• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

levertraan van Möller's

...........

New member
Mtje,

Kies altijd voor de beste levertraan die er is, bij voorkeur dus die van blue ice (vitavie.nl).

Mocht je deze niet kunnen betalen, dan is er ook nog de lovitran http://www.deonlinedrogist.nl/lovit...utm_source=affiliate&partner=tradetracker

Deze is nog een stuk goedkoper dan die van mollers.

Blue ice is nog veel beter, maar niet iedereen kan dit altijd betalen, vooral als je voor het hele gezin moet kopen. Lovitran is dan een alternatief, beter dit, dan helemaal geen levertraan.

 

Mtje

New member
Op hun site staat:

Möller's levertraan wordt gemaakt van verse 100% Arctische kabeljauw uit de schone, streng gereguleerde wateren van de Lofoten in Noorwegen.

De vangst wordt dagelijks aangeleverd door de lokale visserij. De lever van de vis die gebruikt wordt is daardoor minder dan 24 uur oud. De levertraanolie wordt in haar natuurlijke vorm (triglyceride) gehouden.

Mild en effectief zuiveringsproces

De levertraanolie ondergaat een mild (zonder het gebruik van chemicaliën) maar effectief productie- en zuiveringsproces. Om de eigenschappen van de omega-3 te beschermen wordt er vitamine E toegevoegd aan de levertraan. Vitamine E beschermt tegen oxidatie van de omega-3, zowel in de fles als in ons lichaam.

niemand ervaring met dit product?

 

Henry

Member
De levertraan van Möller's was vandaag bij editie.nl, deze zal wel verhit zijn, maar was dat vroeger dan ook niet?

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/video/5196906/allemaal-aan-de-levertraan
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.480
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan