• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

leuke filmpjes, berichtjes e.d.

Romagi

Well-known member
Er stond laatst ergens een filmpje over een soort Bioresonantie. geluiden? die je met een koptelefoon moet afluisteren.
Kan het niet meer vinden. Wil het gaan uitproberen.
Iemand een idee?
 

Romagi

Well-known member
Nee deze bedoel ik niet. Het filmpje toonde gekeurde golven met de aantekening dat het voor je hoofd/hersenen iets zou doen als je de koptelefoon opzet. volgens mij bioresonantie.
 

Romagi

Well-known member
Hallo melkmeisje, ben benieuwd wat je hebt aangeschaft. Zal wel niet een computer-systeem zijn, of wel? Voor een computersysteem moet je een opleiding hebben voor zover ik weet.
Behandel jij mensen? Orthomoleculaire opleiding?
 

Melkmeisje

Well-known member
Hallo melkmeisje, ben benieuwd wat je hebt aangeschaft. Zal wel niet een computer-systeem zijn, of wel? Voor een computersysteem moet je een opleiding hebben voor zover ik weet.
Behandel jij mensen? Orthomoleculaire opleiding?
ja wel met computer programma's 2 stuks RIFE MACHINES en een los apparaat WAVE 5. Ik heb geen opleiding maar wordt wel opgeleid door iemand. Ik behandel vooral nog ons gezin en andere naasten. Van de week pijnlijke schouder opgelost bij mezelf. Mijn schoonmoeder is half maart behandeld door de dame die mij alle geheimen leert kennen 😊, ze had diagnose Guillan Barré Syndroom en is 2 weken na de behandeling als een speer gegaan. Ze begon weer auto te rijden, mindset verbetert, ze vergat de rollator, haar uitstraling is weer helemaal de oude en niet dat zielige in de slachtofferrol persoon meer. Kookt weer zelf. Ik heb een half jaar voor haar gezorgd en ze was eigenlijk rijp voor het verpleeghuis. Nu niet meer.
Je kan dus opsporen de oorzaak van de problemen en dat zijn inderdaad heel vaak parasieten en dan met name de streptokokken soorten en staphylokokken soorten, ook adeno, tbc en veel meer. Maar 1e 2 komen het vaakst en meeste voor als probleemveroorzakers. En die behandel je dan met frequentietechniek, zelfde apparaat. Het vernietigt ziekteverwekkers maar versterkt ook organen en weefsel en dergelijke. Het ene apparaat is dus frequentietherapie, opsporen en behandelen, de andere is magneettherapie en je gebruikt het liefst samen om elkaar te versterken. Het 3e apparaat is een korte scan waarmee je snel kan zien wat er erg in onbalans is in het lichaam zoals lever, gal, hart, PH waarde, vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren enz. Het geeft kernwaardes en laat ook de afwijking zien. En daarmee weet je dus waar en hoe je moet zoeken.
 

Romagi

Well-known member
Oh mooi melkmeisje, ik ken dat systeem. Zowiezo heb ik een lijst van behandelaars via Ardra in Haarlem. Ik moest alle adressen bekijken hoe ik daar kan komen (openbaar vervoer) want dat is mijn 1e vereiste.
Inmiddels heb ik denk ik 5x een behandeling gehad (bij mij thuis) ) maar slaat niet echt aan naar mijn zin.
Misschien omdat er zenuwschade in het spel is?
Kun je eens vragen naar zenuwschade?
er bestaan meerdere systemen / programma,s ( oberon, Hunter, Bicon, Scio) maar LIFE waarschijnlijk de beste. Ik ben wel benieuwd van wie je het gaat leren.
En dan 2x een systeem gekocht? waarom 2?
Is Wave 5 ook met een computer en misschien niet zo duur?
Kan ik daarover ergens lezen wat dat kost en hoe dat werkt?

Ik dacht erover met de zapper te gaan werken, ze zitten in Spijkenisse. Ik wilde ooit al eens een nachtje gaan logeren in de buurt zodat ik hun cursussen kan volgen. Is er nooit van gekomen.
Ook was ik al eens naar prijzen aan het zoeken, kom dan in CHINA terecht maar wil contact met een nederlandse verkoper. Is de opleiding in het nederlands? Computer in het nederlands? Valt de opleiding mee of tegen?
Sinds 2009 (ging als 1 van de gezondste mensen van mijn leeftijd het ziekenhuis in) ben ik bezig met gezondheid, maar nog steeds niet tevreden.
Heel wat vragen Melkmeisje, ben blij met je feedback.
 

Romagi

Well-known member
Volgens mijn info kost een L.I.F.E. systeem 17.000.- Niet echt goedkoop. Lastig om info te vinden.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.378
Berichten
409.722
Leden
8.493
Nieuwste lid
copypaste
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan