G
Guest
Guest
Mensen ik heb heel het grote yoghurttopic gelezen maar heb niets gevonden over slijmerige yoghurt.
Mijn 2e poging yoghurt te maken leek wederom eerst helemaal te mislukken maar na 8 uur koeling lijkt het toch op, weliswaar, niet al te dikke maar toch yoghurt.
Punt is, ik heb het ca. 32 uur laten fermenteren omdat het na 24 uur nog steeds heel dun was.Toen heb ik heel voorzichtig de pot bewogen om te zien hoe dit/dun het was.
Nu is het dus redelijk stevig maar slijmerig.
Is dit goed of niet? Kunnen we dit eten of is er iets helemaal misgegaan?
Mijn 2e poging yoghurt te maken leek wederom eerst helemaal te mislukken maar na 8 uur koeling lijkt het toch op, weliswaar, niet al te dikke maar toch yoghurt.
Punt is, ik heb het ca. 32 uur laten fermenteren omdat het na 24 uur nog steeds heel dun was.Toen heb ik heel voorzichtig de pot bewogen om te zien hoe dit/dun het was.
Nu is het dus redelijk stevig maar slijmerig.
Is dit goed of niet? Kunnen we dit eten of is er iets helemaal misgegaan?