• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Food, inc.

G

Guest

Guest
Deze week een hele goede film gezien : Food, inc. the movie. Ik denk een MUST voor iedere Weston Price aanhanger. De film is een grote aanklacht tegen de schokkende praktijken van de voedselindustrie, speciaal de vleesverwerkende, de maisindustrie en genetisch gemodificeerde soya. Buitengewoon goed gemaakt en interessant. Food, Inc. the movie. Op de website is slechts de trailer te zien, maar ik denk via Youtube wel in stukken of anders ergens downloaden.

 

Webmaster

New member
Bastiaan,

We gaan weer gelijk op! Ik had de film afgelopen weekend gehuurd als weekfilm en heb hem inmiddels ook bekeken. Je hebt geen woord teveel gezegd, echt een geweldige film en een aanrader voor iedereen!

Mike

 
G

Guest

Guest
Tijdje geleden met veel plezier bekeken. Goede film om te delen (vooral mensen die net "instappen").

Peace

 

B0101

New member
Ik heb deze film een paar jaar geleden gezien. Aan het begin van het veranderen van mijn eetpatroon. Vooral die boer op het einde: "We will deliver" en de het nummer: "This land is your land, this land is my land" van Springsteen zijn me bijgebleven. Tranen in mijn ogen.

Maar serieus, ongeloofelijk om te zien hoe het voedselsysteem (in Amerika) in elkaar zit. Ook de macht van Monsanto en hoe zij werken. Bizar! ik heb na de film meteen een van de boeken van Michael Pollan gekocht om meer te leren. Ook heb ik de film meteen gekocht en cadeau gedaan aan mijn ouders. Ook zij kijken inmiddels heel anders tegen voeding aan. Gelukkig! Daarnaast heb ik ook een vriendin die in Washington woont door de film aan biologisch vlees gekregen. Al een goede stap.

:)

 
G

Guest

Guest
@B0101

Ik had dezelfde reactie bij het nummer van Springsteen.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.697
Leden
7.556
Nieuwste lid
Stine
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan