• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Stop de Lockdown

Medusa

Well-known member
Frank Stadermann met Isa Kriens: Zijn werknemers verplicht zich te laten testen of een mondkapje op te doen? Veel mensen vragen zich af: zijn werknemers verplicht om een mondkapje te dragen c.q. zich te laten testen c.q. zich te laten vaccineren als de werkgever dat eist? In deze zesde aflevering van het Juridisch Coronajournaal gaan oud-advocaat Frank Stadermann en juriste Kriens op deze vragen in.

 

Godsgeschenk

Well-known member

Goh, dat had ik nou niet verwacht.........
Ik ben eens benieuwd of ze de terrassenversoepeling niet gaan terugtrekken.
Ik heb donderdag een half uur voor de boekhandel in Maastricht staan te wachten in de kou om een boek af te halen. Zo zou je toch uiteindelijk bij Bol.com gaan bestellen. Deze versoepeling is gewoonweg nog erger dan het bestellen van te voren. Van de regen in de drup. Maar ook dat verbaast me niets.

Dorothé
 

Johnny

Well-known member
Ik was vandaag in 020 bij de mars. Vanaf de Dam zei ik zullen we terug lopen via de Kalverstraat.. nou we waren al snel weg daar.. het leek wel een scène uit een horrorfilm met leeghoofdige zombies in een rij met mk op wachtend voor de ingang van winkels. Beangstigend gewoon.
 

Ragnar Peterson

Active member

Ragnar
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.826
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan