Pizzagate

100leven

New member
Ben Swann was de journalist die het aandurfde om pizzagate voor het eerst op mainstream media aan te kaarten. Sinds hij dit item op televisie bracht, is hij niet meer op tv geweest. En nu twitterde hij een paar dagen terug dat hij maandag weer aan het werk gaat, maar dat z'n sociale media accounts op zwart gaan vanaf 1 februari.

Z'n twitteraccount is inderdaad verwijderd.

De beerput wordt weer dichtgegooid.

http://allnewspipeline.com/Pizzagate_Ben_Swann_Cryptic_Hints.php

Mark
 
Dit artikel is nog van eind vorig jaar maar de tijd heeft even stilgestaan met de verkiezingen daar.
http://themillenniumreport.com/2016/11/pizzagate-will-be-used-to-take-down-the-alt-media-unless-we-are-vigilant/
 
Eens met Cholesteroliscool. Zoals jullie weten ben ik een groot fan van Mike Rivero's whatreallyhappened.com. Mike heeft van het begin af aan als gewaarschuwd dat dit verhaal een bewust uitgezet dwaalspoor is, bedoeld om de alternatieve media in diskrediet te brengen. Hij besteedde hier dan ook niet of nauwelijks aandacht aan en raadde anderen aan dit ook niet te doen. Ook Infowars van Alex Jones waarschuwde dat 'pizzagate' stinkt. Ik heb dit advies aangehouden en heb er niet over gepost op ConspiracyDiscovery.info.

Let wel: we hebben het niet over 'spirit cooking', wat we terug konden lezen in de emails van Podesta. In het verlengde daarvan kwam al snel 'pizzagate', wat weer leidde tot de schietpartij aangericht door een of andere mafkees in de Comet Ping Pong pizzazaak waar dit allemaal in de kelder zou hebben plaatsgevonden. Interessant genoeg was de timing van het incident zodanig dat het na de verkiezing van Trump en voor de stemming van het Electoral College plaatsvond. Het heeft allemaal niet mogen baten, het heeft de inauguratie van Trump niet kunnen stoppen en heeft weinig afgedaan aan de integriteit en populariteit van de alt media.

Mike
 
Voor de duidelijkheid: pizzagate heeft betrekking op het gebruik van pizza-gerelateerde termen die kunnen duiden op pedo-codes. Deze pizza-termen werden onder andere aangetroffen in de Podesta e-mails die via Wikileaks aan het licht kwamen, met daarin ook een link naar Comet Ping Pong.

Als je die mails leest, weet je dat ze het niet over deegwaren hebben. Dit is dus NIET fake.

Wat het artikel van Cholesteroliscool laat zien, is dat the powers that be Pizzagate gebruikten om alternatieve media de mond te snoeren, juist omdat die pedoschandalen niet aan het licht mogen komen. En dit hebben ze door middel van een false flag attack gedaan door een acteur Comet Ping Pong te laten overvallen en een onsamenhangend verhaal hierover te laten vertellen.

Met dit verhaal zou dan iedereen die onderzoek doet naar pizzagate (voornamelijk alternatieve media) kunnen worden weggezet als fake news journalisten, waarmee weer de vrijheid van meningsuiting van alternatieve media kon worden ingeperkt of zelfs compleet ontnomen.

Er is en wordt zoveel gecensureerd wat betreft pizzagate (zie m'n eerste post), dat dit JUIST verder onderzocht moet worden. Als er niets speelde, zou er niet zoveel censuur zijn. De betrokken pedo's willen juist dat de alternatieve media het ook als fake news gaat beschouwen, in plaats van dat die enorme beerput open gaat.

Ik blijf het dus in de gaten houden.

Mark
 
Een enorme hoeveelheid info hierover:

http://pizzagate.wiki

These days Pizzagate means a lot of different things to a lot of different people. "Pizzagate" as a meme originated from the release of John Podesta's emails [1] which contain unusual references to pizza[2], and eventually his ties to the restaurant Comet Ping Pong [3]. However, the investigation has since evolved into a full-blown activist movement. The mainstream media and those implicated are bombarding the subject with speculation, divisiveness, and most importantly, pure disinformation. In spite of all this, there are still serious scholars, researchers, journalists, law enforcement agencies, and governments courageously pursuing the subject.

At its core, Pizzagate is a joint investigation between citizens, law enforcement, and governments into the pervasiveness of sex trafficking, ritual abuse, and cyber crime in global political powers around the world. These investigations, some in the making for decades, continue to exist on their own momentum because they are based on real facts, data, and observations.

Mark
 
7 procent van de katholieke priesters in Australië is beschuldigd van kindermisbruik. Ga er maar van uit dat het werkelijke percentage nog een stuk hoger ligt.

Leden van de commissie ontdekten in de archieven van de Kerk dat tussen 1980 en 2014 4.444 mensen meldden te zijn misbruikt in meer dan duizend katholieke instellingen in heel Australië.

De gemiddelde leeftijd van de slachtoffers lag rond de 10 jaar bij meisjes en rond de 11 jaar bij jongens.

http://www.nu.nl/buitenland/4446105...australie-beschuldigd-van-kindermisbruik.html

Religie als dekmantel voor kindermisbruik.

Mark
 
In Californië zijn honderden mensen gearresteerd die betrokken zijn bij mensensmokkel en seksuele uitbuiting van kinderen. 28 van deze kinderen zijn bevrijd.

http://ktla.com/2017/02/01/474-arrested-28-sexually-exploited-children-rescued-during-statewide-human-trafficking-operation-lasd/

Mark
 
Even ter herinnering: Andrew Breitbarts openlijke beschuldigingen aan het adres van John Podesta over satanische pedofilie en seksslavernij heeft hem de kop gekost destijds in 2012. Zie zijn laatste tweets, vooral die linksonder, krap een maand voor hij stierf onder verdachte omstandigheden (oftewel: moord). Een maand later sterft z'n lijkschouwer door arsenicum vergiftiging.

CzBwJ7rWEAAXjUU.jpg:large


Hij was iets gigantisch op het spoor en stak zijn walging niet onder stoelen of banken:Breitbart was onto something HUGE and Wikileaks has made the info available to fill in the blanks. Now we just have to pressure our new FBI director and our new Attorney General to go after the whole mess of them. The list is very very long.

http://www.commonsenseevaluation.co...th-adds-fuel-podesta-d-c-sex-trafficking-ringWaarom sommige alternatieve media outlets na die false flag aanval bij Comet Ping Pong ineens gestopt zijn met het onderzoeken hiervan, is me een raadsel.

Mark
 
En ik ben niet de enige die dat raar vindt:

https://fellowshipoftheminds.com/2017/02/03/failure-of-american-journalism-pizzagate-and-the-muzzling-of-ben-swann/

Mark

 
Deze gast ontdekte dat Alefantis eigenaar is van een museum Pegasus genaamd. Het is vlakbij een speelplaats maar is gesloten. Het gebouw ziet er eng uit, omwonenden wisten niet eens dat het een museum was. Tevens wordt er beweerd dat de kill room zich daar zou kunnen bevinden. James verzoekt hem (dmv bedreiging naar zijn gf en moeder) om de video offline te halen.Pg wordt gebruikt voor meerdere doelen, om één of andere reden willen ze juist dat we het weten. Dat er iets aan de hand is met die comet en besta pizza lijkt mij duidelijk.
 
Dit is de door Johanna genoemde verwijderde video van de "kill room" zoals Alefantis het zelf op Instagram noemde.Zieke shit.

Mark
 
Down the rabbithole...

The CIA was running drugs from S.A. to Mena, and guns to South America, on planes built/run by Air America (known CIA front, look up "air america" in the CIA archive) - and then possibly bringing kids back with them on the return trip.

The Finders is also a CIA front group as described by Ted Gunderson

hffRV2k.png


Ted Gunderson was een FBI klokkenluider. Hij heeft zelf lang gewerkt voor de FBI en hier kun je gratis al z'n onderzoeken, bevindingen en boeken lezen en downloaden.

Dit verslag toont een wereldwijd netwerk van kidnappers van kinderen, satanisme en seksueel kindermisbruik en hoe de CIA dit allemaal in de doofpot stopte onder de noemer 'National Security'.

https://voat.co/v/pizzagate/1631209

Mark

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.132
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan