G
Guest
Guest
Ik heb soep gemaakt van 1 hele scharrel kip, schenkel, gehakt en ossenstaart. Heb het een 12 uur laten trekken in de appelazijn, daarna een 6 uur gekookt en keltisch zout, ui, prei, broccoli en roomboter toegevoegd.
Het was heerlijke soep. Omdat de pan nogal groot is paste hij niet direct in de koelkast en vanmorgen rook de soep anders, heb hem wel uitgeschonken in kleine portie voor in de vriezer. Heb vanavond de soep weer gegeten maar er zit een andere smaak aan. Ik merk niets aan me lijf dat het bedorven zou zijn.
Mijn vraag is: kan het last als het te lang warm heeft gestaan of is alleen de smaak anders. Of kan ik het maar beter weg gooien en dat vindt ik wel heel zonde.
Het was heerlijke soep. Omdat de pan nogal groot is paste hij niet direct in de koelkast en vanmorgen rook de soep anders, heb hem wel uitgeschonken in kleine portie voor in de vriezer. Heb vanavond de soep weer gegeten maar er zit een andere smaak aan. Ik merk niets aan me lijf dat het bedorven zou zijn.
Mijn vraag is: kan het last als het te lang warm heeft gestaan of is alleen de smaak anders. Of kan ik het maar beter weg gooien en dat vindt ik wel heel zonde.