leuke filmpjes, berichtjes e.d.

Nieuwsbrief Juglen Zwaan 5 juni 2022:

Knuffelen verlaagt stressniveau bij vrouwen
Volgens onderzoekers is het voor vrouwen goed om veel met hun partner te knuffelen, want zij verlagen hierdoor het stresshormoon cortisol in hun lichaam. Eerder onderzoek had al aangetoond dat massages, omhelzen en hand in hand lopen een vergelijkbaar effect hebben. Opvallend is dat de voordelen niet voor mannen lijken te gelden. Volgens de onderzoekers is een korte knuffel vaak al voldoende om de stress tegen te gaan die komt kijken bij examens, sollicitaties en het geven van een presentatie.
 
Dan moeten ze eerst maar eens van hun feministische 'high horse' afkomen en wat aardiger en bescheiden gaan doen!

Mike
 
Hoe stom kan je zijn als crimineel om te proberen een vuurwapen te stelen tijdens een cursus in (2e amendement) 'consealed carry' (2021). Hij wordt zonder wapengebruik weggewerkt naar buiten maar steekt met een schroevedraaier dan een van de twee gearriveerde agenten neer. De sukkel ... dan word je door iedereeen in de buurt van de cursus (inclusief de niet neergestoken agent) ...................................... lek geschoten. Geen luxe hotel op kosten van de belastingbetaler. Geen dure lang durende rechtzaken.

 
Doris wordt 94, runt nog een camping en zijn geheim is zegt hij, hij eet elke dag stukje vlees en komkommer en geen fruit 😁
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.750
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan