• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

jersey yoghurt

G

Guest

Guest
wie weet waar je de jersey yoghurt kan kopen??gewoon bij de bio natuurwinkel??

gr.lola

 

Poekie

Administrator
Iola,

Als het goed is kun je het gewoon bij je natuurwinkel laten bestellen.

Het is van de Weerribben.

 

HeleenQ

New member
Hoe meer mensen hem bestellen hoe liever, ik weet dat ie anders uit de roulatie wordt grhaald!! Hij verkoopt normaal voor geen meter in de winkel omdat mensen niet de hogere prijs waarden mbt het product. Is van hogere voedingswaarde dan de overige.. Dus bestellen maar! :D

 

Ufo

New member
Ik bestel elke week 3 pakken.(gebruik ook nog andere yoghurt) Misschien ga ik over op 4 pakken.

Hoeveel yoghurt drinken jullie, per dag/week?

Ik neem twee flinke bekers elke dag.

Misschien een tip: ik gooi er rozijntjes door heen.

Smaakt erg lekker op mijn werk.

In het weekend maak ik er wel eens een smoothie mee.

Dan zonder rozijntjes, maar met kruiden en rauwe melk er bij.

De smoothie volgens recept van Mike dus.

 
G

Guest

Guest
Kan helaas nergens de Jersey Yoghurt kopen. Beide natuurvoedingswinkels krijgen te horen van hun leverancier dat deze yoghurt niet geleverd kan worden wegens een te lage omloopsnelheid. Omdat het zelf maken van yoghurt ook nog geen succes heeft opgeleverd kopen we de Demeter yoghurt van Zuiver Zuivel. Het percentage verzadigd vet van deze yoghurt is echter slechts 1,8%.

 
G

Guest

Guest
Ik doe altijd een scheut slagroom door de yoghurt, verhoogt niet alleen het vetpercentage maar smaakt ook nog eens erg lekker.

De laatste tijd haal ik trouwens Zuiver Zuivel Yomio omdat daar extra bacterien aan toegevoegd zijn. Goedkope probiotica lijkt me.

 

ManonG

New member
Bestaat de Jersey yoghurt nog steeds? Ik kan het nergens vinden. Net als de Jersey boter.

Als iemand nog een adresje weet... Mag ook een webwinkel zijn.

 

ManonG

New member
Nou ja, staat er ineens Jersey yoghurt van de Weerribben in de winkel. Terwijl ze me 2 weken geleden vertelden dat het uit het assortiment van de Weerribben was gehaald... En ook niet even bellen, heb ik m'n telefoonnummer voor niets achter gelaten.

Nu maar hopen dat deze yoghurt goed valt, dan maken we er een wekelijkse vaste bestelling van.

Wat is trouwens beter voor een autistisch jongetje met een slechte (geestelijke) reactie op yoghurt van gewone gepasteuriseerde biologische melk? Gepasteuriseerde Jersey yoghurt of zelfgemaakte yoghurt van niet-gepasteuriseerde rauwe melk (grasgevoerd)?

 

Alexandra

New member
Niet gepasteuriseerde producten zijn voor iedereen beter. Als je zelf kan maken van grasgevoerde melk dan zou ik daar zeker voor gaan. En hem de melk ook zo laten drinken.

 

ManonG

New member
Speelt het verschil tussen A1 en A2 melk nog een rol?

Daarmee wordt de nieuwe vraag: wat is beter voor een autistische jongen die slecht op gewone yoghurt reageert? Gepasteuriseerde A2-yoghurt of rauwe A1-yoghurt?

 

Alexandra

New member
Quote:
Niet gepasteuriseerde producten zijn voor iedereen beter. Als je zelf kan maken van grasgevoerde melk dan zou ik daar zeker voor gaan. En hem de melk ook zo laten drinken.


 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.141
Berichten
309.913
Leden
7.552
Nieuwste lid
Toeyoe Mars
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan