Schumann resonantie

Heeft kess een betekenis?
Darn zou ik vertalen als verdoemd/verdomd.
Kess betekent brenger van liefde/vrede, priester.

Alternative etymology is from obsolete dern "secret, hidden."

Darnkess is dus verborgen priester.
 
Ik vind deze uitleg wel aannemelijk:

Hoge pieken in de Schumann resonantie​

Op 31 januari 2017 bereikte de Schumann resonantie voor het eerst in de geschiedenis frequenties van hoger dan 36 Hz. Deze extreme amplitude werd in eerste instantie door wetenschappers beschouwd als een anomalie beschouwd, maar sinds 2014 was de gemiddelde al opgelopen van de gebruikelijke 7,83 Hz naar ergens tussen de 15-25 Hz-niveaus. De enorme sprong van 7,83 Hz naar 36+ Hz is een groot probleem. Een vervijfvoudiging van de frequentie betekent voor vrijwel iedereen een overstimulatie van het brein en een gestrest zenuwstelsel.

Great Awakening: het bewustzijn neemt toe​

De onderlinge verwevenheid tussen het aardmagnetisch veld en het menselijk bewustzijn lijkt een soort Great Awakening te veroorzaken. Een hogere frequentie lijkt een-op-een te betekenen dat we een hoger bewustzijn bereiken.
De tijden veranderen en de toenemende politieke, sociale, economische en persoonlijke spanningen lijken een climax te bereiken. Wanneer je om je heen kijkt lijkt de mensheid te ontwaken en zich klaar te maken voor een spirituele trancendentie.
Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.
Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken.
De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong.

 
Mijn hemel
Is die resonantie vandaag ook afwijkend? Wat een opgefokt gevoel hier
 
Echt meer dan een week super laag en nu dit😯 voel het inderdaad
 
We had a BLAST of energy on the Schumann Resonance lately.
Wanna know what it was?
United Citizens on the other side of the world.

In the Philippines, Filipinos are protesting for change & taking to the streets in massive numbers ahead of their election, as a direct warning to their government to say, "WE'RE HERE & WE'RE WATCHING THIS ELECTION!"

THIS is what the elites fear the most.
THIS, is POWER OF THE PEOPLE!
Absolute goosebumps.

Of course, "The Revolutions Will Not Be Televised."
Courage is REAL CONTAGIOUS.

2017 - 2020 = The Great Awakening
2020 - 2050 = The Great Remembering
The Collective Consciousness is catching fire.


Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.691
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan