• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Kanker

Medusa

Well-known member
En als er dan een geneesmiddel wordt gevonden krijg je dit:


The cancer industry works overtime to vilify and destroy the careers of all scientists who discover cancer cures

https://www.naturalnews.com/2019-02-04-cancer-industry-plotting-to-destroy-the-new-cancer-cure-developed-by-israeli-scientists.html
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Cancer industry plotting to DESTROY the new cancer cure developed by Israeli scientists… the attacks have already begunhttps://www.newstarget.com/2019-02-04-cancer-industry-plotting-to-destroy-the-new-cancer-cure-developed-by-israeli-scientists.html

Mike
 
R

Romagi

Guest
Googelen op "betulinezuur pakt alleen kankercellen aan. Gelezen op www.beterkliniek.nl
 

Melkmeisje

Well-known member
zoek eens op Frankincense etherische olie, er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken dat dit de cel op 3 manieren aanpakt om juist te laten werken, precies zoals een cel hoort te werken, Frankincense is trouwens lang niet de enige etherische olie met deze eigenschappen. Alle etherische oliën zijn al lang wetenschappelijk onderzocht op hun bijzondere werking, maar is niet wat ons verteld wordt, zoals met zoveel zaken waar geen geld aan verdiend wordt.
 

henkie

Well-known member
Vasten & bicarbonaten, een dubbele aanpak van de behandeling van kanker

Dit zou de goedkoopste / minst dure kankerbehandeling in de wereld moeten zijn. De basis van deze aanpak is om twee buitengewoon krachtige therapieën te combineren, een combinatie van vasten, intermitterend vasten, een ketogeen dieet als een van de behandelingen en de tweede is om het lichaam te overspoelen met verschillende vormen van bicarbonaat oraal ingenomen en transdermaal toegediend (via de huid). Dit zou neerkomen op een schutters gevecht op de OK Corral, een bloedbad laat geen overlevenden achter. De object-snelle dood van kankercellen door verhongering.

Er is al een groeiend aantal bewijzen dat de rol van vasten ondersteunt bij zowel kankerbehandeling als preventie. Vasten met bicarbonaten in de waterinname van iedereen om kanker uit te roeien is een nieuwe therapie die een spel-wisselaar is. In het laatste hoofdstuk hebben we gezien waarom bicarbonaat door alle kankerpatiënten moet worden gebruikt. Nu voegen we een oude praktijk toe zoals vasten, of nieuwe, intermitterend vasten. Alle vormen van vasten of dieetbeperkingen zijn sterke wapens in ons arsenaal om kanker te bestrijden en te verslaan.

https://gedachtenvoer.nl/2019/04/30/vasten-bicarbonaten-een-dubbele-aanpak-van-de-behandeling-van-kanker/
 

henkie

Well-known member
Riool journalistiek Editie NL RTL4: De Gerson kanker therapie moet het ontgelden!

Vandaag hoorde ik weer een stukje eersteklas riool journalistiek over een natuurlijke kanker geneeswijze waar een paar ‘deskundigen’ met een witte jas hun gal mochten spuwen over een natuurgeneeskundige kanker behandeling, de Gerson therapie bij Editie NL op TV.

De Gerson Therapy ™ is een natuurlijke behandeling die het buitengewone vermogen van het lichaam activeert om zichzelf te genezen via een organisch, plantaardig dieet, rauwe sappen, koffieklysma’s en natuurlijke supplementen.

https://gedachtenvoer.nl/2019/05/22/riool-journalistiek-editie-nl-rtl4-de-gerson-kanker-therapie-moet-het-ontgelden/
 

Tanja

Active member
Ja we moeten wel allemaal braaf aan de chemo natuurlijk.
Trouwens, Gerson therapie/protocol is niet echt plantaardig, oorspronkelijk is rauwe leversap namelijk een belangrijk onderdeel.
 
R

Romagi

Guest
Vorige week op de radio gehoord. Per jaar sterven er ongeveer 47.000 mensen aan kanker.
 
G

Guest

Guest
Dat is hoe ze het brengen. Maar In werkelijkheid is het vaak de behandeling zoals chemo die uiteindeljk fataal is.
 
G

Guest

Guest
Heeft iemand weleens van Boris Bouricius gehoord?
Hij is een arts en gebruikt gedachtenkrafht in zjjn medische adviespraktijk. De man is 89 jaar. Heb je geen zin in zijn uitgebreide voorstelrondje kijk dan vanaf ongeveer 37 min.

&feature=youtu.be
 

Medusa

Well-known member
Ik had het al gepost in het Qanon topic maar zet het ook maar even hier neer:
kanker genezen met Fenbendazole (een ontwormingsmiddel voor dieren).
Paar interessante linkjes:

https://www.cancertreatmentsresearch.com/fenbendazole/

Blog van Joe Tippens die zichzelf heeft genezen met dit goedje, staat ook protocol in en beschrijving van andere supplementen die je erbij moet gebruiken (o.a vitamin E en Curcumine)
https://www.mycancerstory.rocks/single-post/2016/08/22/Shake-up-your-life-how-to-change-your-own-perspective?fbclid=IwAR2qve1-QF_CVM4B5T2rjH377qveSYJVgMu752-H-gSZa7DKF5-c9eOXym0

De reactie van zijn oncoloog is ook interessant:


His next sentence almost floored me. He said, "You know, we've known for decades that these anthelmintic class of drugs (meaning to destroy parasites in the intestines) could have possible efficacy against cancer, and in fact in the 80's and 90's there was a drug called Levamisole that was used on colon cancer and it is an anthelmintic drug".

I said, "Doc, if you have known for decades why hasn't more work been done on it?" His answer was honest. He said, "probably because of money...all of these drugs are far off-patent and nobody is going to spend a gazillion dollars to repurpose them for cancer.....only to have generic competition the next day."

 

Medusa

Well-known member
En deze dan ook maar even hier:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PNzyuhXCgmQ
 
G

Guest

Guest
Mijn Engels is niet fantastisch. Maar word nu hiermee bedoeld dat dit goed is? Ik heb vaak weerstand tegen dit goedje om aan mijn katten te geven als ontworming en geef dit niet preventief. Duidelijk is dus wel dat het een heftig spulletje is als het kanker kan genezen!
 

Medusa

Well-known member
Wat heet heftig...als ik het verhaal van Joe Tippens lees geeft het bij mensen geen bijwerkingen.
Het verhaal van Joe in het kort:
In 2016 longkanker, mededeling 3 maanden te leven, chemo en bestraling.
Longkanker verdween maar gevolg van deze behandeling was wel dat hij op zo'n 50 plaatsen in zijn lichaam uitzaaiingen kreeg. Hij omschreef zichzelf als een kerstboom.
Op advies van een bevriende dierenarts begonnen met lage dosis Febendazole een ontwormingsmiddel voor dieren (ook bekend als Panacur). 3 dagen slikken, 4 dagen niet. Daarnaast gebruikte hij vitamine E (hele spectrum), curcumine en CBD.
Binnen 3 maanden compleet genezen!!!
Toen heeft hij zijn website gelanceerd om anderen te informeren en de testemonials van mensen die op deze manier zijn genezen blijven binnenkomen.

Ik vond op Niburu een Nederlandstalig artikel uit 2011. Hier gaat men uit van Mebendazol, dit is een ontwormingsmiddel voor mensen.
Heb vanmiddag een podcast beluisterd met Joe Tippens en hij beweert dat de "dierenvariant" toch echt beter werkt.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&id=1693:mebendazol-goedkoop-geneesmiddel-tegen-kanker&Itemid=30
 
G

Guest

Guest
Bijzonder verhaal dit! Het lijkt in elk geval op ongeveer dezelfde dosering als bij katten. Een paar dagen achter elkaar omdat het dan beter zijn werk doet.
Ondanks dat het chemisch is nog altijd beter dan chemo. Het doel heiligt de middelen.
Ik wist alleen niet dat het zo ontzettend chemisch is dat het mogelijk is om van kanker te genezen.
 

henkie

Well-known member
GEMBER: 10.000 x STERKER DAN CHEMO (TAXOL) IN KANKERONDERZOEKSMODEL

In tegenstelling tot moderne synthetisch geproduceerde en gepatenteerde chemicaliën, zijn gember, curcumine, groene thee en honderden andere stoffen die van nature in het menselijke dieet worden aangetroffen, in de grootste en langstlopende ‘klinische proeven’ ‘beproefd als aanvaardbaar voor het menselijk lichaam’ bekend: de tienduizenden jaren van directe menselijke ervaring, verspreid over duizenden verschillende culturen van over de hele wereld, die de menselijke prehistorie vormen. Deze ervaringsgerichte ‘proeven’ worden niet gevalideerd door RCT’s of een peer-reviewed publicatieproces, maar door het feit dat we allemaal door deze onmetelijk lange tijd zijn gekomen om hier vandaag te leven. Overweeg ook dat als onze voorouders de verkeerde voedingskeuze maken door een eetbare bes eenvoudig te verwarren met een giftige bes, de gevolgen dodelijk kunnen zijn. Dit legt zelfs nog meer nadruk op hoe het “testen van de tijd” van voedingsbestanddelen geen academische maar een zaak van leven en dood was, en impliciet, hoe de informatie in verschillende culturele tradities als “recepten” doorgegeven van generatie op generatie ” epigenetische over ervingssystemen ”niet minder belangrijk voor onze gezondheid en optimale genexpressie als het DNA in ons eigen lichaam.

https://gedachtenvoer.nl/2019/08/30/gember-10-000-x-sterker-dan-chemo-taxol-in-kankeronderzoeksmodel/
 
G

Guest

Guest
Artsen doen de link tussen suiker en kanker al jaren af als onzin, maar nu is het toch echt bewezen: een tumor groeit door suiker. Uit negen jaar onderzoek van wetenschappers van het Vlaamse Instituut voor Biotechnologie (VIB), de KULeuven en de VUB blijkt dat tumoren zich voeden met suiker.


https://leefbewust.nu/suiker-en-kanker/


 
Made in China eetproducten kunnen kankerverwekkende stoffen bevatten

Vele van ons gebruiken Chinese producten zoals de sojasaus, maar let op waar ze gemaakt zijn. Zo nu en dat komen nieuws voorbij dat ze in China sojasaus maken van menselijke haren. Zo maken ze niet namaakproducten zoals kleding of tassen. Maar zelfs voedsel kunnen nagemaakt zijn, zoals eieren. Ook als je op vakantie gaat, is het verstandig om op te letten wat en waar je eet. Voor je het weet, eet je wellicht rattenvlees.

&list=PL9pSVwiOAJIT9nZ-HRA3YWO_0_hqj_gfk&index=8&t=2s
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.378
Berichten
409.714
Leden
8.493
Nieuwste lid
copypaste
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan