun autonomie, hun zelfbeschikkingsrecht, de vrijheid en de toekomst van hun kinderen. Ze krijgen geen aandacht in de media, maar het zijn er meer dan je denkt.


Ik geloof nog steeds dat we beter uit deze crisis kunnen komen dan we erin gingen. Dat een mooie toekomst mogelijk is. Een gezonde samenleving in vrijheid en verbondenheid. Technologische ontwikkeling is onvermijdelijk, maar het gaat erom van wie die technologie is. Van wie wij zelf zijn. Een betere wereld kan niet worden bereikt met controlesystemen, identiteitspasjes, injecties, tests, genetische manipulaties, QR-codes, puntensystemen. Dat snapt toch iedereen?


Met de coronapas is de grens bereikt. Doe er niet aan mee.


Over de auteur: Karel Beckman is freelance journalist, mede-auteur van De Democratie Voorbij (uitgeverij Aspekt, 2011) en auteur van De Staat Voorbij (Aspekt, 2017). Zijn website is The Friendly Society. Volg hem op Twitter.''
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.685
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan