• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Germaanse geneeskunde - De vijf biologische wetten van Dr. Ryke Hamer

Frits2707

New member
Ben:
Hoe ben jij trouwens met de gnm in aanraking gekomen?
Ik ben al jaren bezig met onderzoek op het gebied van natuurgeneeskunde en de laatste jaren op het gebied van fytotherapie, wildpluk, Andreas Moritz en Bruce H Lipton. En tijdens mijn internet speurtochten kwam ik een link tegen naar het boekje van Björn Eybl; en dat wat er in besproken wordt was een herkenning. Ik had meteen iets van 'dit klopt helemaal'.

Frits

 

Melkmeisje

Well-known member
dat heb ik destijds ook wel gelezen, niet duidelijk eigenlijk en ook niet vrijgegeven door de familie. Mijn eigen idee was stress in combinatie met veganisme/vegetarisme, weet even niet meer. Hij was anti vlees als ik me goed herinner.
 

henkie

Well-known member
En nog een mooi aanvulling van Mies Raasveld:

Het grootste omdenken van de BN is, dat symptomen NIET door stress komen, maar dat zich juist manifesteren als de stress VOORBIJ is.

In de volksgeneeskunde zegt men: "De stress komt eruit". Precies, de stress komt eruit en de symptomen geven een indicatie welke vorm van stress aan de symptomen vooraf is gegaan. Dat geld niet alleen voor kleine dingen als een verkoudheid, een griepje of je wat lamlendig voelen.
Dat geld voor ALLE ziekten, ook voor kanker en chronische problemen!

De verandering heeft dus al plaats gevonden, of in elk geval gedeeltelijk. Blijft de ziekte hangen, dan zijn er nog triggers die het lichaam aan die stress-situatie herinneren.
Een van de meest voorkomenden triggers zijn de symptomen zelf, die de fysieke tegenhanger zijn van de biologische associatie, die het lichaam heeft gemaakt met de emotionele beleving die de persoon had tijdens de oorspronkelijke situatie.
Deze biologische associatie manifesteert zich als "ziekte" en dat betekent dus dat de symptomen het oude conflict eveneens triggeren.
Elke strijd tegen die symptomen, elke perceptie dat die symptomen weg moeten, heractiveert het oorspronkelijke conflict en zorgt ervoor dat de ziekte langer duurt. Lastige symptomen die veel hinder veroorzaken, zorgen zo voor chronische ziekten.
Ook is het mogelijk dat het lichaam nog herinnerd wordt aan de oorspronkelijke situatie door geluiden, geuren, smaken, stoffen, houdingen, beelden, gedachten, gevoelens, personen, etc. Dus ook die moeten onderzocht worden als een ziekte niet over gaat.

Hieronder een link die dit uitlegt in de woorden van Dr. Hamer zelf. Ook de boeken naast het artikel zijn van belang om inzicht te krijgen in hoe de wereld functioneert en hoe het mogelijk is dat iemand als Dr. Hamer, die is revolutionaire ontdekt en daarmee 95 tot 98% van dementen met kanker geneest, in de gevangenis beland en dat zijn ontdekkingen niet in dank worden aanvaard, gesteund en meegenomen ten bate van de gene wereldbevolking.

Maar het is niet de beloning dat wij beter worden. Bij mij viel het kwartje toen in het convenant van de illuminati onder ogen kreeg. Toen viel bij mij het kwartjes: "Oh...., nou begrijp ik waarom Dr. Hamer de gevangenis in moet, nou begrijp ik waarom alternatieve gezondheidszorg langzamerhand uit het verzekeringspakket wordt gewerkt, nou begrijp ik waarom geneeskundige opleidingen zo lang moeten duren, want hoe lang moet je gebrainwasht worden om helemaal overtuigd te zijn van iets wat zo duidelijk totaal niet werkt!
n het artikel van Dr. Hamer wordt jammer genoeg nog gesproken van een therapie/behandelmethode, maar verder is het uitstekend.
Ik zie zijn ontdekkingen als een totaal andere medische basiskennis, de kennis van de ware werking van het lichaam en de eenheid van lichaam en geest. Daarop kan je therapieren en behandelingen baseren, maar de kennis op zich is dat zeker niet.
Dit is een var de redenen dat ik de term GNG, GG, of GNM niet meer gebruik en dit onderwerp de "Biologische Natuurwetten" ben gaan noemen. Deze term is neutraal, ik ben het niet met met de manier waarop vele mensen ermee om gaan en het is te beperkt: in mijn ogen heeft Dr. Hamer iets uitgevonden dat je op veel meer gebieden kunt gebruiken dan gezondheid.
Zo is het o.a. het mechanisme van creatie: het Hamers Kompas laat zien hoe de schepping werkt. Het laat ook zien wat werkelijke spiritualiteit is: materie ontstaat vanuit vanuit gedachtekracht, het proces in de hersenen laat dat al zien.
Werkelijke spiritualiteit is zeer Aards en moet in de stof gepraktiseerd en be-leefd worden. Er is niets zweverige aan en kan ook bewezen worden, als men het wil zien.
In het begin van gezondheidsradio was Mies regelmatig te gast, al die afleveringen staan nog online. Ga naar gedachtenvoer in de rechter kolom en scrol naar beneden voor het radio archief. Zoek op welke datums Mies erbij was en dan verder naar de download pagina. Heb deze weg onlangs zelf nog bewandeld om onze visrus bestaat niet uitzending uit 2009 op te sporen
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.166
Berichten
314.479
Leden
7.580
Nieuwste lid
One Love
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan