Globalisten & Cultureel Marxisme

Dutch Engstrom

New member
Ik vind het niet logisch om artikelen, links, video's en memes over Joodse invloed in de Westerse samenleving in het Palestina-Israel topic te plaatsen. Dus toch maar een apart topic hiervoor. Dit zou ook de plek kunnen zijn voor posts over cultureel Marxisme, aangezien dit simpelweg een verlengstuk is van Marxisme - en Marx was een Jood.

https://www.defendevropa.org/2018/heritage-identity/100-years-later-why-they-killed-the-romanovs/
 
Misschien niet de handigste titel voor een topic over joden na de Holocaust. Ik kan dit nog veranderen. Heb je een betere suggestie?

Mike
 
De SS Empire Windrush heeft een speciale plaats van schande in de hoofden van de Britse nationalisten. Toen het schip in juni 1948 vanuit Jamaica vertrok en afmeerde in Tilbury en 417 zwarte immigranten vervoerde, was het meer dan een keerpunt in de geschiedenis van die oude eilanden.

In sommige opzichten betekende het het begin van georganiseerde niet-blanke massa-immigratie in Noordwest-Europa. In november publiceerde TOO mijn onderzoek naar de rol van Joden in het beperken van de vrijheid van meningsuiting en het manipuleren van ‘rassenrelaties’ in Groot-Brittannië om Joodse doelen te bereiken en Joodse belangen te beschermen. Ik heb onlangs een aantal van mijn eerdere essays opnieuw bekeken, waarbij ik ze allemaal heb verdiept en uitgebreid in een poging die naar ik hoop zal resulteren in de publicatie van een boek-lang manuscript over aspecten van Joodse invloed.

Tijdens dit proces was ik vooral genoodzaakt om verder onderzoek te doen naar de rol van Joden in de immigratie- en raciale kwesties van Groot-Brittannië. Wat ik in dit essay presenteer is een overzicht van een aantal interessante feiten, die ik verder hoop te documenteren en te integreren naarmate mijn werk aan het manuscript vordert.

https://fenixx.org/2018/07/17/de-ss-empire-windrush-de-joodse-oorsprong-van-het-multiculturele-groot-brittannie/
 
Russia Insider spendeert deze week aandacht aan de Romanovs en hun tragisch einde aan de hand van de Joodse Bolsjewieken.

https://russia-insider.com/en/history/classy-uk-media-slander-russias-royal-family-100th-anniversary-their-murder/ri24156
 
Joodse lobbygroepen strijden al decennia lang om op Amerikaanse scholen het schoolmateriaal te verwijderen dat op de een of andere manier Joden, het Joodse volk of de Joodse staat Israël in een ongunstig daglicht zou kunnen stellen. Men slaagde er onder andere in om het klassieke werk van William Shakespeare ‘De Koopman van Venetië’ van het onderwijs en schoolbibliotheken in veel schooldistricten te laten verwijderen.



https://fenixx.org/2018/07/19/joodse-lobby-probeert-de-hedendaagse-geschiedenis-in-amerikaanse-schoolboeken-te-veranderen/

Mike
 
In het kader van cultuurmarxisme: 20-7-2018 is er een eerste bijeenkomst georganiseerd door Sid Lukkassen in café Otje, Utrecht, vanaf 19.30 uur. Kom ook naar de café-avond op 20 juli! https://www.eventbrite.nl/e/tickets-cafeavond-verhalen-uit-de-samenleving-47764947243?aff=efbeventtix

Meer Sid onder andere hier te vinden: http://www.latenwekerkenbouwen.nl/algemeen/de-permanente-deugdynamiek-rondom-trump/
 
De westelijke wereld splijt steeds meer in twee kampen. Het ene kamp wil zijn cultuur, samenleving en natie behouden. Het andere kamp wil Europa ten koste van alles in een multiculturele samenleving veranderen. Er is een cultuurstrijd ontstaan, die de hele westelijke wereld omvat.



https://ejbron.wordpress.com/2018/07/19/progressieve-globalisten-tegen-burgerlijke-patriotten/

Mike
 
Lauren Southern en Stephan Molyneux krijgen een rekening gepresenteerd van 68.000 Australische dollars voor veiligheidsmaatregelen die genomen moeten worden om hen te beschermen tegen LINKSE geweldplegers in Australie!



Mike

 
https://fenixx.org/2018/07/23/rabbi-emanuel-rabinovich-toespraak-1952-in-boedapest-over-het-bereiken-van-de-joodse-wereldheerschappij/

Mike
 
De communistische heilstaat Venezuela:

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/07/imf-hyperinflatie-van-1miljoen-procent-verwacht-in-venezuala/

Mike
 
Deze ramp kan alleen voorkomen worden door zeer krachtige tegenbewegingen te organiseren, die in Europees verband samenwerken om het tij te keren. Er komen gelukkig in diverse Europese landen zulke bewegingen van de grond, die zelfs tot regeren komen in Oostenrijk, Italië en de Visegrád-landen. Zowel zij als Trump verdienen alle steun om dit ook in ons eigen land te bereiken. Met de PVV en het FvD is een begin gemaakt, nu met alle kracht doorzetten!



https://ejbron.wordpress.com/2018/07/24/verwarde-tijden/

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.459
Berichten
489.132
Leden
8.625
Nieuwste lid
Muriëlle
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan