• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Kijk uit voor ecofascisme!

Medusa

Well-known member
In mijn zoektocht naar hoe de wereld echt in elkaar steekt kwam ik al erg snel bij het klimaat uit. De eenzijdige manier van berichtgeving door de politiek en de media heb ik altijd vreemd gevonden, maar sinds de hele corona kwestie mij mijn ogen heeft doen openen werd het ook tijd voor mij om er onderzoek naar te doen.

Mooi gesprek van Jorn met Ferdinand Meeus:

 

Medusa

Well-known member
Tsgbaq25kuaps6jehkoefl7fmr8fyieoc.jpg
 

Medusa

Well-known member
“Het is doen of doodgaan,” zei Sigrid Kaag, D66-leider, over het klimaatbeleid. Maar volgens wetenschapsjournalist Marcel Crok schept Kaag hiermee een totaal misleidend beeld.

https://www.cafeweltschmerz.nl/gevangen-in-de-klimaatfuik-karel-beckman-met-marcel-crok/
 

Medusa

Well-known member
„Vanaf het begin krijgen wij al commentaar van onze leden uit de grensstreek”, zegt André de la Porte. „Vlak over de Duitse grens komen zij bordjes tegen met de tekst: ’Wij gaan verduurzamen, wij stappen over op aardgas’. Het is nooit goed uitgelegd waarom Nederland er dan wel af zou moeten.”

https://ejbron.wordpress.com/2021/03/24/europese-commissie-aardgas-is-duurzame-brandstof/
 

edwin

Well-known member
Het gaat slecht met de opwarming van de Aarde. Hier in Delft zijn de straten wit door hagel en sneeuw, op 12 april 2021. Vroeg in de ochtend was het 0 graden.

Heeft Gerrit Hiemstra hier al een verklaring voor?

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Misschien kan hij een Fauci doen: vertraging van de opwarming? Fauci had als verklaring voor de daling van besmettingen in de staten Texas en Florida ook dat het effect van het virus vertraging had opgelopen.

Mike

 

Medusa

Well-known member
Terwijl het kabinet Rutte de Nederlandse huizenbezitters op kosten jaagt door hen van het aardgas af te dwingen, overweegt de Europese Commissie het aardgas juist tot ‘duurzame’ brandstof uit te roepen.
 

Godsgeschenk

Well-known member
Ik heb de film zojuist bekeken. Ik vind hem echt de moeite waard. Complimenten voor Marijn die onafhankelijk deze film gemaakt heeft. Top.

Dorothé
 

Medusa

Well-known member
Ja prachtig hoe hij weer op geheel eigen wijze de vinger op de zere plekken weet te leggen. De roverheid gebruikt de goede (duivelse) doelen om hun globalistische agenda er door te drukken.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
322.164
Leden
7.677
Nieuwste lid
xtyhpoon
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan