• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

kiezelaarde en msm poeder in de fruitsmoothie

G

Guest

Guest
zijn de kiezelaarde en msm poeder geschikt voor jonge kinderen.

ik wil graag mike's fruitsmoothie maken, en dus ook voor mijn kids.

ik heb volgens mij weleens gehoord dat dus kiezelaarde en msm poeder niet geschikt is voor kinderen.

gr lola

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Kinderen stoppen regelmatig handje zand in hun mond, dus ik zou niet weten waarom kiezelaarde slecht zou zijn. Msm poeder heb ik geen ervaring mee.

 
G

Guest

Guest
Weet iemand iets over msm-poeder voor kinderen?mogen kids van 8 en 10 het al gebruiken en hoeveel???

Grt lola

 

Webmaster

New member
Waarom zou het slecht zijn voor kinderen? Er worden zoveel onzinverhalen rondgestrooid op het internet en niet eens door de regulieren, maar juist door de alternatieven! Ik word soms moedeloos van alle onzin die ik voortdurend moet ontzenuwen. De smoothies hoeven overigens niet MSM en kiezelaarde te bevatten, ze zijn ook prima zonder. Zie het als een leidraad en neem niet alles te letterlijk. Als je toch MSM en kiezelaarde wil toevoegen, bouw het dan langzaam op, anders breng je het lichaam een te plotselinge schok toe.

Mike

 

Rapunzel

New member
Heel toevallig heb ik gisteren ook MSM voorgeschreven gekregen. Voor mijn pijnlijke gewrichten (knieën). Ik zag dat er zoveel soorten zijn bij iherb dat ik voorlopig nog niets gekocht heb. Ik twijfel sowieso of ik dat wel zal doen. Maar weet er iemand een geschikt MSM product?

 

Webmaster

New member
Je kunt ook volop zwavelrijke voeding eten. Alle dierlijke voeding is rijk aan zwavel en in de plantenwereld moet je denken aan de ui-familie (knoflook, bieslook, (bos)uit, prei etc.) en de kolen.

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.142
Berichten
309.967
Leden
7.552
Nieuwste lid
Toeyoe Mars
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan