• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Opwarmen

Alexandra

New member
Hebben jullie tips voor het opwarmen van eten? Soep is uiteraard geen probleem, maar groente met saus, hoe doe ik dat zonder dat er te veel saus (dus vet) verloren gaat? Ik heb altijd al moeite gehad met het koken voor 1 persoon, maar op deze nieuwe manier kook ik echt voor een weeshuis. Voordeel is wel dat ik gelijk portie kan maken voor het werk. Maar daar heb ik geen producten om mee aan te vullen. Ghee kan ik makkelijk meenemen en de magnetron die negeer ik uiteraard.

 

Ufo

New member
Gooi het in de wok!

Opwarmen en voeg er desnoods wat extra kokosolie, olijfolie of roomboter aan toe...

Mocht het te veel olie/vet zijn, kun je de maaltijd na het opwarmen nog even laten uitlekken in een vergiet.

 

Alexandra

New member
Helemaal mee eens Ufo, maar het ging om opwarmen op het werk. Ik kan dan weinig tijd aan mijn eigen eten besteden en heb daar weinig tot geen producten bij me. Je wil niet weten wat daar in de kasten staat, ik gebruik het zeker niet voor mezelf. Beetje jammer dat ik mijn cliënten vol moet gooien met e-nummers en andere troep....

Thuis is het allemaal geen probleem. Kan ik opwarmen, toevoegen en doen wat ik wil!

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.192
Berichten
322.214
Leden
7.678
Nieuwste lid
Willem¹949
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan