Ik weet niet of anderen hier ook op gelet hebben maar tegenwoordig zijn zo goed als alle kazen met plantaardig stremsel gemaakt ook de biologische en dat valt me eerlijk gezegd tegen.
Vraag me af of dat ook bij Remeker is.
Een kaas moet naar mijn mening volvet zijn, Keltisch zeezout in zitten en echt ongepasteuriseerd zijn en geen ongezond korstje hebben.
Snap zowiezo niet waarom er een korst omheen zit.Vroeger kochten wij toen we altijd door Bulgarije reden kashkavar kaas en wat was dat oh zo lekker. Volle vette kaas en geen onzin en ook geen korst. De Turkse kazen hadden en hebben nog steeds allemaal geen korst.
Blijkt veel rotzooi in de korst te zitten maar zouden er nog kazen zijn die als stremsel iets uit een kalfsmaag in zig hebben zo ja welke kazen dan?
Vraag me af of dat ook bij Remeker is.
Een kaas moet naar mijn mening volvet zijn, Keltisch zeezout in zitten en echt ongepasteuriseerd zijn en geen ongezond korstje hebben.
Snap zowiezo niet waarom er een korst omheen zit.Vroeger kochten wij toen we altijd door Bulgarije reden kashkavar kaas en wat was dat oh zo lekker. Volle vette kaas en geen onzin en ook geen korst. De Turkse kazen hadden en hebben nog steeds allemaal geen korst.
Blijkt veel rotzooi in de korst te zitten maar zouden er nog kazen zijn die als stremsel iets uit een kalfsmaag in zig hebben zo ja welke kazen dan?