Nederlandse politiek

De Hoop Scheffer:
Hij verwijst naar uitspraken van NAVO-admiraal Rob Bauer, die in de afgelopen weken al vaker heeft gehint op een omschakeling naar een gedeeltelijke oorlogseconomie: een economie die prioriteit geeft aan de productie van defensiemateriaal.
Volgens hem moet het taboe af van investeren in wapenproductie, bijvoorbeeld bij pensioenfondsen. "Ik denk dat dat deel uitmaakt van dat omdenken, omdat we nu eenmaal in een andere situatie zitten.
Een andere grote beslissing die boven de NAVO hangt, is de mogelijke toetreding van Oekraïne tot het bondgenootschap.
"Een secretaris-generaal heeft relatief weinig macht, maar hij moet gezag opbouwen en daarin is Rutte enorm in het voordeel. De hele wereld kent hem en hij kent de hele wereld. Dus hij komt vanuit een positie met veel gezag."

Dorothé
 

Mogelijk vertrek Rutte brengt Nederland in lastig parket: 'Deze situatie kennen we niet'​

Demissionair premier Mark Rutte heeft de beste papieren om de nieuwe secretaris-generaal van de NAVO te worden. De verwachting is dat de benoeming al op 4 april wordt bekendgemaakt. Wie de nieuwe minister-president moet worden, is een ingewikkelde kwestie.
 
De beoogde nieuwe Secretaris Generaal van de NAVO, Mark Rutte van de VVD, is een notoir en narcistisch leugenaar, heeft Nederland volledig afgebroken, is een echte WEF en EU aanbidder, en is iemand die >1500 kinderen heeft laten verdwijnen tijdens de toeslagenaffaire! Ook heeft hij in het geheel geen aanstalten gemaakt om dit meer dan zeer dubieus gebeuren op te lossen! Ook zijn er nog eens circa 300 van die kinderen overleden, verschrikkelijk! Zo kunnen we zien dat de NAVO een zeer dubieuze nietsontziende organisatie is die veel vragen opwerpt, over rechtsstatelijkheid gesproken! Hoe kunnen ze iemand als Mark Rutte, naar voren te schuiven voor zo'n belangrijke functie! Dit klopt niet en is idioterie ten TOP!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.468
Berichten
496.282
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan