G
Guest
Guest
Dag allemaal,
Eergisteren keek ik even op de site van Campina en constateerde ik inderdaad dat ze bij hun biologische dynamische melk geen veehouders selecteerden in het werkgebied Zeeland -West-Brabant. Vandaar dat je daar niet veel biologische rauwe koeienmelk vindt. Dit mysterie is nu dus opgehelderd.
Wel zit er in Oostburg een aanbieder het licht verteerbare rauwe paardenmelk. In het verleden ging hier een foldertje over uit bij de natuurgeneeskundige praktijk in Eede. Zelf weet ik hier niet zoveel over en ik vraag me af hoe het bij paardenmelk zit met het gehalte aan melksuiker en de kans op het optreden van salmonella.
Zijn er mensen op het forum die hier meer over weten ? Is er trouwens iemand die weet of rauwe paardenmelk als ideale ondersteuning kan dienen voor een baby in de overgang van moedermelk naar vaste voeding ?
Ik ben benieuwd naar de antwoorden die komen.
Veel groetjes,
Vivianne
Eergisteren keek ik even op de site van Campina en constateerde ik inderdaad dat ze bij hun biologische dynamische melk geen veehouders selecteerden in het werkgebied Zeeland -West-Brabant. Vandaar dat je daar niet veel biologische rauwe koeienmelk vindt. Dit mysterie is nu dus opgehelderd.
Wel zit er in Oostburg een aanbieder het licht verteerbare rauwe paardenmelk. In het verleden ging hier een foldertje over uit bij de natuurgeneeskundige praktijk in Eede. Zelf weet ik hier niet zoveel over en ik vraag me af hoe het bij paardenmelk zit met het gehalte aan melksuiker en de kans op het optreden van salmonella.
Zijn er mensen op het forum die hier meer over weten ? Is er trouwens iemand die weet of rauwe paardenmelk als ideale ondersteuning kan dienen voor een baby in de overgang van moedermelk naar vaste voeding ?
Ik ben benieuwd naar de antwoorden die komen.
Veel groetjes,
Vivianne