• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Pizzagate

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Dat is geen pedosymboliek, maar algemene NWO-symboliek. Ik zie geen hartje binnen een hartje, driehoek binnen een driehoek, swirl, etc.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Speciaal voor Marjan:

D_uIZqjUwAEoAD5.jpg

Door misverstanden en valse aannames komen valse beschuldigingen de wereld in. Guus Meeuwis is gefotografeerd met de kop van zijn gitaar voor 1 oog. Dat maakt hem nog niet tot een pedo.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Medusa

Well-known member
Ondanks het bewijs dat Jeffrey Epstein jonge vrouwen en meisjes in een internationaal netwerk had misbruikt, deed de Londense Metropolitan Police naar aanleiding van deze nieuwe beschuldigen geen volledig strafrechtelijk onderzoek.


Een van de redenen dat de politie weigerde de zaak te onderzoeken heeft waarschijnlijk te maken met de betrokkenheid van prins Andrew. Vanwege hun rol als beschermers van het koningshuis waren er tegenstrijdige belangen. Een diepgravend onderzoek zou ongetwijfeld bepaalde connecties hebben blootgelegd, die op hoog niveau kost wat kost verhuld moesten blijven.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.580
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan