Oekraine

🇷🇺🇺🇦 Russian Defense Ministry releases stats on foreign mercenaries in Ukraine

The MoD says that since February 24, 2022, 13,387 mercenaries arrived in Ukraine. 5,962 of them have been confirmed killed in action.

Poland remains the largest source of mercenary power for Kiev, with 2,960. Over half have died.Mike
 
[Woensdag] 2000 militaires français en route vers l’#Ukraine
-- Ten eerste zullen het niet alleen Franse soldaten zijn - alle landen die een defensieovereenkomst met Oekraïne hebben getekend, hebben dat bij toverslag gedaan. Het probleem is dat onze president Macron het niet geheim hield, waardoor de Russen het weten. NL {?}
--- Rijksoverheid: Nederland sluit binnenkort een veiligheidsovereenkomst met Oekraïne voor de komende 10 jaar. Deze overeenkomst is een signaal van het kabinet dat Nederland Oekraïne voor langere tijd wil steunen op het gebied van veiligheid, defensie, wederopbouw en gerechtigheid. Hiermee helpt Nederland Oekraïne zich te verdedigen tegen Rusland.

 
Alles wijst erop dat een groot Russisch offensief aanstaande is. De Oekrainsche flitsaanvallen en terroristische aanslagen. De zware Russische raketaanvallen waardoor nu al bijna een dag elektriciteit is uitgeschakeld in o.a. Charkov. De verklaring dat het nu oorlog is. De toenemende Russische aanvallen en doorbraken van Oekrainsche verdedigingslinie. Plus berichten over terugtrekken Oekrainsche slagkracht uit de huidige frontlinie.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.282
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan