• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Feminisme

Angelface

Well-known member
Het is altijd hetzelfde:

Talentvolle blanke man wordt succesvol, talloze lui haken aan en profiteren mee van zijn succes. Al die jaren geen woord over 'grensoverschrijdend gedrag' maar dan ineens met terugwerkende kracht de ene na de andere beschuldiging, met name door vrouwen, golddiggers die nu een graantje mee willen pikken van het ten val brengen van de succesvolle blanke man. Het maakt me niet uit dat Matthijs van Nieuwkerk links is, hij was naar alle waarschijnlijkheid niet 'dictatoriaal' maar wist verrekte goed wat hij wilde en al die klagers hadden daar hun inkomen aan te danken. Dit is de zoveelste aanval op de mannelijkheid en ik ben Team Matthijs!

Miks

Jade Kuit van DZN hierover:
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Typisch vrouwen - ze overzien nooit de langetermijngevolgen van hun daden:


Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Franse vrouw opent haar huis voor een islamitische bad boy, wordt dpor hem verkracht onder bedreiging van een mes:


Vrouwen kunnen het gevaar niet zien, mannen wel. De vrouw was 33 jaar toen het gebeurde, hard op weg naar The Wall. Als ze niet in haar goede jaren de 'cock carousel' had afgewerkt had ze een man gehad en hoefde ze geen levensgevaarlijke 'vluchteling' in huis te nemen.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.395
Berichten
418.771
Leden
8.519
Nieuwste lid
rob arts
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan