G
Guest
Guest
Hallo iedereen,
Heeft er hier iemand al eens eieren gestoomd? Ik kook ze normaal,maar las gister een methode om ze te stomen.
Je doet een laagje water in een pan,dan stoommandje/bakje op de pan,prik een gaatje in ieder ei,leg deze in stoommandje en laat ze vervolgens 9 (voor kleine/middelgrote) a 12(grote eieren) minuten stomen. Volgens de auteur is het eigeel dan nog zacht/romig vanbinnen.
Volgens haar zijn de eieren zo een stuk lekkerder.....ik ga t binnenkort,bij volgende lading eieren, eens proberen.
Heeft er hier iemand al eens eieren gestoomd? Ik kook ze normaal,maar las gister een methode om ze te stomen.
Je doet een laagje water in een pan,dan stoommandje/bakje op de pan,prik een gaatje in ieder ei,leg deze in stoommandje en laat ze vervolgens 9 (voor kleine/middelgrote) a 12(grote eieren) minuten stomen. Volgens de auteur is het eigeel dan nog zacht/romig vanbinnen.
Volgens haar zijn de eieren zo een stuk lekkerder.....ik ga t binnenkort,bij volgende lading eieren, eens proberen.