• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Neurenberg 2.0

Pa Triot

Well-known member
Geachte volksverraders ... even ter herinnering voor het geval het is weggezakt ....
> we're watching YOU 👁️
> we will bring you there
> accountability is coming
> YOU will NOT escape

Neurenberg-hanging.jpg
🐸
"Hanging ... will you be" (Yoda) 🐹
 

Medusa

Well-known member

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen​

De initiatiefnemers van Neurenberg 2.0 zeggen dat de Poolse regering en met name het ministerie van Volksgezondheid en de agentschappen die eronder hangen de Poolse bevolking veel onrecht hebben aangedaan. De naam van het project is puur symbolisch, zo laten ze weten.
 

Ragnar Peterson

Well-known member
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member
Dat is slechts een deel van het verhaal. Fuellmich gaat niet in op de SATANISCHE aanval op God die nu gaande is.

Mike
Misschien doet hij dat niet zodat hij meer kans heeft dat het tribunaal daadwerkelijk van de grond komt en om meer (overtuigend) bewijs te verzamelen en komt het later nog.
Look weak when you are strong, look stong when you are weak. (Sun Tzu) Irregular warfare.
 

Medusa

Well-known member
“In India en Afrika is men er sneller achter gekomen met wie ze te maken hebben dan in West-Europa het geval is, waar men nog steeds gelooft dat het filantropen zijn. Dat zijn het niet, het zijn moordenaars,” aldus Füllmich.
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Lievergezond

Well-known member

Bill Gates in India aangeklaagd wegens vaccinmoord​


in Mens en Dier 28 november 2021 21:50

Miljardair Bill Gates en het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, zijn in India aangeklaagd wegens vaccinmoord. Een 23-jarige man overleed kort nadat hij de prik had gehaald. Het gaat om de eerste vaccinmoordzaak ter wereld.
De eiser wil Gates, diens partner Adar Poonawalla en andere overheidsfunctionarissen en leiders laten vervolgen wegens de moord op een 23-jarige man, die is overleden door vaccinatie, meldt de Indian Bar Association, een groep advocaten.

Trombose​

De man nam het vaccin Covishield (AstraZeneca) en geloofde dat het veilig was. Een commissie van de Indiase overheid heeft sindsdien vastgesteld dat de dood van dr. Snehal Lunawat is veroorzaakt door bijwerkingen van het Covishield-vaccin. De man kreeg na de vaccinatie trombose.
De eiser wil omgerekend 120 miljoen euro schadevergoeding. Ook wil de persoon dat Gates en anderen worden onderworpen aan een leugendetectortest.
Het Serum Institute of India ontving afgelopen jaar geld van de Bill & Melinda Gates Foundation om het Covishield-vaccin te testen in India.

Nog veel meer rechtszaken​


Hopelijk volgen er nog veel meer rechtszaken over de gevaren van de experimentele coronaprikken en worden mensen die beweerden dat ze ‘veilig en effectief’ zijn verantwoordelijk gehouden, schrijft website Infowars.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.301
Berichten
352.519
Leden
8.272
Nieuwste lid
dirkvc
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan