• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Schumann resonantie

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Heeft kess een betekenis?
Darn zou ik vertalen als verdoemd/verdomd.
Kess betekent brenger van liefde/vrede, priester.

Alternative etymology is from obsolete dern "secret, hidden."

Darnkess is dus verborgen priester.
 

Medusa

Well-known member
Ik vind deze uitleg wel aannemelijk:

Hoge pieken in de Schumann resonantie​

Op 31 januari 2017 bereikte de Schumann resonantie voor het eerst in de geschiedenis frequenties van hoger dan 36 Hz. Deze extreme amplitude werd in eerste instantie door wetenschappers beschouwd als een anomalie beschouwd, maar sinds 2014 was de gemiddelde al opgelopen van de gebruikelijke 7,83 Hz naar ergens tussen de 15-25 Hz-niveaus. De enorme sprong van 7,83 Hz naar 36+ Hz is een groot probleem. Een vervijfvoudiging van de frequentie betekent voor vrijwel iedereen een overstimulatie van het brein en een gestrest zenuwstelsel.

Great Awakening: het bewustzijn neemt toe​

De onderlinge verwevenheid tussen het aardmagnetisch veld en het menselijk bewustzijn lijkt een soort Great Awakening te veroorzaken. Een hogere frequentie lijkt een-op-een te betekenen dat we een hoger bewustzijn bereiken.
De tijden veranderen en de toenemende politieke, sociale, economische en persoonlijke spanningen lijken een climax te bereiken. Wanneer je om je heen kijkt lijkt de mensheid te ontwaken en zich klaar te maken voor een spirituele trancendentie.
Leven wij in een tijd waarin de mens een spirituele ommezwaai maakt? De verhogingen in frequentie creëren toenames in bewustzijn, en een toename van ons bewustzijn betekent dat we meer gamma hersengolven aanmaken. Gamma hersengolven, die wel twee keer zo hoog kunnen zijn als hersengolven met een hoge bèta, vertegenwoordigen een opgewonden toestand in de hersenen. Ze creëren een staat van superbewustzijn en stellen ons in staat om lief te hebben en te mededogen.
Terwijl de aarde en haar bevolking een metamorfose doormaken, lijkt het oude systeem langzaam af te brokkelen en plaats te maken voor een nieuwe samenleving, een samenleving waarin gelijkheid, liefde en mededogen de dienst uitmaken.
De toename van de frequentie in de Schumann resonantie betekent wellicht dat wij deel uitmaken van een grote switch en misschien staan we aan de vooravond van een grote evolutionaire sprong.

 

muis

Well-known member
Mijn hemel
Is die resonantie vandaag ook afwijkend? Wat een opgefokt gevoel hier
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.401
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan