• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Globalisten & Cultureel Marxisme

Lievergezond

Well-known member

De politie en de fiscale opsporingsdienst FIOD hebben dinsdag in een bedrijfspand in het Groningse Ter Apelkanaal een illegale sigarettenfabriek opgerold. Drie mannen die er aan het werk waren, zijn aangehouden.

Een van de verdachten kwam vanwege een Duits onderzoek bij de politie in beeld. Het gaat om een 66-jarige man uit Stompwijk. Hij wordt in verband gebracht met het stelen van dure auto's, die hij naar Dubai zou verschepen. In dit onderzoek kwam zijn betrokkenheid bij de illegale sigarettenhandel naar voren.

Op verzoek van Duitsland deden de Nederlandse autoriteiten dinsdag een inval in het bedrijfspand. Daar werden 1,5 miljoen sigaretten en 18 dozen tabak aangetroffen. De goederen zijn in beslag genomen en vernietigd. Verder heeft de politie invallen gedaan in een boerderij in Alteveer en een bedrijfspand in Veendam, meldt RTV Noord.

De man uit Stompwijk wordt overgeleverd aan de Duitse autoriteiten. De twee andere verdachten, mannen van 40 en 46 jaar oud uit Litouwen, zitten nog vast in Nederland.
 
Laatst bewerkt:

Lievergezond

Well-known member
Stoute mensen, het lijken wel poltici 🤓
Tja illegale sigaretten.
Ze doen net of het een wietplantage betreft of zo.
En dan nog. Daar trekken ze ook veel te hard van leer.
Hier kun je echt aan zien dat we in een communistisch land terecht gekomen zijn.
Mensen die hun werk doen worden als illegaal afgeschilderd.
Het steekt de overheid dat ze er geen torenhoge belasting overheen kunnen heffen.
 
Laatst bewerkt:

Lievergezond

Well-known member
Het gedoe met dat je perse een mandje of winkelwagen moet hebben sinds die corona-tijd lijkt onschuldig, maar in Oostbloklanden werd het ook ingevoerd met het communisme: bijv. dit is een serie uit het voormalige Tsjecheslowakije van rond 1977 en daarin werd het mandje per klant ook zo aangespoord in de winkel. Het is een controleding o.i.d.:

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.393
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan