• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Pa Triot

Well-known member
Die Huppel, je favoerite swab-honkbalknuppel zal beide kunnen ... gaat u even gebukt staan .. vaxx ... zoals een oudoom van mee vaak zei als ie te veel gegeten had ... ik zit er op en kan e r met mijn vinger bij. Deze swab-huppel ook .. anale injectie en daarna nog met het smalle deel je tanden kunnen stoken.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Klopt ik ben inderdaad heel optimistisch, dank je, ik heb vertrouwen dat t goed komt. Wanneer is alleen de vraag? Ik weet wat ons te wachten staat en wil ook strijden tegen dit kwaad. Ik heb een vriend van mij uit defend IJmuiden benaderd en hem gevraagd om meer onaangekondigde acties waar ik sowieso bij aan zal sluiten. Keep you posted
Ik ben ook optimistisch, Eva. God wins, remember? Maar met dansende parapluutjes gaan we de oorlog niet winnen. En ja, het is OORLOG!

let-me-see-your-war-face-made-on-imgur-28604878.png
Mike
 

Sailor

Well-known member
Laat een festival met zo'n directeur maar nooit meer doorgaan.

Ach hij kan er ook niets aan doen dat hij dehumanising niet bij zichzelf herkent, ik heb sterk de indruk dat er meer gequackcineerden in de ziekenhuizen zitten de wappies testen niet en krijgen een griepje en gaan verder met wappie zijn, gequackcineerden schieten in de stress om iedere letter in het Griekse Alphabet, waarom .... Vaccins werken toch zo goed... Wanneer krijgen we een vaccin tegen vaxinazis....
Of beter laten we een volledige lockdown voor gevaccineerde misbaksels instellen, niet uit huis ramen en deuren gesloten en iedere 10 minuten lokatie doorgeven, bij afwijkingen boete.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.811
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan